LBank rekruton elitat globale për të ndarë dividentët e rritjes kripto

Përgjegjësia: Mesazhi i renditur më poshtë është një njoftim për lajmet që nuk është kompozuar ngaCryptonews com.

LBank

Internet City, Dubai– Si një sistem i zgjuar tregtar në të gjithë botën për posedime të shumta kripto, themeluar në 2015. LBank lëshoi ​​zyrtarisht Rekrutimin e Ambasadorëve Global në fund të Qershorit në 2021. LBank u ofron klientëve të saj tregti të sigurt me kripto, nënprodukte të specializuara monetare dhe gjithashtu zgjidhje eksperte për monitorimin e pronave. Ajo në fakt është kthyer në një nga më të spikaturat dhe gjithashtu mbështetet në sistemet e tregtisë kripto me mbi 5.6 milion klientë në më shumë se 50 kombe në të gjithë botën.

Të orientuar drejt përdoruesit me ndihmë 24/7

LBank në të vërtetë ka qenë vazhdimisht i orientuar drejt përdoruesit duke mbrojtur përparësitë e tyre duke qenë objektivi themelor sepse krijimi i tij. Ajo ka ekspert të kujdesit online për klientët 24/7 dhe gjithashtu 50 zona rajonale të telegramit që mbulojnë Amerikën e Veriut, Lindjen e Mesme dhe gjithashtu Evropën duke dhënë mjete juridike në kohë reale, shumëgjuhëshe dhe gjithashtu azhurnime mbi informacionin aktual të sistemit dhe gjithashtu të sektorit.

Gërmimi i detyrave tërheqëse për klientët fitimprurës ka qenë në të vërtetë objektivi i vazhdueshëm i LBank. Kontrolli i përsosur midis divizioneve të shumta në LBank dhe gjithashtu vendimmarrja e besueshme ka vendosur në të vërtetë një strukturë konkrete për të hequr detyra tërheqëse të reja dhe gjithashtu për të siguruar në LBank në kohën më të hershme, ndërkohë që të parashikojë modelet e ardhshme. Si rezultat, LBank ishte sistemi fillestar për të prezantuar detyra premium siç janë KZZ, VET. Gjithashtu, LBank fillimisht ofroi detyra premium që lindin si GTC. Për më tepër, LBank është vazhdimisht CEX fillestar për të kontrolluar ose mbajtur shitje unike të disa detyrave të shkëlqyera si Babydoge, Mina, Dora, KINE, Nabox, etj.

Konformiteti i shumë kombeve për të rritur lëshimin në të gjithë botën

Si ndër shkëmbimet më të hershme të kripto, LBank ka licenca monetare të besueshme si NFA / MSB (SH.B.A.), MSB (Kanada) dhe gjithashtu AUSTRAC (Australi). Renditjet e LBank fillimisht në sektor në lidhje me kthimin vjetor të minierave defi. Në përmirësimin e zgjidhjeve solide të monitorimit të pronave, LBank në të njëjtën mënyrë ka shpenzuar më shumë se 100 detyra në tregun kryesor me fokusin në ndërtimin e një mjedisi të gjerë kripto.

Lexo artikullin:  Shenjë UFO, monedha kriptomonedhë që shkoi orë virale pas nisjes

Gëzoni përparësitë e përbashkëta të udhërrëfyesit të avancimit të LBank

Në ekzistencën, LBank në të vërtetë ka pranuar shumë shoqërues në Amerikën e Veriut, Lindjen e Mesme, Japoni, Kore dhe gjithashtu Azinë Juglindore e kështu me radhë Për të krijuar më shumë tregun botëror, aktualisht po punëson elita në të gjithë botën për të vlerësuar një zhvillim të favorshëm!

Ambasadori Global i LBank

Ambasadori Global është një agjent i LBank në një vend ose zonë detajesh dhe gjithashtu agjenti kryesor rajonal për LBank. Vetëm 1 ose 2 në secilin vend / rajon sigurisht që do të punësohen si ambasador në të gjithë botën. Ambasadorët globalë sigurisht do të jenë të detyruar të zhvillojnë organizatën e LBank dhe gjithashtu të ndajnë fitimet e LBank në kombet e tyre.

LBank ofron plan të mjaftueshëm të shpenzimeve për reklama dhe marketing, media, dhe gjithashtu ndihmë për procedurat për të ndërtuar kredibilitetet e ambasadorëve në mbarë botën në sektorin e bllokimit. Ambasadorët Globalë sigurisht do të qëndrojnë për LBank në reklamat dhe marketingun rajonal, markën, mbajtjen e rasteve, sponsorizimin e bamirësisë, dhe gjithashtu detyra të ndryshme sektoriale për të rritur totalisht tregun rajonal.

Në të njëjtën kohë, ambasadorët në të gjithë botën do të marrin pjesë rregullisht në konferencat speciale të investimeve financiare të organizuara nga LBank me investime financiare të të moshuarve dhe gjithashtu grupe studimi në sektor, të gjejnë dhe gjithashtu të kontaktojnë me detyrat rajonale, premium të bllokimit dhe gjithashtu seriozisht marrin pjesë në inkubimin shumë të hershëm dhe gjithashtu zgjidhjen e detyrave. Ndërkohë, ambasadorët global vlerësojnë detyrat duke shënuar përparësinë kryesore në zonë dhe gjithashtu sigurisht që do të marrin përfitime bamirësie.

Ambasadori i Komunitetit LBank

Ambasadorët e komunitetit janë përgjegjës për lehtësimin e zonës rajonale, zhvillimin individual, dhe gjithashtu monitorimin e zonës, duke mbajtur fotografinë e markës së LBank në zonën rajonale, duke siguruar detyrat aktuale të tregut, dhe gjithashtu duke dhënë përgjigje në mënyrë aktive dhe gjithashtu kanë të bëjnë me situata të shumta emergjente të rrezikuara nga zona. . Ata sigurisht do të kenë autoritet të pavarur për strategji dhe gjithashtu të drejtojnë detyrat e zonës. Në ndërkohë, ambasadorët e Komunitetit me siguri do të vlerësojnë një pagesë referimi shumë të shpërblyer dhe gjithashtu nxitje për procedurat e zonës dhe gjithashtu monitorimin. Për më tepër, ambasadorët e zonave me efikasitet mbresëlënës sigurisht që do t'i reklamohen ambasadorit në të gjithë botën nga LBank dhe gjithashtu do të marrin edhe më shumë liri civile dhe gjithashtu përfitime.

Lexo artikullin:  Analiza e Çmimeve Polkadot DOT: Divergjenca Bearish në Grafikun Javor Mund të Ngadalësojë Momentin Përmbys në Nivelin Intraday

Partnerët e LBank Campus

Campus Partners janë drejtuesit e LBank në kolegjet në të gjithë botën dhe gjithashtu janë anëtarët e rinj në sektorin e bllokimit. LBank sigurisht që do të ofrojë një plan të mjaftueshëm shpenzimesh për të ndihmuar Campus Partners për të përmbushur detyrat në shkollë (forume diskutimi, bisedime, funksione, dhe kështu me radhë) për të rishikuar dhe ekzaminuar gjithashtu ekologjitë e blockchain dhe gjithashtu detyrat. Shoqëruesit e kampusit sigurisht që do të krijojnë vlerësime rutinë të sektorit dhe gjithashtu ligjërim, i cili sigurisht do të lëshohet në mediat kryesore të sektorit, duke i ndihmuar ata të rrisin njohjen e tyre në sektor dhe gjithashtu të fitojnë jashtëzakonisht të paguar. Partnerët e Kampusit me një efikasitet mbresëlënës sigurisht që do të sigurohen mundësitë e miqësisë për mësimdhënie në zyrën qendrore të LBank dhe gjithashtu të marrin një letër referimi dhe gjithashtu referencë pune nga LBank.

Kontakti i LBank:
LBank Ambasadori Aplikoni
[email mbrojtur]
www.lbank.info

Kontakt mediatik -
Kompania: LBK Blockchain Ltd Co.
CEO: Wei He
Kontaktoni: [email mbrojtur]

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju