SWU, Platforma që Dëshiron të Rivendosë Tregun e Energjisë

Mohim: Mesazhi i listuar më poshtë është një artikull i shkurtër reklamues që nuk është krijuar nga reporterët e com Cryptonews.

SWU

Zhvillimi i fortë në përdorimin e energjisë po i detyron qeveritë federale dhe gjithashtu lojtarët në këtë industri të rivlerësojnë versionet ekzistuese, përmes kombinimit të burimeve të rinovueshme menjëherë në sistemet prodhuese. Teknologjia moderne Blockchain ka kapacitetin për të përfunduar duke qenë nxitësi aktual për një rindërtim total të industrisë së energjisë, duke sjellë një nivel të lartë të hapjes për këtë komunitet ekologjik.

Kjo është veçanërisht ajo që SWITCH planifikon të arrijë duke krijuar një treg të angazhuar për energjinë e mbështetur nga një shenjë që sigurisht do të jetë pajisja kryesore që garanton procedurën e saj.

Duke prezantuar SWITCH

SWITCH është një ekspert në fushën e energjisë dhe gjithashtu është kthyer në një nga udhëheqësit francezë në fushën e optimizimit të çmimit të energjisë. Biznesi reagon ndaj një kërkese të rëndësishme në fushën e energjisë: mungesa e informacionit dhe gjithashtu koha e ofruar për njerëzit. Ilaçi i krijuar nga grupi SWITCH është si rezultat një zgjidhje e plotë që synon rritjen e këtyre shpenzimeve të energjisë.

SWU, Platforma që Dëshiron të Rivendosë Tregun e Energjisë 101

SWITCH është fillimisht "" dyqani i energjisë "në Francë që përdor klientët si alternativë për të zgjedhur shitësin e tyre sipas planit të tyre të shpenzimeve. Marrëveshja e biznesit është e vendosur në përputhje me artikujt: SWITCH Thirrja për sistemet telefonike dhe gjithashtu SWITCH Energy për gazin dhe gjithashtu energjinë. Dyqani i ekskluzivizuar "" Chez SWITCH "" u hap në vitin 2018 në Reims dhe gjithashtu 10 dyqane të tjera të ndryshme janë aktualisht në procedurë. Kompania synon të paraqesë 200 dyqane në të gjithë Evropën deri në vitin 2023. Në përmirësim, strategjitë SWITCH për të rritur versionin e saj në tregje të ndryshme të tjera të energjisë, siç është uji.

Në numër, SWITCH është:

  • 1.5 milion klientë ekzistues
  • 15 vjet përvojë në industrinë e energjisë
  • Anëtarët e stafit 500
  • Një kthesë prej 5 milionë eurosh në zhvillim
  • Më shumë se 5,000 klientë në muaj.
Lexo artikullin:  Ky kolegj Ivy League do të pranojë tarifat e shkollimit në Bitcoin

Për të ndihmuar në ekzekutimin e qëllimeve të saj, kompania në fakt ka vazhduar të zhvillojë kriptovalutën e saj: SWU e cila sigurisht do të përdoret në këtë kuadër, me uniformitetin në zemër të problemeve të saj, duke u ofruar klientëve aksesueshmërinë më të lirë. energji në treg.

Karakteristikat e SWU

SWU (Smart World Union) është një shenjë shumë funksionale ERC-20 e zhvilluar në blockchain Ethereum. Ashtu si shumica e parave elektronike, ajo bën të mundur marrëveshje të qarta, të shpejta, të sigurta dhe gjithashtu të provuara në blockchain në të gjitha fazat e zinxhirit të vlerës nga prodhimi, që kanë të bëjnë me shpërndarjen dhe gjithashtu përdorimin.

Shenja SWU sigurisht që do të miratohet si një mënyrë zgjidhjeje brenda komunitetit ekologjik SWITCH për zgjidhjet e ofruara përveç zgjidhjes së përdorimit të energjisë. Zbritjet me siguri do të ofrohen për zgjidhjen në simbolet SWU.

Një nga funksionet kryesore të SWU është likuiditeti i tij: mund të përdoret në blloqe të shumta, të tilla si Ethereum, Solana ose Binance Smart Chain.

Përparësitë e pritshme për pronarët e shenjave SWU

Bastet SWU sigurisht që do të kualifikojnë pronarin për një kthim vjetor të përfitimeve. Mbajtja e simboleve SWU sigurisht që do t'i lejojë pronarit të marrë pjesë në zgjedhje të veçanta SWITCH dhe gjithashtu të marrë pjesë në zhvillimin e biznesit në kohë, veçanërisht në rritjen e tij në mbarë botën.

SWITCH gjithashtu synon të krijojë një kuadër sponsorizimi të krijuar për të zhvilluar një rreth moral të energjisë eko-miqësore, nëpërmjet financimit pjesëmarrës të vendeve të punës me një objektiv mjedisor. Pronarët e SWU me siguri gjithashtu do të jenë në gjendje të zgjedhin punët që dëshirojnë të ndihmojnë.

Një ICO për fillimin e shenjës SWU

SWU, Platforma që Dëshiron të Rivendosë Tregun e Energjisë 102

Oferta SWU sigurisht që do të ketë 300 milion pajisje të cilat me siguri do të shpërndahen duke iu përmbajtur:

50% me siguri do të shpërndahen në ICO

20% sigurisht që do të mbahen në fitim

15% sigurisht që do t'i jepen reklamave dhe gjithashtu stimujve

Lexo artikullin:  FC Barcelona thuhet se do të flasë me firmat Crypto rreth sponsorizimit të këmishave

15% sigurisht që do t'i ndahen partnerëve

SWU, Platforma që Dëshiron të Rivendosë Tregun e Energjisë 103

Një procedurë para-shitje e SWU ndodhi në Dhjetor 2020, me 5,000,000 pajisje të ofruara me 0.04 EUR. ICO -ja e vërtetë pritet të ndodhë gjatë gjithë shtatorit, me një kosto të vlerësuar 0.08 EUR secila. Në tetor, SWU sigurisht që do të ofrohet në treg me një kosto prej 0.10 EUR. Simbolet e pashitura me siguri do të dëmtohen, për të kufizuar shumëllojshmërinë e simboleve në qarkullimin e gjakut.

Çdo blerje sigurisht do t'i nënshtrohet një takse prej 3% të simboleve, nga të cilat 1% me siguri do të shkrihen, 1% me siguri do të riorganizohet tek pronarët afatgjatë dhe gjithashtu 1% sigurisht që do të përdoret për të financuar një rritje të qëndrueshme punët.

Për të zbuluar më shumë në lidhje me detyrën: https://www.swu-coin.com/en

Qëndroni të përditësuar me informacionin më të fundit në Instagram: https://www.instagram.com/switch.ub.company/

Në Twitter: https://twitter.com/CHEZSWITCHfr

Në Facebook: https://www.facebook.com/switchubcompany

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju