Sondazhet: Shumica e publikut të El Salvadorit është kundër ligjit të adoptimit të Bitcoin

Sondazhet: Shumica e publikut të El Salvadorit është kundër ligjit të adoptimit të Bitcoin 101

Dy studime krejt të reja kanë zbuluar në fakt se pjesa më frustruese e salvadorianëve janë kundër ligjit të miratimit të bitcoin (BTC), i cili planifikohet të promovohet më 7 shtator pasi u botua në Gazetën Zyrtare më parë sot.

Media e Salvadorit, e cila normalisht kundërshtohet në mënyrë ekuivalente me ligjin e bitcoin, i cili sigurisht do të bëjë tender të ligjshëm BTC, si dhe qeverisë federale të inxhinierit të tij, Presidentit Nayib Bukele, në të vërtetë ka raportuar me kënaqësi të mrekullueshme në Universiteti i Amerikës Qendrore Studimi (UCA) i 1,281 individëve të moshës 18 vjeç e lart.

Faqja e internetit e El Diario de Hoy'sElSalvador com nuk angazhoi ende një artikull të shkurtër të ndryshëm për këtë çështje.

La Prensa Gr áfica, në të njëjtën kohë, kreu studimin e vet mbi 1,506 banorë duke përdorur pajisjen e saj të të dhënave LPG.

Të dy studimet gjeneruan rezultate të krahasueshme: Sondazhi i UCA zbuloi 68% ose nuk ishin dakord ose shumë të ndryshëm me miratimin e bitcoin si një tender i ligjshëm, me mbi 32% të pjesëmarrësve që ftonin ligjin. Hulumtimi i La Prensa Gr áfica zbuloi se gati 66% ishin kundër, gati 23% në mbështetje - me pjesën tjetër të pasigurt ose rezistent ndaj vërejtjeve.

Sidoqoftë, ata që mbështesin birësimin specifikohen ndryshe si faktorët e tyre në hulumtimin e të dhënave LPG:

  • Bitcoin sigurisht që do të përfitojë nga klima ekonomike e kombit,
  • Bitcoin sigurisht që do të funksionojë për të bërë marrëveshje,
  • Bitcoin sigurisht që do të ndihmojë në dërgimin e kompensimeve
  • Bitcoin është gjenial

Kur u pyetën nëse do të donin drejtpërdrejt të merrnin BTC si një lloj zgjidhjeje, 21% deklaruan vërtet, si dhe 72% reaguan negativisht, ndërsa pjesa tjetër shmangte vërejtjen.

La Prensa Gr áfica mbante në mend se individët "më së paku të gatshëm për të miratuar dhe për të marrë bitcoin" ishin "femrat, individët më të vjetër, si dhe individë me pozitë të reduktuar socio -ekonomike". Ai përmendi se "83%" e njerëzve me të ardhura më të ulëta "pretendojnë se ata me siguri do të refuzojnë pagesat" në BTC.

Lexo artikullin:  Gjiganti i Këmbimit Kinez do të ndalojë zgjerimin në mes të krizës kripto në Korenë e Jugut

Studimi i UCA, në të njëjtën kohë, zbuloi se rreth 9 nga 10 pjesëmarrës nuk kishin një kuptim të qartë të bitcoin, me 7 nga 10 që pajtoheshin që Asambleja Kombëtare duhet të ndryshojë ligjin BTC.

Këto pikëpamje u ndanë nga Instituti Amerikan Qendror për Studime Fiskale (ICEFI), kreu salvadorian i të cilit specifikoi se parlamenti duhet të bëjë një kthesë para se të ishte shumë vonë. Instituti, sipas La Prensa Gr áfica, e quajti ligjin "i nxituar, i nxituar si dhe [i zbatuar] pa biseda të duhura teknologjike".

Dekani i UCA -së, Andreu Oliva, specifikoi në një intervistë se individët në të vërtetë kishin bërë një "refuzim të gjerë të aplikimit të bitcoin si tender i ligjshëm", si dhe foli për një "argument thelbësor midis publikut të gjerë si dhe [… ] Asambleja Kombëtare si dhe Presidenti. "

Ai përfshiu:

Në faqet e mediave sociale, përgjigjet në mbarë botën ishin të përziera. Bitcoiner Alex Berge mbante në mend se "80% e individëve që nuk kuptojnë asgjë në lidhje me bitcoin nuk mund të shohin se si me siguri do të rriste klimën ekonomike".

Në Reddit, u krijua një poster që shumë individë "thjesht hezitojnë të mësojnë [për BTC], si dhe FUD -i i përhapur nga rezistenca është neveritshëm imoral".

Diku tjetër në të njëjtin sistem të faqeve të mediave sociale, një Redditor komentoi:

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju