Nano Ardhmëria - Bashkimi i Prodhuesve dhe Konsumatorëve të Nanomaterialeve

Përgjegjësia: Mesazhi i renditur më poshtë është një njoftim për shtyp që nuk është krijuar ngaCryptonews com.

Nano Ardhmëria

23 gusht 2021 - Nano Ardhmëria, një sistem i sofistikuar blockchain që përfshin nanomateriale, ekspertë të nanoteknologjisë dhe konsumatorët e tyre, zbuloi fillimin e tij. Objektivi kryesor i sistemit është të krijojë një mjedis të unifikuar për punën ekipore të punës në fushën e IT, fintech, sistemit të ekspertëve dhe disa inovacione të ndryshme të sofistikuara, përveç reklamimit të përparimit të bizneseve të reja dhe drejtuese që prodhojnë ose shfrytëzojnë nanomaterialet.

"Sistemi ynë përfshin 3 vende kryesore: një platformë nisëse për punë të bazuara në nanoteknologji dhe nanomateriale, një industri për aplikimin e produkteve dhe zgjidhjeve të ardhshme për shkak të përparimit të këtyre vendeve të punës, përveç një analoge të një koleksioni monetar - financiar me tokenomika dhe sistemi i tij i auditimit. Pajisja kryesore e negocimit dhe avancimit për sistemin Nano Future është shenja NNFT - një posedim në llojin e një shenje që siguron funksionimin e një mjedisi të prodhimit, shitjes së materialeve bazë dhe artikujve që përdorin nanomateriale”Komentoi Eduard Moiseev, kreu i punës në Nano Future.

Tashmë Nano Future mbajti një raund të mbyllur të shitjeve të simboleve NNFT dhe u rrit në lidhje me 1 milion dollarë. Fondet e mbledhura u përdorën për të blerë grupin fillestar të pajisjeve për prodhimin e nanomaterialeve në ndërmarrjet në Turqi dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. Në të ardhmen, synohet të zhvillohet një ndërlikim klinik dhe teknik në zonën e një teknoparku në Antalia, Turqi.

"Raundi i mbyllur fillimisht i shitjes së shenjave zbuloi se inovacionet dhe artikujt tanë kanë të bëjnë me tregun dhe kapitalistët përgatiten për të mbështetur punën në të ardhmen. Prandaj, ne vendosëm të mbanim një shitje të shenjave publike për t'u siguruar që të gjithë mund të blejnë simbole NNFT, "Sqaroi Eduard Moiseev.

Mbajtësit e simboleve NNFT sigurisht që do të jenë në gjendje jo vetëm të blejnë produkte përfundimtare duke përdorur nanomateriale dhe nanoteknologji, por gjithashtu të bashkohen me punët e sistemit, dhe për shkak të kësaj, të përfitojnë nga detyrat e këtyre firmave.

Lexo artikullin:  Analiza e Çmimeve të ETH: Çmimi Ethereum mund të shohë një korrigjim afatshkurtër para se të rifillojë Vazhdimi

"Në ditët e sotme nanomaterialet përdoren pothuajse në të gjithë: në pajisjet elektronike, mjekimin, dizajnin mekanik, fuqinë, ndërtimin, prodhimin e nanof plehrave dhe një numër vendesh të tjera të ndryshme. Edhe një telefon celular i drejtpërdrejtë përdor të paktën 10 elementë që përmbajnë nanomateriale, "Thotë Eduard Moiseev.

Për përmirësim, nanomaterialet tregtohen në tregjet e produkteve, dhe të ardhmet në to mund të blihen në tregun e aksioneve. Me fjalë të tjera të ndryshme, produktet e prodhuara aktualisht kanë një shitje të madhe në tregjet globale. Dhe vetë nanoteknologjitë, të cilat kanë një vlerë të caktuar për të gjithë racën njerëzore, përdoren në qindra firma prodhuese dhe klinike në vende të tilla si Shtetet e Bashkuara, Emiratet e Bashkuara Arabe, Tajlanda, Turqia, Kanadaja, Kina, India dhe disa të tjerët.

"Sistemi Nano Future sigurisht që do të shtojë shkallëzimin dhe përdorimin e përhapur të nanoteknologjisë dhe nanomaterialeve, të cilat mund të transformojnë ilaçet, tregun e rëndë dhe të lehtë, tregjet e udhëtimit në dhomë dhe ajër, përveç që do të ndihmojnë në mënyrë dramatike në jetën e njeriut. Si shembull, përdorimi i novacioneve nano në zhvillim gjeneron qelqi vetë-pastrues me shkarkim të zvogëluar, qeliza diellore, kolektorë, qeliza gazi hidrogjeni dhe shumë më tepër, domethënë ato sende pa të cilat është e vështirë të mendosh për jetën e një moderni. kultura ditore, krijohen duke përdorur inovacionin e spërkatjes nano, "Përshkruan Eduard Moiseev.

Bëhuni një individ ose shok i Nano Future sot duke blerë një shenjë NNFT në faqen e internetit të sistemit Numri i lejimeve është i kufizuar.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju