Rregullatorët marrin parasysh kur tregtarët e derivateve të kriptove mburren kapen

Rregullatorët marrin parasysh kur tregtarët e derivateve të kriptove mburren kapen 101

Mburrja e tregtarëve të derivateve të kriptove mund t'i ketë bërë gjërat edhe më keq për ta dhe platformat tregtare, pasi udhëheqësit politikë dhe rregullatorët thjesht morën një shpërblim tjetër për të ndëshkuar këtë treg edhe më të fuqishëm.

Kompania e inteligjencës kripto me bazë në SHBA Inca Digital, e cila bashkohet me Komisioni i Tregtimit të Ardhmërisë së Mallrave të Shteteve të Bashkuara, vërtetoi një truk të hapur që, pavarësisht nga kufizimet, tregtarët e derivateve të kriptove nga Shtetet e Bashkuara dhe shumë vende të tjera kanë aftësinë për të hyrë në një sërë platformash të kufizuara.

"Sipas vlerësimit të modelit, shumica e përdoruesve që supozohet se banojnë në Shtetet e Bashkuara, Mbretërinë e Bashkuar dhe Turqi, po tregojnë vende të tjera në biografinë e tyre," deklaroi kompania në një raport sot.

Ndër të tjera, ata zbuluan modele të cicërimave që përbëhen nga dëshmi të fitimeve dhe humbjeve (PNL), një pamje e veçantë e ekranit që tregon një ekzekutim të tregtisë së derivateve, një publikim të rekomandimeve dhe tweets që diskutojnë një UID (identifikuesi i veçantë i tregtarit) së bashku me një kërkesë për ndihmë.

Grupi merrej me një mostër prej 2,939 përdoruesve të ndryshëm të Twitter -it që merrnin pjesë në tregtimin e derivateve FTX, E ardhmja Huobi, Ardhjet e Binancës, OKEx, Bybit, Bitfinexdhe BitMEX - duke njohur zonat e 2,164 tregtarëve në të gjithë botën, dhe 372 nga Shtetet e Bashkuara veçanërisht.

Fushat më të njohura të derivateve shkëmbejnë përdoruesit sipas informacionit API të Twitter përbëhen nga Shtetet e Bashkuara, Indonezia, Turqia, India dhe Mbretëria e Bashkuar respektivisht.

Shkëmbimet më të njohura në Shtetet e Bashkuara janë FTX, By Bit dhe Binance, respektivisht, e ndjekur nga OKEx, Bitfinex, Huobi dhe BitMEX.

Ndërkohë, By Bit ka pjesën më të madhe të tregtarëve të derivateve të njohur në bazën, e ndjekur nga FTX dheBinance

Ekipi Hetimor i Inca Digital deklaroi se ata përfitojnë nga një sërë metodash të Përpunimit të Gjuhës Natyrore (NLP) që mund të prodhojnë grupe të të dhënave të besuara bazuar në gjurmën dixhitale të përdoruesve të kriptove. Ata marrin tregtarë të derivateve që punojnë në vendet e rëndësishme të derivateve dhe "përpiqen të tregojnë se vendndodhjet e tyre gjeografike janë shumë më të ndryshme nga sa pretendohet nga operatorët e këmbimit dhe lejohet nga rregulloret vendore të letrave me vlerë."

Lexo artikullin:  Tarifat Ethereum janë më të larta që nga maji, ndërsa mania NFT vazhdon

Një nga 3 qasjet e përdorura për të treguar informacionin e mësipërm përbëhet nga "grumbullimi i gjerë i mostrave të të folurit dhe modelet më të reja të gjuhëve të njohura gjeografike të njësive gjeografike (NER)". Duke drejtuar tweets të shumtë të secilit prej përdoruesve të njohur përmes modeleve të tyre, NER gjeotetifikoi 2,079 nga 2,939 tregtarët e fituar. Këto gjeo-etiketa mund të grumbullohen për të parashikuar vendbanimin e vërtetë të një tregtari të derivateve, deklaroi raporti, pavarësisht deklaratave që ata bënë gjatë gjithë procedurës së bordit të njohjes së klientit (KYC).

Përsëri, sipas kësaj qasjeje, zona kryesore merret nga Shtetet e Bashkuara, e ndjekur nga Turqia, Indonezia, India dhe Mbretëria e Bashkuar, respektivisht.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju