Më shumë njerëz po blejnë Ethereum dhe kjo metrikë në zinxhir konfirmon trendin

By Godfrey Benjamin Botuar 7 orë më parë Përditësuar 7 orë më parë Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Sportsbook

1xbit

Portofol

libër i llogarive By Godfrey Benjamin Botuar 7 orë më parë Përditësuar 7 orë më parë

Ethereum (ETH), globi '& rsquo; Rrjeti më i madh i decentralizuar i blockchain po tërheq më shumë blerës me pakicë deri në mesatare me pakicë sipas modave të zinxhirit. Të dhënat nga analiza Glassnode zbulojnë se shumëllojshmëria e adresave të Ethereum që mbajnë 32+ monedha në fakt thjesht ka arritur në nivelin më të lartë 5-mujor prej 109,188, duke vërtetuar një trend ndërtimi që erdhi në kulm në lidhje me një javë më parë.

Megjithë trendin ekzistues të zgjerimit në ndërtimin e Eterit, adresat e përgjithshme që mbajnë një minimum prej 32 monedhash janë zhytur jashtëzakonisht në 6 muajt e fundit. Ndërtimi i Ethereum pasqyrohet në koston ekzistuese të parasë elektronike e cila në fakt është rritur me më shumë se 27.6% në 14 ditët e mëparshme sipas për informacionet nga Coingecko, paratë elektronike kanë bërë tatuazhe në të vërtetë 822.5% të konsiderueshme vitin e kaluar.

Monedha po ndryshon duart në 3,561.58 dollarë në kohën e kompozimit, në krye të një zhvillimi 2.1% në 24 orët e mëparshme.

Akumulimi i Ethereum është i pashmangshëm

Ndërtimi i Ethereum në të gjithë tabelën është i pashmangshëm kur mjedisi i qëndrueshëm që rrethon rrjetin blockchain me burim të hapur është faktuar. Ndërsa në fakt ka pasur një fokus të rëndësishëm në mundësitë e parave të decentralizuara (DeFi), ofertat e Tokenit Jo-Fungible (NFT) nuk janë në rënie.

Megjithëse Ethereum në të vërtetë ka ftuar një sërë metodash të kompletimit të blockchain që po përdorin gjithashtu një përzierje të detyrave të fundit DeFi dhe NFT në lagjen më të gjerë, rrjeti Ethereum është ndoshta qendra kryesore për këto përparime të përparuara. Me nevojën për NFT, ekziston një nevojë e përputhshme për monedhat Ethereum me të cilat duhet të prerë NFT. Ky trend në fakt nuk ka zbuluar asnjë indikacion për rënie në të ardhmen.

Mjedisi Ethereum po afrohet gjithashtu shpejt me paraqitjen e versionit Ethereum 2.0, një sistem që kërkon të lëvizë të gjithë rrjetin nga versioni energjik i Vërtetimit të Punës (PoW) në një Dëshmi më të qëndrueshme dhe të shkallëzueshme të -Versioni i aksioneve (PoS). 

Metoda PoS sigurisht që do të funksionojë me klientët që vënë bast në monedhat e tyre, një version funksional që është duke u zhvilluar aktualisht. Një shumë totale prej 32 ETH aktualisht kërkohet si një pagesë paraprake për të qenë një vlerësues për metodën PoS dhe gjithashtu riafirmon arsyen e mundshme që më shumë kapitalistë janë shtylla të ngulura lart mbi monedhën Eter.

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • Parashikimi i Çmimit Ethereum: Shkarkimi i ETH në 3,400 dollarë i shëndetshëm në mes të potencialit në rritje në 4,000 dollarë
  • Më shumë njerëz po blejnë Ethereum dhe kjo metrikë në zinxhir konfirmon trendin
  • Faktorët e grupit të ekspertëve të mbështetur nga G20 në Stablecoins dhe CBDC në zgjidhjen e problemeve të remitancave
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: BTC po afrohet me ATH afër 65,000 dollarë në mes të kërkesës së mundshme nga vendet në zhvillim
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: BTC vazhdon shpërthimin në 60,000 dollarë në mes të një bredhje balene
  • Crypto Crackdown: Bitmain për të ndaluar dërgimin e Antminers në Kinë këtë Tetor
Lexo artikullin:  Gjykata e Pekinit do të krijojë një kornizë të së drejtës pronësore për 'Monedhat Dixhitale'

Twitter Godfrey Benjamin 173 artikuj Benjamin Godfrey është një fanatik dhe reporter blockchain që ushqen blogun në lidhje me aplikimet e botës reale të inovacionit blockchain dhe avancimet për të nxitur miratimin bazë dhe kombinimin global të inovacionit që lind. Dëshirat e tij për të ndriçuar njerëzit në lidhje me kriptovalutat ndikojnë në pagesat e tij për mediat dhe faqet e internetit të njohura të bazuara në blockchain. Benjamin Godfrey është një entuziast i aktiviteteve sportive dhe bujqësisë. Ndiqeni atë në Twitter, Linkedin I mëparshëm

Faktorët e grupit të ekspertëve të mbështetur nga G20 në Stablecoins dhe CBDC në zgjidhjen e problemeve të remitancave

Tjetër

Parashikimi i Çmimit Ethereum: Shkarkimi i ETH në 3,400 dollarë i shëndetshëm në mes të potencialit në rritje në 4,000 dollarë

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju