Kazakistani synon të rrisë El Salvadorin në minierat e pastër të Bitcoin (BTC), këtu është plani

By Prashant Jha Botuar 4 sekonda më parë Përditësuar 4 sekonda më parë

VEMP – Shtresa 2 Metaverse

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive By Prashant Jha Botuar 4 sekonda më parë Përditësuar 4 sekonda më parë

El Salvador në fakt është bërë një standard për vende të tjera të ndryshme se si të inkorporojnë Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu ta përdorin atë për përparimin e kulturës. Vendi i vogël i Amerikës Qendrore e përqafoi BTC-në si një tender të ligjshëm në shtator të këtij viti dhe gjithashtu prezantoi shpejt një qendër të pastër të minierave të Bitcoin të mundësuar nga energjia vullkanike. Vendi nxori Bitcoin-in e tij fillestar në tetor të këtij viti ndërsa vazhdon të zgjerojë qendrën e tij të minierave. Tani, Kazakistani, vendndodhja e dytë më e madhe e minierave të Bitcoin synon të bashkojë El Salvadorin në nxjerrjen e pastër të BTC.

Kazakistani përfundoi duke qenë faktori i dytë më i madh i fuqisë hash pas kufizimit kinez të minierave të Bitcoin në maj Kombi aktualisht synon të përmirësojë klimën e tij ekonomike duke promovuar një treg për minatorët e Bitcoin. Sidoqoftë, tërheqja e minierave të kriptove në vend ka çuar në fakt në mungesë të energjisë dhe gjithashtu kjo ka nxitur në fakt vendet të shikojnë në drejtimin e energjisë atomike për të promovuar minierat e pastërta të BTC.

Presidenti i Kazakistanit e sheh energjinë bërthamore si një alternativë të madhe

Presidenti i Kazakistanit Kassym-Jomart Tokayev në konferencat aktuale me huadhënësit rekomandoi përdorimin e energjisë bërthamore për të luftuar mungesën e energjisë. Mes shqetësimeve në rritje të mungesës së energjisë, shteti-komb i vogël synon të zgjerojë aftësinë e tij të minierave të Bitcoin dhe gjithashtu strategjitë për të shpenzuar mbi 1.5 miliardë dollarë në 5 vitet e ardhshme.

Kazakistani ka ndër librat më të pasur të uraniumit dhe gjithashtu aktualisht, pothuajse 90% e fuqisë së tij krijohet duke përdorur burime të papërtëritshme të karburantit. Një hap në drejtim të energjisë atomike duket teorikisht i zbatueshëm, megjithatë, duke qenë se kombi ka mbyllur në fakt reaktorin e tij të fundit bërthamor në vitin 1999, sigurisht që do të duhej përgatitje e saktë dhe strukturë kornizë për të arritur objektivin. Administrata Ndërkombëtare e Tregtisë në fakt ka mbajtur parasysh,

"& ldquo;Kazakistani ka disa nga (*) parapagesat më të mëdha të uraniumit në botë dhe gjithashtu është globi'& rsquo; prodhuesi më i madh i uraniumit. strategjitë në të vërtetë kanë ekzistuar prej kohësh Megjithëse zhvillimi i reaktorit shtesë bërthamor, në fakt është bërë pak përparim në krijimin e këtyre pajisjeve. të'& rsquo; Klima ekonomike e vendit është shumë intensive për energji dhe gjithashtu përdor 2 Kazakistan 3 herë më shumë energji sesa standardi për vendet e OECD-së”,& rdquo;vetë ai favorizon rifillimin e detyrave të energjisë bërthamore.

Presidenti Tokayev në një takim gjatë shtatorit në të vërtetë ka deklaruar se as ata nuk nguten, por nëse vjen kërkesa e Tokajevit, ajo nuk do të& rsquo; t'u duhet shumë kohë që të zhvillojnë kornizën për të. "& ldquo; Unë vetë mendoj se është'& rsquo; koha s

konsideroni në mënyrë të konsiderueshme këtë shqetësim duke pasur parasysh se kërkohet një reaktor bërthamor, "& rdquo;CB Kazakistani

 • Trending
 • Analiza e çmimeve
 • : Raporti Vështrimesh me Regjistrimet e Tregut të Kriptove të reja të larta 3 miliardë dollarë në fondet e VC mbi (BTC)
 • Kazakistani synon të përmirësojë El Salvadorin në Bitcoin të pastër, Mining's Here ka planin
 • Ish-guvernatori i Bankës Qendrore Indiane bëri këtë pretendim të guximshëm për tregun e kriptove
 • Presidenti i El Salvadorit tallet me qëndrimin ndaj minierave të Bitcoin-it Suedi-Anti (DOGE).
 • Dogecoin ATH, Shorts Hit a Is?Short Squeeze Incoming: e
 • Parashikimi i çmimit të Tron ro në Shtetet e Bashkuara duke kufizuar tregtinë me përdoruesit e TRX mund të tërheqë 0.088 dollarë më poshtë nga
 • Banka rekomandon Rusinë për procedura të paligjshme me Përgjegjësi Ligjore: XRP Crypto
 • Parashikimi i çmimit Ripple Një 13% ushqen 0.900$ Ulje në:
 • Thyerja e shkallës gri parashikon se Metaverse mund të bëhet industri XRP trilionë dollarësh
 • : Padia e SEC për mohimin e komenteve të mëparshme është Eter me XRP që nuk ulet mirë: eCommunity
 • Parashikimi i çmimit të Tron ro në Shtetet e Bashkuara duke kufizuar tregtinë me përdoruesit e TRX mund të tërheqin 0.088 dollarë më poshtë: XRP
 • Parashikimi i çmimit Ripple Një 13% ushqen 0.900$ Rënie në të
 • Minierat: Analiza e çmimit të Tokenit Dalarnia DAR Çmimi i Tokenit prej 4.54 dollarë synon të shkelë: Rezistencën e BTC
 • Parashikimi i çmimit të Bitcoin për një model 7% të dyfishtë nga fundi synon 60 mijë dollarë rritje për: FLOKI
 • Floki Inu Parashikimi i Çmimit A 38% Përgatitet për $0.0002359Upswing To com
 • Crypto: Parashikimi i çmimit të monedhës CRO 346% është rritur 0.85 dollarë në javë në shenjë
 • Vëmendje themelore: Analiza e çmimeve BAT Grafiku teknik sugjeron se një shenjë posedon kërcënim 0.765 dollarë që kthehet në: Mark
 • Analiza e çmimit të monedhës Binance BNB Tregtarët A mund të presin një rritje domethënëse prej 670 dollarësh nëse çmimi i monedhës rikuperon rezistencën MyNeighborAlice
 • : Analiza e çmimeve ALICE A është? Token gati për të lundruar në veri AMP
 • : Analiza e çmimeve AMP A mund të ndihmojë Listimi i Binance? Token për të shpëtuar nga kjo fazë konsolidimi e lidhur
Lexo artikullin:  Anketa para-rrëzimit: 70% e investitorëve institucionalë konsideruan të investojnë në kripto

Twitter 1173 në Prashant Jha grad dizajn, Artikuj Një përqendrohet në tregjet e Mbretërisë së Bashkuar dhe gjithashtu në Prashant. Indian, një kripto-gazetar, norma e interesave të tij varet nga teknologjia moderne e blockchain që nxit në të gjithë klimat ekonomike në zhvillim. Si CB I mëparshëm

: Raporti Vështrime me Regjistrimet e Tregut të Kriptove të reja të larta 3 miliardë dollarë në VC Mbi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju