Njihuni me Olimpin - Një Shenjë e Lindur nga Legjendat dhe e Përshtatshme për Zotat

Përgjegjësia: Teksti më poshtë është një deklaratë për shtyp që nuk është shkruar nga Cryptopumpnews.com.

Olimp

Krijuesit e BogTools, Gabe Coin dhe Bingus janë përsëri me një tjetër shenjë të shkëlqyeshme të bazuar në BSC - Olympus.

Çfarë është Olimpi?

Olimp është një sistem i dyfishtë BUSD-Reflect dhe buyback i krijuar për të shpërblyer mbajtësit afatgjatë me shpërblime orë.

Për më tepër, Olympus karakterizon gjenerimin e vetë-likuiditetit të lidhur në mënyrë dinamike dhe integron tiparet anti-shapkë dhe anti-bot për rritjen e mbrojtjes.

Projekti u lançua në 1 korrik përmes Sabaka Launchpad, me shenjën tashmë të listuar në CoinMarketCap dhe Coingecko. Shenja Olympus është gjithashtu në dispozicion në shkëmbime të ndryshme të decentralizuara si p.sh. BoggedFinance or Swap Pancake që përdoruesit të tregtojnë lirisht, si dhe një nga grumbulluesit më efikas të DeFi - 1inch.

Olympus gjithashtu ka një bazë përdoruesish që po rritet me shpejtësinë e Hermes, duke pasur një komunitet prej 15,000 përdoruesish të Telegramit dhe mbi 6,000 mbajtësve të shenjave, me që numri shpejt rritet drejt 10,000.

Tokenomika e Olimpit

Olimpi detyron fuqinë e perëndive në mënyrë që t'u sigurojë përdoruesve të tij shpërblime të mahnitshme dhe ta shtyjë projektin në lartësi të reja.

Shenja ndjek 5 parime thelbësore kur bëhet fjalë për tokenomics:

  • 4% ndaj Zeusit. 4% e çdo transaksioni që përfshin OLYMPUS përdoret për të financuar fuqinë e kthimit të tokës
  • 4% ndaj Poseidonit. Një shtesë prej 4% e secilës tregti shtohet në grupin e likuiditetit të projektit. Sidoqoftë, sapo likuiditeti të kalojë 25% të kapakut total të tregut, teprica automatikisht do të drejtohet drejt fondit të blerjes.
  • 4% te Plutus. 4% e çdo transaksioni do të konvertohet automatikisht në BUSD dhe do të dërgohet përsëri në portofolin e përdoruesit, duke përfunduar kështu ciklin e blerjes.
  • 2% në favor. Në mënyrë që të përmirësohet dhe promovohet më tej OLYMPUS Token, projekti zbaton një tarifë prej 2% e cila do të investohet në zhvillimin e projektit.
  • Homazhi i Hadesit. Pas çdo blerje, tarifat e transaksionit për shitje dyfishohen për 30 minuta. Tarifa do të ulet automatikisht çdo minutë derisa të arrijë tarifat e rregullta.
Lexo artikullin:  Distrikti Kinez do të kryejë inspektimin e minierave të Bitcoin (BTC) dhe do të përcaktojë Ligje të tjera Crypto

Planet e ardhshme të projektit

Olympus tashmë ka arritur disa momente historike, duke përfshirë një listë të CoinMarketCap, një para-listë në CoinGecko dhe një numër prej 6,000 mbajtësish të shenjave.

Por ka shumë më shumë për të arritur.

Deri në fund të korrikut, projekti synon të dyfishojë numrin e mbajtësve dhe të arrijë një kufi tregu prej 25 milion USD. Përveç kësaj, ekipi i zhvillimit gjithashtu punon drejt lëshimit të një pult që do t'i ndihmojë përdoruesit të kontrollojnë shpejt fitimet e tyre BUSD dhe të ndjekin transaksionet e tyre.

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, ekipi pas Olympus gjithashtu planifikon të lëshojë Locker of Ananke, i cili do të shërbejë si një mënyrë për projektet për të bllokuar likuiditetin e tyre shpejt dhe në mënyrë transparente.

Pastaj, në gusht, Olympus do të lëshojë Rrota e Kronos, e cila do të lejojë që projektet të vendosin argumentet, t'i bllokojnë ato automatikisht dhe t'i hedhin ato gradualisht për një periudhë të caktuar kohore.

Kjo, së bashku me listat që ata kanë planifikuar për shkëmbimet qendrore, do të ndihmojnë që shenja të arrijë shpejt qëllimet e saj për gusht - 50,000 mbajtës të shenjave dhe një kapak tregu prej 50,000,000 USD.

https://youtu.be/HA0bo8lYTX0

Paneli për mbajtësit e Olimpit për të monitoruar performancën e shenjës.

Zhvilluesit e Olympus po punojnë gjithashtu për lëshimin e një Panteoni NFT, i cili do të rrisë më tej popullaritetin e projektit.

Për të lexuar më shumë rreth Olimpit dhe për të qëndruar në azhurnim me zhvillimin e projektit, ndiqni ata në kanalet e tyre zyrtare të komunikimit.

Faqja e internetit: https://olympustoken.io/
Telegram: https://t.me/OlympusOfficial
Twitter: https://twitter.com/olympus_token

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju