Polygon Hermez për të shkallëzuar Ethereum, FTX mbështet Bitcoin Devs + Më shumë lajme

Polygon Hermez në shkallë Ethereum, FTX Mbështet Bitcoin Devs + Më shumë Lajme 101

Merrni përthithjen tuaj të përditshme, me madhësi të kafshimit të kriptoasset, si dhe informacione të lidhura me blockchain-duke shqyrtuar përrallat që fluturojnë nën radarin e informacionit kripto të këtyre ditëve.
_

Informacione për bllokadën

  • Poligoni (MATIC), një opsion i shkallëzimit të shtresës 2 Ethereum (ETH), si dhe Rrjeti Hermez (HEZ), një ZK-Rollup me burim të hapur i maksimizuar për transferime simbolike "" në krahët e Ethereum, "" deklaroi se ata në fakt janë vendosur në një kombinim të rrjetit publik pasi "" ndajnë objektivin e zakonshëm të shkallëzimit, si dhe sjelljen e globit në Ethereum. ”” Rrjeti Hermez po fillon procedurën e përfshirjes së drejtë në komunitetin e Poligonit, nën emrin Poligon Hermez Poligoni Hermez sigurisht që do të mbahet si dhe do të krijohet me ndihmën e Poligonit, i cili sigurisht do të financojë procedurat e grupit Hermez. Të gjithë elementët e detyrës Hermez: inovacioni, opsionet e drejtpërdrejta, grupi, si dhe shenja HEZ me siguri do të përfshihen pikërisht në komunitetin e Poligonit, deklaruan ata, duke përfshirë që shenja HEZ me siguri do të zhduket pas një dite të caktuar ende për t'u specifikuar. MATIC sigurisht që do të zëvendësojë shenjën HEZ si shenjë energjie e Polygon Hermez.

Informacioni i adoptimit

  • Shkëmbimi kryesor i nënprodukteve të kriptove FTX zbuloi një dedikim trevjeçar prej 150,000 dollarësh në vit për Brink Technology, një kompani jofitimprurëse e angazhuar për të mbështetur zonën e Bitcoin (BTC) me bursë programuese, si dhe për të dhënë programe. Isshtë dedikimi fillimisht shumë-vjeçar i Brink nga një shkëmbim kripto.

Informacione për investimet

  • Kompani investimesh Këshilltarët e Investimeve Kryptoin në fakt ka paraqitur një propozim për një fond të shkëmbyer (ETF) të Etereum (ETF) me Komisioni i Letrave me Vlerë i Shteteve të Bashkuara si dhe Komisioni i Shkëmbimit (SEC). Trusti Kryptoin Ethereum ETF përgatitet të lëshojë aksionet e tij të zakonshme në Shkëmbimi i Opsioneve të Bordit të Çikagos's Shkëmbimi BZX nën një shenjë që sigurisht do të zbulohet para fillimit të tregtimit.
  • Fillimi i zhvillimit të një metode të decentralizuar të raportit të kredisë Pikërisht Financat në fakt ka zbuluar se ata në fakt kanë rritur 3 milion dollarë në një raund financimi të farës të udhëhequr nga kompania përpjekjeKaszek Ky ishte investimi i parë financiar i Kaszek në para të decentralizuara (DeFi).
Lexo artikullin:  YAY Games Partnerë me SmartEcoSystem për lëshimin e tyre të ri të Smartphone

Informacion për kuletat

  • Furnizuesi kryesor i pajisjeve buxhetore libër i llogarive në fakt ka zbuluar kombinimin e tyre me sistemin e opsioneve të basteve fluide ETH Pishinë për të lejuar klientët të rrezikojnë ETH. Ky opsion lejon klientët me çdo lloj sasie të ETH (në vend të kërkesës së zakonshme të ETH 32) të bashkohen për të mbrojtur rrjetin, si dhe për të prodhuar kthime duke vënë bast.

Shkëmben informacione

  • Binance specifikoi se, duke filluar nga sot, ata me siguri do të përfundojnë një sërë zgjidhjesh për konsumatorët e Koresë së Jugut, të përbërë nga grupe tregtare KRW, si dhe zgjedhje zgjidhjesh, aplikacione të shitësve nga kolegët (P2P), si dhe ndihmë në faqen e internetit për koreanët gjuhe. Ata në fakt kanë përfshirë që kjo të bëhet pjesë e konformitetit të tyre agresiv me udhëzimet e lagjes.
  • FTX.US, një bashkëpunëtor i shkëmbimit të kriptove FTX, po synon të përdorë tregtimin e fituar me kripto në shumë më pak se një vit, raportoi Markets Insider. Për shkak të strukturës rregullatore të Shteteve të Bashkuara, shkëmbimi aktualisht furnizon vetëm tregtimin në sistemin FTX.US.

Informacion për karrierën

  • Kompanitë institucionale kripto monetare Galaxy Digital deklaroi se Tim Grant, Kryeshefi Ekzekutiv i mëparshëm në Gjashtë shkëmbime dixhitale (SDX), sigurisht që do të regjistrohet me kompaninë si Shef i Evropës

Informacione për NFT-të

  • Shenja jo e kompozueshme (NFT) Klubi i jahteve të mërzitur të majmunëve # 3749 kushtoi një dokument 400 ETH (1.28 miliardë dollarë) në industrinë NFT Deti i Hapur Bazuar në rrallësinë, ky NFT është i 27 -ti nga 100,000 të prodhuara, sipas Mjeteve të Rrallësisë.
  • Revistë pasuri në fakt ka zbuluar se ata në fakt kanë rritur ETH 429 (1.38 miliardë dollarë) në ankandin e tyre të parë publik NFT. Ata tregtuan një koleksion prej 256 versionesh të kufizuara NFT të artit të tij më të fundit të kopertinës, ku secila u vlerësua në ETH 1.
Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju