Polkadot (DOT) Analiza e Çmimeve: Shpërthimi i afërt i trekëndëshit simetrik, Koha për të blerë zhytjen?

By Sunil Sharma Botuar 20 minuta më parë Përditësuar 20 minuta më parë Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Sportsbook

1xbit

Portofol

libër i llogarive By Sunil Sharma Botuar 20 minuta më parë Përditësuar 20 minuta më parë

Lark Davis, eksperti i njohur i kriptove me bazë në Zelandën e Re, përmendi faktorët për vendosjen e tij të favorshme në shenjën DOT të mjedisit Polkadot më 10 tetor. Një faktor i rëndësishëm është lajmi i Polkadot Parachains nga Dr Gavin Wood.

Polkadot (DOT), e shikuar aktualisht nga ekspertë të shumtë si layer-0, lejon programuesit të zhvillojnë blockchains me marrëveshje të mençura si ETH si një Parachain, i cili është i disponueshëm si një port, i ankanduar duke përdorur kredi për makinë në grup që ka nevojë për DOT për përfshirje.

Gjithashtu në informacion është Wanchain '& rsquo; s asimilimi (*) direkt në objektet e tij ndër-zinxhir. (*), është krijuar një ilaç i decentralizuar i ndërveprimit me blockchain i Polkadot që përfshin objektet e tij jo-ruajtëse ndër-zinxhirore me

Wanchain '& rsquo; s blockchain me shumë zinxhirë.to/Asimilimi Polkadot prodhon një lidhje të qetë

Wanchain një gamë të madhe Polkadot, duke filluar me Polkadot në, të Rrjeteve, Ethereum, dhe gjithashtu Wanchain Moonriver sigurisht që do të lidhë më mirë ortekun një varietet më të gjerë -shtë ndër-zinxhir në bashkësitë ekologjike DeFi, duke e bërë të thjeshtë që DOT Polkadot të përdoret me marrëveshje të mençura që punojnë me të EVM dhe gjithashtu tregtohen në zinxhirë të shumtë.në (DOT) grafikun e rregullt

Programet Polkadot DOTUSDT Analiza javore e grafikut

Çmimi DOT i kufizuar në një trekëndësh simetrik, i zhvilluar nga kundërshtimi i devijimit bearish dhe gjithashtu i favorshëm, pasi RSI largohet nga vendndodhja e tepërt. Një prishje e modelit të devijimit bearish duhet të nisë urdhrat e ndalimit të blerjes gjatë

Rezistenca 38.77 dollarë. Nga kjo, investitorët gjithashtu mund të kenë standardin e çmimit DCA-dollar drejt trendit në rritje nëse

Gjithashtu çmimi bën një rënie të mprehtë të ndihmës së favorshme të devijimit prej $ 10.37, duke shkuar për një kohë të gjatë me një normë zbritjeje të çmimit. (DOT) në pamjen A nga

Koha e përditshme e Polkadot ekspozon Analizën Ditore të Grafikut

DOTUSDT në një rrjet në rritje, i zhvilluar gjithashtu nga kundërshtimi i çmimit të prishur të avancimit dhe gjithashtu të favorshëm kundrejt modelit të oshilatorit RSI. RSI rekomandon një vendosje në rritje kur kalon mbi nivelin-75 dhe gjithashtu tregton mbi nivelin-25. Një shkelje e rezistencës së çmimit prej 38.77 dollarë sigurisht që do të verifikonte kontrollin tonë të favorshëm të pritjes në drejtim të

Rezistenca e numrit të rrumbullakët prej 55.00 dollarë. E marketingut me faktorin ekzistues të çmimit merret në konsideratë e rrezikshme pasi arinjtë mund të marrin presion të shkurtër.

Shkurtër (DOT) 4 A A devijimi i fshehur favorizues i treguar në

Koha Polkadot Hr Analiza e Grafikut

ky rekord rekomandon dyshemenë e çmimeve brenda ditës duke u përplasur me çmimin DOT në drejtim të rezistencës prej 37.45 $. '& rsquo; noticeshtë e dukshme që demat mbesin nën kontroll dhe gjithashtu investitorët mund të kenë parasysh

Ajo shënon $ 40.00 si objektivi i parë i të ardhurave dhe gjithashtu shkalla $ 50.00 si objektivi i dytë i të ardhurave. Dhe gjithashtu

strategji nga lart-poshtë

  • Bullish duke studiuar Skenarin Bearish
Lexo artikullin:  Bitcoin, Ethereum dhe Altcoins ndalojnë tubimin, fitimet e sakta

DOTUSDT na ndihmon të qëndrojmë larg sasisë së predispozitave kohore që mund të jenë të dëmshme për qëllimin tonë të përgjithshëm të tregtimit/investimit. ajo që pretendohet, për DOTUSDT është kryesisht në një prirje rritëse në Me kohëzgjatje të vlerësuara dhe gjithashtu përgatit zhvillimin e një ATH-je të re. megjithëse nuk ka shumë të ngjarë, një ndarje deri në 32.25 dollarë sigurisht që do të kthejë kontrollin

Megjithatë lindjet.të a16z tek for

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • Wall Street Giant (FTM) Vendosur në Lobi: Rregullore më të mira të kriptos
  • Fantom me një Analizë Çmimi në 4 Rezistencë të Vjetër Mbështetje Kthehet: Grafiku Hr i Modelit të Fundit të Dyfishtë
  • Thyerja në Menaxherin e Aseteve më të Mëdha "Botërore" sheh mundësi të mëdha: Crypto -monedhat BTC ATH
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin 65,000 dollarë afrohet më shumë me: BTC afër 60,000 dollarë në mes të kërkesës së mundshme nga vendet në zhvillim
  • Parashikimi i Çmimit të Bitcoin A Vazhdon Shpërthimi në: Mes zbavitjes së blerjes së LinkedWhale
  • Crypto Crackdown 222 Bitmain për të ndaluar dërgimin e Antminers në Kinë këtë Tetor

Facebook Twitter është një pronar biznesi serik dhe gjithashtu aktualisht ka operuar në zonën e blockchain dhe kriptovalutave për 2 vjet aktualisht. Në Sunil Sharma ai bashkëthemeloi Artikuj Sunil Nisma e mëparshme e mbështetur më parë Govt Mendon dhe gjithashtu është aktualisht nga India në In dhe gjithashtu CEO në SquadX, një fillestar fintech. Kryeredaktori në të vërtetë ka lëshuar më shumë se 100 postime mbi kriptovalutat dhe gjithashtu blockchain dhe gjithashtu ka ndihmuar në të vërtetë një numër Coingape ICO në suksesin e tyre. Ai në fakt ka bashkë-dizajnuar trajnime tregtare për rritjen e blockchain dhe gjithashtu ka organizuar në fakt takime të shumta në të kaluarën. prej tij në Ai në @sharmasunil8114 dhe gjithashtu lidheni Ndiqeni atë në sunil (at) coingape.com Twitter $ 15 në USD I mëparshëm

Morningstar Ventures angazhohet në miliona (FTM) për të investuar në projekte të ndërtuara në rrjetin Elrond dhe hap një inkubator Elrond: Dubai

Tjetër

Fantom me një Analizë Çmimi në 4 Mbështetje të Vjetra të Rezistencës Kthehet.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju