Analisti kryesor i PrimeXBT Kim Chua: Metrika historike sugjeron që Bitcoin Bull të mos mbarojë

Teksti i renditur më poshtë është një post reklamues që nuk është kompozuar nga reporterët e comCryptonews.

PrimeXBT

Tërheqja e mprehtë dhe sasia e kohës që Bitcoin ka investuar në të vërtetë duke u dukur e dobët ka bërë që shumë tregtarë të theksojnë se demi ekzistues treg cikli në të vërtetë ka ecur në rrugën e tij, të cilin po e kalojmë në një treg bearish.

Ndërsa trajektorja aktuale e shkallës afatshkurtër duket e dobët, 2 informacione historike që komplotojnë lëvizjen e Bitcoin në drejtimet e mëparshme të demave rekomandojnë që tregu ekzistues i lulëzimit të mos jetë i mbaruar.

Këto 2 informacione janë Programi i Shpërblimit të Tarifave të Minierave dhe Cikli Historik

Raporti i Shpërblimit të Tarifave të Minierave sugjeron që tregu i demave nuk ka mbaruar

Pas çdo prerje Bitcoin në gjysmë, përfitimet e pengesave zvogëlohen dhe kështu, sasia e tarifës minerare që shpërblehet pasi rritet një raport i të ardhurave të të gjithë rrjetit. Analizimi i modelit të trajektores së raportit të përfitimit të ngarkesës minerare Bitcoin mund të na ndihmojë të kuptojmë se në cilën fazë të ciklit të përgjysmimit mbetemi. Nga diagrami i renditur më poshtë, mund të shohim që raporti përgjithësisht rritet në 4 shpërthime të ndryshme, secila duke prodhuar një lartësi më të madhe, me normën e ciklit Bitcoin kryesor që shoqëron shpërthimin e 4-të në raportin e përfitimit të ngarkesës, dhe më pas, duke rënë në mënyrë dramatike ndërsa Bitcoin lëviz në një treg bearish. Prerja ekzistuese në gjysmën e ciklit ka parë në të vërtetë 2 maja të krahasueshme, gjë që sugjeron se nuk kemi në 2 majat e tjera dhe ndoshta mund të shohim edhe 2 shpërthime të tjera në raportin e përfitimit para se norma të fillojë të lëvizë në një treg bearish. Kjo mund të rekomandojë që tregu ekzistues në lulëzim i BTC mund të mos mbarojë duke qenë se ne ende nuk kemi parë 2 shpërthimet më të mëdha në raportin e përfitimit të minierave.

PrimeXBT

Ky fenomen ka një përshkrim të arsyeshëm kur referohet me skenarin ekzistues me shqetësime BTC minierave

Raporti aktual i përfitimit të ngarkesës minerare në të vërtetë ka rënë për shkak të faktit se i rënies së madhe të hasharatit të shkaktuar nga migrimi i shkëlqyeshëm i minierave jashtë Kinës. cikli i demit. Prandaj cikli 2017, raporti i përfitimit të tarifës ka rënë në mënyrë dramatike me çdo shpërthim, vetëm për tu rikuperuar plotësisht dhe për të shkuar më lart në shpërthimin tjetër. Kina, pavarësisht nga fakti se lajmet e mëparshme të eksodit të minierave duken si një përparim i një lloji, efekti i tij statistikisht nuk është jashtë standardit.

Për ciklet e demave në të vërtetë kanë përjetuar rënie të krahasueshme, megjithatë të rikuperohen menjëherë. Skenari ynë ekzistues, rënia në hashrate dhe raportin e përfitimit të tarifave sigurisht do të rikuperohet ndërsa më shumë minatorë transferojnë dhe mbyllin prodhuesit e tyre, gjë që specialistët u nevojitet të marrin rreth 6-muaj. Ndalimi ekzistues i Bitcoin për atë arsye është afatshkurtër dhe ai hashrate është në rregull ndërsa flasim, dhe do të kthehet atje ku ishte deri në fund të këtij viti (duke supozuar se minatorëve u duhen afërsisht 6 muaj për të bërë migrimin sipas specialistët).

Lexo artikullin:  SEC ngarkon huadhënësin 'Defi', lëshuesit e shenjave të qeverisjes duhet të marrin parasysh

Mund të jetë kur fillojnë të ndodhin 2 shpërthimet e fundit në raportin e përfitimit të tarifës. Kinë fjalë të tjera, pavarësisht nga shumë pretendime që

Me ka përfunduar në të vërtetë garën e këtij viti me kufizimet e saj të minierave, informacioni historik po tregon ndryshe. Kina 2 arrin kulmet akoma në garën ekzistuese të demave, kjo

Një eksod tjetër i minierave thjesht mund të jetë vendosja e një kohezgjatjeje të konsolidimit të borxhit, duke zgjatur kështu periudhën e drejtimit të demit, në vend që ta përfundojë atë.

Metrika historike intriguese duket se pranon teorinë time të drejtimit të demit thjesht duke u zgjeruar. Cikli Tregon që Jemi Vetëm Në Ciklin Roi të Mesëm

Sipas-Bitcoin në Roi historike të

PrimeXBT

Nëse, cikli ekzistues i demave, që aktualisht duhet të ketë përfunduar, do të jetë ai më i shpejti me Roi më të përballueshëm dhe në të vërtetë ka arritur kulmin më herët sesa pritet të tregohet nga grafiku i purpurt i renditur më poshtë. Sidoqoftë, ne përdorim lakimin historik të 3 drejtimeve të mëparshme të demave si udhëzues, secili cikël dem i ri duhet të luhet për një periudhë më të gjatë, duke marrë një numër më të madh ditësh për të goditur secilën kulm të ri. Kështu, grafiku i purpurt që ilustron drejtimin ekzistues të demave në të vërtetë ka lëvizur shumë shpejt dhe ka arritur kulmin para kohe, me referimin në ciklin 3 të 2017 (me të verdhë) nevoja që të jetë me të vërtetë kulmi i ciklit.

Nëse, do të dukej sikur tërheqja ekzistuese e normës BTC thjesht po e zhvendos atë në vendin e saj të duhur, duke zgjatur shumëllojshmërinë e ditëve që duhen derisa të arrijë ngjitjen e saj të radhës parabolike, ka shumë të ngjarë të jetë afër shenjës 1200-ditore bazuar në projeksion. Ky model vërtet luhet, ky cikël demesh duhet të ketë të paktën edhe 300 ditë para se të arrijë kulmin në rreth mes të vitit të ardhshëm, dhe tërheqja ekzistuese nuk është asgjë më shumë se një konsolidim borxhi që ka ndodhur në të vërtetë me secilin cikël . Kohëzgjatja e konsolidimit të borxhit në Kinë përfshihet plotësisht me eksodin e vetëm të minierave që po zgjat periudhën e demit ekzistues të drejtuar duke kërkuar që tregu të kombinohet me rreth 6 muaj, gjë që specialistët besojnë se është koha kur ajo konsideron minatorët e prekur të lidhin prodhuesit e tyre përsëri dhe lejo që hashati të rikuperohet në nivelin e tij para.

Lexo artikullin:  Just-In: Mastercard Bullish në Crypto Pavarësisht rrëzimit të tregut

Historikisht kur hashrate rikuperohet do të kemi aftësinë të shohim shpërthimin e 3-të në raportin e përfitimit të ngarkesës minerare dhe të vazhdojmë drejtimin e demit. Informacioni dhe rastet e shpalosura të Bitcoin duket se përfshijnë shumë mirë për të rekomanduar që tregu mund të kombinohet rreth 6 muaj (ne jemi aktualisht 3 muaj) para se Kthimi i normës duhet të jetë mbi 64,000 USD dhe të rifillojë më i madh. Bitcoin 2 shpërthime të tjera në raportin e përfitimit të ngarkesës minerare mbeten në punë dhe duke ndjekur trajektoren e Roi historik, norma për

Rreth Kim Chua mund të godasë rreth 150,000 USD këtë herë vitin e ardhshëm. , Analisti i tregut

Kim Chua

Kim Chua PrimeXBTDeutsche Bank është një profesionist institucional i tregtisë me një histori suksesi suksesi që shtrihet në të gjitha bankat kryesore që përbëhen nga China Merchants Bank, Chua dhe më shumë. Chua më vonë prezantoi një fond mbrojtës që rregullisht arrinte kthime me tre shifra për 7 vjet. Kim Chua është gjithashtu një mësuese në zemër e cila krijoi programin e saj ekskluziv të tregtisë për t'i dhënë kuptimin e saj një brezi të ri ekspertësh.

ndjek aktivisht tregjet standarde dhe ato të kriptomonedhave me kujdes dhe aspiron të zbulojë investime të ardhshme financiare dhe shanse tregtare pasi të fillojnë të mblidhen 2 klasa dukshëm të ndryshme të posedimit. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju