Përditësimi i LUNA: Themeluesi i Terra propozon rivendosjen e pronësisë së Terra në 1 miliard argumente

By Sunil Sharma 10 minuta mbrapa Përditësuar 10 minuta më parë Ndiqni ne në Twitter Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape

Pak orë pasi Terra Blockchain u kthye, Terra'& rsquo; Themeluesi, Dokwon sugjeruar një strategji rilindjeje për t'u marrë me Terra'& rsquo; s pronësi.Terra & rsquo; themeluesi s specifikoi se sigurimi i Terra & rsquo; Komuniteti ekologjik ishte hapi kryesor për transplantimin e pronësisë së tij.

Një Thirrje për Veprim 

Ndërkohë që ekipe të ndryshme të lagjeve, si dhe të verifikuesve, në fakt kanë rishikuar se si të bëhet Terra'& rsquo; s blockchain i dobishëm edhe një herë, Dokwon komunikoi mundësinë e tij për procedurat praktike shqetësuese që mund të përdoren, për Terra'& rsquo; s rikuperimi pas rastit të heqjes së lidhjes UST.

Dokwon mbajti parasysh se ka ende një numër miliardë dollarësh me vlerë të mirë UST, si dhe Luna'& rsquo; s gërmadha për t'u rikuperuar. Ai ka rrëfyer se likuidimi ekstrem i Lunës me siguri nuk do të ruajë kapitullimin, edhe nëse rregullimi do të rikthehej. 

Për më tepër, Terra'& rsquo; Komuniteti ekologjik i komunitetit nuk është mjaftueshëm solid për të zhvilluar kapakun e tregut të të dy monedhave të qëndrueshme, si dhe numri i shumë individëve në fakt është shtypur. Prandaj, një nga aktivitetet më të ndjeshme, për të, sigurisht që do të ishte ofrimi i një kuadri të qëndrueshëm për të ruajtur komunitetin ekologjik të programuesit si dhe lagjen e tij, që sigurisht do të ishte ndryshimi i zinxhirit. 

Arritja e rishpërndarjes në Terra'& rsquo; s rrjetit

Si përmbledhje, vërtetuesit duhet të riprogramojnë pronësinë e rrjetit në 1 miliard dollarë, e cila sigurisht që do të shpërndahej midis ngjarjeve të ndikuara. Për marrësit që mbanin Luna-n përpara heqjes së lidhjes, duhet t'u ndahen 400 milionë dollarë (40%). Dokwon mendon se ruajtja e rrjetit'& rsquo; Pronësia e arsyeshme në duart e ndjekësve të saj më të mëdhenj, si dhe ndërtuesve të shtëpive është thelbësore, prandaj, zinxhiri krejt i ri është i denjë të jetë në pronësi të komunitetit.

Tregime Trendi

Ky udhëheqës i Shteteve të Bashkuara kundërshton planin CBDC të Fed, Ja pseLajme Altcoin Ndarja: Rezervimi i LUNA, Binance rifillon depozitat dhe tërheqjetLajme Altcoin CEO i FTX refuzon të shesë zotërimet e tij Crypto; Por a mund të shpëtojë ai kripto-n?Lajme Altcoin Coinbase pranon përsëri rrezikun për fondin e investitorit, përsërit sigurinëLajme Altcoin (*1 *) Ky rival i LUNA $UST Stablecoin bën hapa pozitivë në mes të rrëzimitLajme Altcoin

 • Po ashtu duhet dhënë e njëjta sasi (40%) UST pronarët që ishin proporcionale në kohën e përmirësimit të rrjetit krejt të ri, ndërsa 100 milionë dollarë (10%) duhet t'u ofrohen pronarëve të Luna-s që qëndruan deri në minutën e fundit të ndalimit të zinxhirit. 
 • Në një stil të krahasueshëm, Grupi i Komunitetit duhet të lihet mënjanë 100 milionë dollarë (10%), në mënyrë që të paratë avancimet e ardhshme. Më pas, e gjithë Luna, përveç këstit të tretë, duhet të vendoset me çmimin e gjenezës së rrjetit.
 • Së fundi, ai rekomandoi që motivimeve duhet t'u ofrohet siguria në mënyrë të arsyeshme, duke qenë se kostot me siguri nuk do të jenë më të mjaftueshme për sigurinë pa kostot e shkëmbimit.
Lexo artikullin:  Mike Novogratz parashikon nivelet kryesore të Bitcoin ($ BTC) dhe Ethereum ($ ETH) për tu vëzhguar

Me këtë sistem në pozitë, Tokë thjesht mund të ketë aftësinë për të riorganizuar në mënyrë efektive vlerën e tij në komunitetin e tij ekologjik, për të përforcuar vlerën e tij njëkohësisht, si dhe për të shtuar gradualisht kërkimin e një klime ekonomike të decentralizuar. 

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

 • Trending
 • Analiza e çmimeve
 • Përditësimi i LUNA: Themeluesi i Terra propozon rivendosjen e pronësisë së Terra në 1 miliard argumente
 • Ky udhëheqës i Shteteve të Bashkuara kundërshton planin CBDC të Fed, Ja pse
 • Ndarja: Rezervimi i LUNA, Binance rifillon depozitat dhe tërheqjet
 • CEO i FTX refuzon të shesë zotërimet e tij Crypto; Por a mund të shpëtojë ai kripto-n?
 • Coinbase pranon përsëri rrezikun për fondin e investitorit, përsërit sigurinë
 • Ky rival i LUNA $UST Stablecoin bën hapa pozitivë në mes të rrëzimit
 • Just-in: ETF kanadez i Bitcoin shënon blerjen më të madhe ditore prej mbi 2 miliardë dollarë
 • CZ zbulon pse mbylli LUNA dhe UST Trading në Binance
 • Crypto Crash: El Salvador humbet 40 milionë dollarë mes paqëndrueshmërisë së lartë të Bitcoin
 • Pse ish-shefi i kriptove të Facebook-ut po fillon fillimin e tij të kriptove?
 • Analiza e çmimit Ripple: Çmimi XRP afrohet 0.50 dollarë; A është e realizueshme Bounce Back?
 • Analiza e çmimeve Polkadot: Linja e trendit në rënie parandalon rikuperimin e çmimit DOT
 • Analiza e çmimeve FTM: Ritestoni sugjerimet për Mbështetjen e Kanalit në Rimëkëmbjen Bullish
 • Analiza e çmimeve në Decentraland: Kostoja MANA Kërcen 57%; Bulls synojnë 150 dollarë Tjetra?
 • Analiza e çmimit të Ethereum: A janë 2,500 dollarë në rrugë për mes divergjencës rritëse të RSI?
 • Analiza e çmimeve GALA: 0.075 $ Fakeout shkakton një rikuperim të mundshëm
 • Analiza e çmimit të Bitcoin: Çmimi i BTC-së kërkon 30 mijë dollarë mes kushteve ekstreme të mbishitjes së tregut; Koha për të blerë?
 • Analiza e çmimeve BNB: BNB Kërcohet nga 263 $ Sytë Synimi tjetër prej 335 $
 • Analiza e çmimeve APE: A mundet Rally i Rinovuar Bullish të tejkalojë Markën 10 $?
 • Parashikimi i çmimit të Solana: Luftimet për çmimin e SOL nën 50.0 dollarë; A është gushti i ulët në horizont?
 • Rreth shkrimtarit
 • Kushte të përgjithshme

Sunil është një pronar biznesi serial dhe aktualisht operon në blloqe si dhe në dhomën e kriptomonedhave për 2 vjet. Më parë ai ishte bashkëthemelues i një start-upi të qëndrueshëm të Qeverisë së Indisë në In Thinks si dhe aktualisht është kryeredaktor në Coingape si dhe CEO në SquadX, një start-up fintech. Ai në fakt ka lëshuar më shumë se 100 shkrime për kriptovalutat, si dhe për blockchain, si dhe ka ndihmuar në fakt një sërë ICO-sh në suksesin e tyre. Ai në fakt ka bashkë-projektuar trajnime komerciale për avancimin e blockchain, si dhe ka mbajtur në fakt shumë takime në të kaluarën. Ndiqni atë në Twitter në @sharmasunil8114 si dhe lidheni me të në sunil (at) coingape.com Historitë Kripto Shiko te gjitha CEO i Binance zbulon arsyen e vërtetë pas rrëzimit të LUNA Komuniteti i kriptove po bën një llogari: Michael Saylor Elon Musk ndërpret marrëveshjen në Twitter Facebook Twitter LinkedIn Sunil Sharma 294 artikuj Sunil është një pronar biznesi serial dhe aktualisht operon në blloqe si dhe në dhomën e kriptomonedhave për 2 vjet. Më parë ai ishte bashkëthemelues i një start-upi të qëndrueshëm të Qeverisë së Indisë në In Thinks si dhe aktualisht është kryeredaktor në Coingape si dhe CEO në SquadX, një start-up fintech. Ai në fakt ka lëshuar më shumë se 100 shkrime për kriptovalutat, si dhe për blockchain, si dhe ka ndihmuar në fakt një sërë ICO-sh në suksesin e tyre. Ai në fakt ka bashkë-projektuar trajnime komerciale për avancimin e blockchain, si dhe ka mbajtur në fakt shumë takime në të kaluarën. Ndiqni atë në Twitter në @sharmasunil8114 si dhe lidheni me të në sunil (at) coingape.com I mëparshëm

Lexo artikullin:  Guvernatori i Kalifornisë lëshon urdhrin ekzekutiv kripto, zbulon udhërrëfyesin për adoptimin e Blockchain

Ky udhëheqës i Shteteve të Bashkuara kundërshton planin CBDC të Fed, Ja pse

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju