Bitcoin jo-zero (BTC) adreson arritjen e një niveli të lartë të të gjitha kohërave duke sugjeruar akumulim të fortë

By Bhushan Akolkar Botuar 2 sekonda më parë Përditësuar 2 sekonda më parë Na ndiqni në Google News
Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive By Bhushan Akolkar Botuar 2 sekonda më parë Përditësuar 2 sekonda më parë

Bitcoin ka qenë në të vërtetë nën stres të konsiderueshëm gjatë kohëve të fundit dhe gjithashtu ka hasur rezistencë të fortë aktualisht në 60,000 dollarë gradë. Që nga koha e shtypit, Bitcoin po tregtohet 1% më poshtë nën 57,000 dollarë me një kapital tregu prej 1.075 trilion dollarë.

Megjithëse Bitcoin qëndron nën stres, bazat e tij në zinxhir përfaqësojnë tregues të qëndrueshmërisë së konsiderueshme dhe gjithashtu akumulimit. Ndërsa kompania e informacionit në zinxhir Glassnode diskuton:

Shumëllojshmëria e # Bitcoin adresat me një ekuilibër jo zero në fakt kanë arritur në një nivel të ri të të gjitha kohërave prej 38.76 milionë adresash. Niveli i mëparshëm prej 38.7 milionë u vendos 7 muaj më parë më 23 prill, duke marrë 213 ditë për t'u rikuperuar plotësisht.

Kompania e informacionit në zinxhir Santiment raporton se pavarësisht nga tregtimi i Bitcoin nën stres, furnizimi i Bitcoin në fakt ka qenë duke zhvendosur jashtë këmbimeve duke reduktuar kërcënimet e shitjes. Për më tepër, oferta USDT në bursa ka ardhur duke u rritur duke sugjeruar fuqi të fortë blerëse.

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju