Rregullatorët duhet të bëjnë ndryshimin e detit në Crypto, dhe FMN është gati të angazhohet

Rregullatorët duhet të bëjnë ndryshimin e detit në Crypto, dhe FMN është gati të angazhohet 101

Një mendimtar i shquar financiar në të vërtetë ka këshilluar qeveritë federale perëndimore të "ndalojnë hedhjen poshtë të revolucionit kripto si një përzierje e skemave të pagesave të paligjshme dhe spekulimeve të pamatura financiare"-ndërsa një letër krejt e re nga FMN rekomandoi që vendet të marrin normën me avancimin e tyre të parave dixhitale. FMN -ja gjithashtu bëri referencë për përfshirjen e "aktorëve të tjerë" - një rekomandim i mundshëm për lojtarët nga bota e kriptove.

Në një kolonë për Financial Times, kreu i mëparshëm i Këshilli i Zhvillimit Global, Mohamed El-Erian, Presidenti i Kolegjit Queens në Cambridge University dhe këshilltari kryesor financiar në Allianz, kompozuar se qeveritë federale "duhet të jenë më të hapura për të përqafuar risitë e kriptove dhe për t'i kanalizuar ato në një drejtim më të mirë për financat, ekonominë dhe shoqërinë në përgjithësi".

Ai gjithashtu përmendi se argumenti i politikës kripto në ekonomitë perëndimore "mbetet shumë i ngushtë në lidhje me rëndësinë e çështjeve në lojë". Ai përbëhej nga një status quo "tepër e polarizuar", me "pjesëmarrësit që flisnin gjuhë të ndryshme" që "ka intensifikuar luftën themelore midis përshpejtimit të adoptimit të sektorit privat dhe shqetësimit të qeverisë/bankës qendrore".

Ai paralajmëroi se Perëndimi do të ishte i urryer të neglizhonte atë që Kina është përpjekur të bëjë në reagim ndaj rritjes së kriptove. El-Erian kompozoi se Pekini "e kuptoi fuqinë transformuese të revolucionit kripto dhe dëshiron ta zgjedhë atë në një mënyrë holistike dhe shumë të drejtuar". Kjo, ai përfshiu, "ballafaqon Perëndimin me një sfidë që shkon përtej Kinës duke qenë më e shpejtë për të zhvilluar sisteme më të mira pagesash dhe një monedhë dixhitale të bankës qendrore."

Udhëzimi i zhvillimit digjital të Kinës dhe politika e kriptos, El-Erian sugjeroi "të paraqesë një problem të ri për statusin e monedhës rezervë të dollarit" - megjithatë gjithashtu i jep Kinës kontroll më të lartë mbi "të dhëna të mëdha të ndjeshme dhe mbylljen e asaj që mbetet e boshllëkut teknologjik".

Sidoqoftë, mendimtari deklaroi se lojtarët e kriptove gjithashtu kërkonin të angazhoheshin me rregullatorët dhe qeveritë federale në një metodë më domethënëse.

Lexo artikullin:  Raundi i dytë i QUASA AIO Crypto-Crowdfunding + Quasacoin Token (QUA) në KickEX!

Ai përshkroi se topi ishte "kryesisht" në fushën e kriptove, duke këshilluar lojtarët e kriptos të përfitojnë nga gabimet e lojtarëve të Big Tech, veçanërisht "duke ndjekur objektiva të ngushtë biznesi pa e kuptuar se suksesi i tyre i dëshiruar do t'i bëjë ata të rëndësishëm sistematikisht".

Nëse bota e kriptove dhe rregullatorët në Perëndim ndalojnë punën për t'u bashkuar, përfundoi ai, Pekinit do t'i jepet përpjekja me "të dy anët e botës së kriptove" të vendosur për të "gjetur të ardhmen e tyre duke u përcaktuar nga ajo që po bën një Kinë me lëvizje më të shpejtë" dhe ka ndërmend të bëjë. "

Ndërkohë, autorët e letrës së re të FMN-së, të titulluar Ngritja e Parave Dixhitale Publike dhe Private, theksuan se llojet dixhitale të parave të gatshme "duhet të rregullohen, hartohen dhe sigurohen" për t'i mundësuar kombeve "të mbajnë kontrollin mbi politikën monetare, kushtet financiare , hapja e llogarisë kapitale dhe regjimet e këmbimit valutor. ”

Autorët gjithashtu mbanin në mend se FMN "nuk mund të mbështetet vetëm" në "burimet e saj të brendshme" për të "ndihmuar anëtarët të trajtojnë sfidat e politikave të ngritura nga adoptimi i parave dixhitale". Në vend të kësaj, ata deklaruan, trupi "duhet të bashkëpunojë ngushtë me aktorët e tjerë duke minimizuar mbivendosjen dhe dyfishimin e punës".

Autorët në fund përshkruan - deri në një nivel - atë që nënkuptonte me termin "aktorë të tjerë". Ai përshkroi se ky klasifikim përbëhej kryesisht nga qeveritë e tjera federale, bankat rezervë dhe rregullatorët, megjithatë gjithashtu një grup tjetër: "Sipërmarrësit e sektorit privat, akademikët, grupet e mbrojtjes së privatësisë, përfaqësuesit e shoqërisë civile, qendrat e studimit dhe të tjerë."

Ata arritën në përfundimin se disa prej këtyre grupeve "mund të kenë axhenda të ngushta, partiake", megjithatë janë "partnerë të rëndësishëm" për të "qëndruar në hap me zhvillimet e fundit dhe ndikimin e tyre më të gjerë në shoqëri, dhe, anasjelltas […] për të siguruar një objektiv dhe larg -një perspektivë e mirë. "

Më herët sot, FMN lëshoi ​​një postim ku paralajmëroi vende si El Salvador se "përpjekja për t'i bërë kriptovasset një monedhë kombëtare është një shkurtore e papranueshme".

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju