"A do të luajmë një lojë", pyet Poly Network Hacker Pas Kthimit të Fondeve

"A do të luajmë një lojë", pyet Poly Network Hacker Pas Kthimit të Fondeve 101

Pothuajse të gjithë morën fonde nga hakimi i madh i procedurës së ndërveprimit të financimit të decentralizuar (DeFi) Rrjeti Polifonik në fakt janë kthyer, hakeri vazhdoi sesionin e tyre të pyetjeve dhe përgjigjeve, duke ofruar me vetëdije disa ide në lidhje me identitetin e tyre - përveç deklaratës se atyre u janë siguruar në të vërtetë gjysmë milion dollarë nga procedura në para të gatshme.

Hakeri, duke përfshirë mesazhet në marrëveshjet e Ethereum, deklaron se Poly Network tha se veprimi i armikut "" përbën zakone të kapelave të bardha "," të cilat ata përgatiten për t'i përdorur atyre një përfitim bugs prej 500,000 USD "" krejtësisht të ligjshëm "" fondet janë kthyer me procedurën.

"" Gjithashtu ju sigurojmë që nuk do të jeni përgjegjës për këtë ngjarje […] dhe ne do t'ju zbulojmë hapur vlerësimin tonë, "" deklaroi grupi me sa duket.

Armiku vazhdoi duke deklaruar se ata kishin nevojë për të mposhtur mendjemadhësinë dhe lakminë e tyre, dhe të mos harronin strategjinë fillestare - për të kthyer paratë - pasi e dinin që ata po plagosnin shumë njerëz ndërsa i mbanin ato.

Ata gjithashtu deklarojnë se nuk janë të shqetësuar për zbulimin e identitetit të tyre, madje duke ofruar disa përshkrime individuale: jo një folës amtare angleze, një haker "i profilit të lartë" dhe që vepron në tregun e sigurisë. Pastaj ata thanë "" do të luajmë një lojë video? "" Armiku siguroi që të ofrojë "" dhuratën e tyre individuale "" për këdo që zbulon "" identitetin e tyre shoqëror në një muaj. ""

Ndërkohë, Rrjeti Poli filloi ta quante armikun "" Zoti Kapelë e Bardhë ", siç shihet në letrën që ata ndanë ditën tjetër me lagjen në të cilën ata deklaruan se objektivi i tyre kryesor është rikuperimi i të gjitha pronave të përdoruesve të marra.

Duke iu përgjigjur nëse ai është një kapelë e bardhë apo një kapelë e zezë, hakeri tha se ata kënaqen me ndjesinë e epërsisë duke vlerësuar të tjerët, "" megjithatë nuk është kurrë e thjeshtë. Jo vetëm e mira ligjore mund të jetë e bardhë. E ashtuquajtura kapelë e zezë mund të jetë gjithashtu një person i shkëlqyeshëm, ”” duke rekomanduar që individët të jenë kompleksë.

Lexo artikullin:  Bitcoin, Analiza e Çmimit të Monedhës Binance: 30 Shtator 2021

Vetëm 3 orë pas postimit të kësaj procedure, grupi tha se "" të gjitha pronat e përdoruesve që qëndrojnë në Ethereum (përveç USDT të ngrira) ishin zhvendosur në të vërtetë në portofolin me shumë figura të menaxhuara nga grupi Mr. White Hat dhe Poly Network ".

Në postim thuhet gjithashtu se procedura e pagesës nuk ka përfunduar, me të cilën ata vazhdojnë të ndërveprojnë me hakerin "" në mënyrë aktive për të marrë sekretin e fundit. ""

Si tregues, hakeri kërkoi një kuletë të mbrojtur, me shumë nënshkrime, për t'i ofruar fondet e kthyera. Ky lloj portofoli ka 2 ose më shumë përdorues që e menaxhojnë atë, secili me sekretin e vet personal.

Sa për USDT të ngrirë, menjëherë pasi sulmi ishte kuptuar, litar ngriu disa monedha prej 33 milionë dollarësh.

Siç u raportua, Poly Network pësoi një përdorim më 10 gusht, në Binance Smart Chain (BSC), Ethereum (ETH) dhe Polygon (MATIC) - me armikun që mori më shumë se 600 milion dollarë. Ata filluan të kthejnë fondet një ditë më vonë, dhe ditën tjetër, ata në të vërtetë kishin kthyer pothuajse 342 milion dollarë, ndërsa 268 milion dollarë kishin mbetur në të vërtetë në Ethereum për t'u kthyer.

Uncertainshtë e pasigurt, megjithatë, nëse hakeri do të paguante një shumë prej 13.37 ETH (42,875 USD) që ai në fakt kishte ofruar si sugjerim.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju