Swvl prek Blockchain të Concordium për të përmirësuar zgjidhjen e tranzitit masiv gjysmë privat

Përgjegjësia: Teksti i renditur më poshtë është një njoftim për lajme që nuk është hartuar ngaCryptonews com.

Swvl

Zug, Zvicër, 12 gusht, 2021,
Profesionistë të ndryshëm pajtohen se sistemet e transportit publik kërkojnë të kalojnë një avancim. Mosmarrëveshja kthehet në para-COVID-19, megjithatë pandemia në fakt sapo ka theksuar më shumë pika për përmirësim. Opsionet alternative për sistemet e autobusëve dhe hekurudhave janë modeli i ri.

Industria e Transitit Masiv Post-pandemik

Incredibleshtë e pabesueshme se sa efekt ka pandemia COVID-19 në të gjithë elementët e jetës. Ndërsa shumica e njerëzve shqetësohen për detyrat dhe subjektet e tjera monetare, opsionet e transportit publik janë gjithashtu në një udhëkryq jetësor. Shërbimet tradicionale, të tilla si autobusët dhe sistemet hekurudhore, të gjitha shënohen një rënie në kalërimin dhe fitimet Jo për faktin se këto sisteme nuk janë më efektive, megjithatë për faktin se supozimi i volumit të lartë nuk është më i pranishëm. Lëvizja e varieteteve të mëdha të individëve është një dizajn praktik i shërbimit, megjithatë vetëm nëse individët përdorin me sukses sistemin metodën për të cilën është zhvilluar.

Nëse ka një largim nga pandemia, është se si ai dizajn shërbimi mund të mos funksionojë më. Fiksimi i ekuilibrit midis suksesit të operatorit dhe zëvendësimit të pronës-i integruar me një popullsi gjithnjë në rritje është sfiduese. Mbipopullimi në autobusë ka qenë në të vërtetë një shqetësim për vite me radhë, dhe sistemet hekurudhore e kanë të vështirë të qëndrojnë me orarin e tyre. Ajo në fakt ka krijuar mundësi alternative përmes ndarjes së udhëtimeve dhe akomodimeve gjysmë private të udhëtimit me furgon ose autobus.

Një nga lojtarët kryesorë në këtë sektor ështëSwvl Biznesi me bazë në Dubai ka një kapital total të zbutur plotësisht prej 1.5 miliardë dollarësh. Biznesi ofron një mundësi gjysmë private për tranzit masiv për këdo që nuk mund të ketë qasje në zgjedhjet personale. Në vend të kësaj, klientët rezervojnë fluturime përmes një aplikacioni celular me ndihmë për disa mundësi pagese. Udhëtimi i tyre ndodh përmes autobusëve dhe furgonëve me cilësi të lartë për të ndjekur rrugë të ndryshme dhe për t'iu përmbajtur kohëve dhe kostove të ndryshme.

Lexo artikullin:  XXT-Token shpall partneritete të reja përtej qëllimit të tyre fillestar

Prezantimi i Teknologjisë Blockchain Për Lëvizshmërinë Moderne

Swvl pranon se ka hapësirë ​​për të përmirësuar operacionet e saj aktuale dhe për të zgjidhur disa nga pengesat logjistike të mbetura. Për shembull, partneriteti me Konkordium, një biznes kryesor i inovacionit në blockchain, do të paraqesë një sistem të azhurnuar të transportit publik dhe përvojën e udhëtimit. Për më tepër, hyrja e inovacionit në blockchain do të ndihmojë në përshpejtimin e dekarbonizimit dhe përpjekjet e zgjuara, të lëvizjes së gjelbër.

Themeluesi dhe CEO i Swvl Mostafa Kandil vëren:
"Swvl u nis për të prodhuar sistemin e transportit publik të së ardhmes, për qytetet e së ardhmes. Bashkëpunimi ynë me Concordium do të rrisë aftësitë në kohë reale të ofertave tona. Ne do të jemi edhe më mirë të vendosur për të përfituar nga nevojat e klientëve që ndryshojnë shpejt, duke çuar në përvoja më të shpejta dhe më të gjithanshme të udhëtimit"

Concordium është një partner i rëndësishëm në këtë përpjekje, pasi blockchain i tij mund të shërbejë për raste të shumta shfrytëzimi:

  1. Mund të ndihmojë në gjurmimin e ngritjeve dhe ngritjeve në kërkesat e udhëtimit dhe të futë atë informacion në shtigjet e udhëtimit përmes aftësive të gjalla të drejtimit të Swvl.
  2. Swvl dhe klientët e tij mund të përfitojnë nga marrëdhëniet ndërvepruese dhe rritja e efektivitetit.
  3. Analiza e informacionit mund të rezultojë në rimbursim shumë më të mirë të shoferit, duke stimuluar shoferët për të ofruar një shërbim ideal.

Për më tepër, Concordium paraqet një shtresë të veçantë Identiteti në nivelin e procedurës. Një opsion i rëndësishëm për Swvl përgatitet të ndërtojë sisteme bashkëkohore të transportit publik. Ai sistem mundëson hapjen dhe politikën pa kompromentuar privatësinë personale. Në vend që t'i bëjë përdoruesit konfidencialë, Concordium siguron privatësinë ideale personale, diçka që do të përfitojë njësoj për të gjithë përdoruesit. Ndërsa Swvl synon të zgjerohet në 20 kombe në 5 kontinente deri në vitin 2025, kombinimi i inovacionit në blockchain mund të jetë i rëndësishëm.

Rreth Concordium

Concordium është një blockchain Publik dhe i Qëndrueshëm i Vërtetimit të Aksioneve me një shtresë të veçantë Identiteti në nivelin e procedurës. Konkordiumi ndryshon nga individët e tjerë duke siguruar garanci të fshehura të hapjes, dhe politika pa rrezikuar privatësinë personale duke paraqitur menaxhimin e integruar të identitetit në nivelin e procedurës dhe dëshmitë e njohurive zero, të cilat përdoren për të ndryshuar privatësinë me privatësinë ideale personale.

Lexo artikullin:  Amerikanët gjithnjë e më shumë investojnë në kripto edhe gjatë rënies

Rreth Swvl

Swvl në të vërtetë ka zhvilluar një sistem paralel të transportit publik që siguron transport ndërqytetas, intrakas, B2B dhe B2G në 10 megacities në të gjithë Afrikën, Azinë dhe Lindjen e Mesme Pas mbylljes së përzierjes së shërbimit të tij me Queen's Gambit, e cila parashikohet të ndodhë në kalendarin e 4 -të tremujori i vitit 2021, Swvl do të përfundojë të jetë njëbibri i parë 1 miliardë dollarë nga Lindja e Mesme që shënon Nasdaq dhe biznesin e vetëm të opsioneve të transportit publik të mundësuar nga teknologjia për të listuar në çdo shkëmbim.
Marrëveshja pritet të përshpejtojë teknikën e saj të zhvillimit afatgjatë dhe rritjen në 20 vende në 5 kontinente deri në vitin 2025.

kontaktet

  • Maria Rojas
  • [email mbrojtur]

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju