Mars 4 Çon Risi në Blockchain Me Metaverse të NFT dhe DeFi

Përgjegjësia: Teksti i renditur më poshtë është një njoftim për lajme që nuk është hartuar ngaCryptonews com.

Marsi4

20 korrik 2021,

Metaverses dhe lojrat video NFT në zonën e kripto janë jashtëzakonisht efektive dhe aktualisht flasin për qytetin me Axie Infinity duke vendosur rekorde të reja në shitjet virtuale të tokës dhe ngjashmërinë Decentraland dhe Sandbox duke shkuar nga forca në forcë. Metaverse krejt e re Mars 4 është një botë virtuale në Mars që u mundëson përdoruesve të prodhojnë, të përjetojnë dhe të gjenerojnë të ardhura nga materiali (dhe aplikacionet) dhe të bëjnë fitime pasive përmes fitimeve të para të këtij lloji duke krijuar Marse NFT (Tokë Jo-fungible). Përdoruesit aktualisht mund të eksplorojnë këtë riprodhim specifik 3D të Marsit të ndërtuar nga informacioni i NASA-s, e ngjashme me botën tonë me Google Earth. NFT-të përfaqësojnë parcela toke në Mars që japin fitime nga rishpërndarja e integruar e shenjave dhe sistemi i rëndësishëm i DeFi Staking.

Marsi4

Platforma negocion me deflacionin Argumente Mars $ (Dollarë Marsi) dhe fitimet që krijojnë NFT.

NFT

Kjo tokenomikë e dyfishtë është një zgjedhje tërheqëse për financuesit pasi argumentet mund të merren për të dhënë rendimentin e mentes duke krijuar NFT përveç rishpërndarjes së integruar të shenjave në marrëveshje, shpërblime për mbajtjen e shenjave të investuara për pronat dhe burimet në botë.

Tregu NFT ishte shumë elastik në Q2, me Cryptopunks, Hashmasks dhe pasuri të patundshme virtuale në Decentrald dhe platforma të tjera që zbulonin vëllime të vargjeve.

Marsi4

Pas modës së kriptovalutave të udhëhequr nga bitcoin, blockchain tani ka shkaktuar një model krejt të ri ku mbledhësit dhe financuesit paguajnë dollarë të panumërta për të zotëruar pjesë të artit dixhital të referuara si NFT. Ndërsa NFTs kanë qenë në të vërtetë duke pasur parasysh që 2014, është vetëm vonë se ata në të vërtetë kanë mbledhur shumë vëmendje veçanërisht me një NFT të punës nga artisti dixhital Mike Winkelmann që kushton 69 milion USD në Christie's. Disa Land NFT nga lojërat video kripto aktualisht po fitojnë kosto. Për shembull, bashkëthemeluesi i Illuvium, Kieran Warwick, në të vërtetë ka ofruar një komplot virtual toke në Axie Infinity për 28,000 USD pasi e bleu atë në 2015 për 300 USD, neto një fitim të madh 9200%

On Mars 4, ka një furnizim minimal prej 99,888 parcelash të dallueshme toke të përfaqësuara me Mars Land NFTs ku një sistem NFT barazohet me një pjesë të veçantë toke në Mars Vetëm pas raundit të Parashitjes, dashamirët e Crypto do të fitojnë parcela toke vetëm me MARS $. Ekziston një furnizim paraprak prej 29.9 miliardë Mars $ prej të cilave do të shfrytëzohet për të siguruar furnizimin minimal të parcelave të tokës NFT.

Lexo artikullin:  NFT Doge e fraksionuar godet një vlerësim të nënkuptuar prej 500 milion USD

Marsi4

NFT-të e Mars Land gjithashtu shpërblejnë financuesit dhe mbajtësit e NFT me një shpejtësi të shpejtë thjesht për mbajtjen e sistemeve. Kjo marrëdhënie është gjithashtu proporcionale e drejtë me shumëllojshmërinë e marrëveshjeve që ndodhin në rrjet. Sa më e madhe të jetë marrëveshja dhe incidentet e saj, aq më shumë do të jenë përfitimet e shpërndara. Llogaritësi i rendimentit është i popullarizuar në faqen e tyre ku mund të shihni fitimet tuaja të parashikuara nga toka juaj Mars, dhe kjo në të vërtetë regjistron krijimtarinë në lidhje me faktin se sa i suksesshëm do të jetë një Mars Landlord.

Për më tepër, një NFT mund të ofrohet vazhdimisht në tregjet kryesore si OpenSea i tmerrshëm si një fitim që krijon posedim ose si një pjesë e artit Mars.

Ka disa përfitime nga blerja e NFT-ve.

Përveç elementit të pazëvendësueshëm (jo të dobët) të lidhur me një NFT, ka klientë potencialë për zhvillim me vlerë afatgjatë të lidhur me çdo investim financiar.
Për më tepër, firma e veçantë dixhitale që ka çdo NFT, prodhon hapje në treg. Autenticiteti dhe regjistrat e zinxhirit të pronësisë në ditarin publik të shpërndarë mund të mbajnë të sigurt punën tuaj artistike ose pronën banesore ose tregtare në Mars.

Sidoqoftë, NFT si çdo risi e re është e mbushur me vështirësitë e veta.

NFT-të ekzistuese rekomandojnë dëshmi të pronësisë megjithatë nuk krijojnë fitime rutinë.

Në të kundërt, Mars Land NFT është sistemi i parë i këtij lloji që jep fitime në botën e Defi. Jo vetëm që tregtarët dhe entuziastët e NFT mund të kenë pronësinë e tokës, por gjithashtu të bëjnë fitime në ekonominë virtuale përmes gamifikimit dhe terraformimit etj.

Vlera e një NFT varet nga fakti se sa një financues i mundshëm dëshiron të paguajë dhe për atë arsye një krater i pazakontë në nevojë në Mars 4 mund të drejtojë normën e NFT-së së tij.

Udhëzimet e botës NFT janë të ndryshme nga bankat konvencionale, ku shenjat tradicionale financiare dhe teknike ndikojnë në normat e aksioneve. Tani e tutje, një investim financiar në NFT kalon nëpër rreziqe të faktorëve të tjerë.

Lexo artikullin:  Policia zbulon më shumë detaje rreth 'mashtrimit Crypto' 'USD 60 milion'

Mars4 kryeson risi në Blockchain me Metaverse 101 NFT dhe DeFi Powered

Sidoqoftë, Mars 4 ofron një lloj të ndryshëm të garancisë së fitimeve me fitimet e tij të dallueshme që japin NFT. Rrjeti është një qendër me burim të hapur si inovacioni blockchain për zhvilluesit e materialeve, organizatat dhe njerëzit që kërkojnë një medium krijues të ri, shans ose një burim të fitimeve pasive.

La Mars 4 IDO (Oferta Fillestare e Dex) është vendosur për në Shtator në të gjithë disa Launchpads të kalibrit të lartë të përbërë nga platforma e re MISO e Sushi Swap.

Parashitja private e shenjës MARS $ (Dollarë Marsi) tani po përballet me fondet e njohura të Venture Capital si ExNetwork dhe AngelONE aktualisht në bord përveç një numri të financuesve të engjëjve të njohur në treg të përbërë nga krijuesit eIlluvium Shitja personale e NFT është tani në të njëjtën mënyrë, me një normë zbritje 50% në Mars Land NFTs krahasuar me normën e plotë. Për të zbuluar më shumë se si të përfshiheni, dërgoni me email grupit drejtpërdrejt në: [email protection]

Atëherë, çfarë jeni duke pritur? Eja bëhu marsian.

Marsi4

Kontakti
email- [email mbrojtur]
Telegram- Mars 4
Twitter- Mars 4_me

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju