Ternoa të listohet në AscendEX

Përgjegjësia: Teksti i renditur më poshtë është një njoftim për lajme që nuk është hartuar ngaCryptonews com.

Kostum

AscendEX, një platformë monetare në të gjithë botën me kriptovaluta me një komplet artikujsh tërësor, është i entuziazmuar për të zbuluar shenjën Ternoa (CAPS) të shënuar nën grupin USDT / CAPS më 27 korrik në orën 1:XNUMX UTC.

AscendEX dhe grupi Ternoa do të prezantojnë kolektivisht 2 raste reklamash me kohë të kufizuar për të përkujtuar listën e CAPS. Aktivitetet do të përfshijnë punë të përfitimeve të airdropit dhe një konkurrencë tregtare që ndodh midis 27 korrikut, 1:00 pas mëngjesit deri në 3 gusht, 12:80,000 të mëngjesit të UTC, duke përdorur përdoruesit një mundësi për të fituar një pjesë të përfitimeve të bashkuara me vlerë XNUMX USDT!

Kostum është një procedurë e bllokuar e transferimit të informacionit të decentralizuar të bazuar në NFT. Ternoa ofron ruajtjen dhe transferimin e informacionit të mbrojtur për një kohë të gjatë te palët e treta. Ai i beson përdorimit të zgjuar të NFT-ve për të siguruar, seksionuar dhe blerë dyqane mbi objektet e magazinimit të decentralizuar. Përveç kësaj, orakujt mundësojnë transferime të automatizuara, të programueshme të informacionit. Po ashtu Ternoa ofron një Paketë për Zhvillim Softuerësh (SDK) për të ndihmuar në avancimin e aplikacioneve mobile dhe ueb duke e bërë procedurën të disponueshme për shumë raste përdorimi.

Grupi i Ternoa zhvilloi procedurën e tij në 3 koncepte drejtimi. Së pari, ata synojnë të zhvillojnë një lehtësi që tregon thelbin e inovacionit të bllokimit: me burim të hapur, të decentralizuar dhe demokratik. Së dyti, Ternoa kërkon të ofrojë një shërbim që është shpejt i disponueshëm për publikun duke u përqendruar në përvojën e përmirësuar të përdoruesve të aplikacioneve në internet dhe celular. Më në fund, Ternoa ofron një komunitet të shenjave dhe një dizajn organizate që shfrytëzon shenjën e tij amtare për t'u siguruar mbajtësve të shenjave një trajektore zhvillimi të qartë dhe të arsyeshme me vlerë për suksesin e punës.

Shtresa e aplikimit Ternoa lejon përdoruesit të krijojnë "Kapsula Kohe" për të siguruar, blerë dhe lëvizur në mënyrë të vendosur informacionin për periudha të zgjatura kohore. Këto Kapsula Kohe janë shenja jo të dobëta të lëshuara në blockchain Ternoa. Shenja amtare e punës (CAPS) shpërblen rrjetin për prerjen e NFT-ve dhe informacionin e regjistrimit të shiritave në blockchain. Moduli i Demokracisë merret me administrimin e votës themelore të palëve të interesuara. Ternoa lejon mbajtësit e Monedhave të Kapsulës të kenë fuqi vendimmarrëse në lidhje me qeverisjen e avancimeve, partnerëve, procedurave dhe më shumë në rrjet.

Lexo artikullin:  Infra Bill Ndryshimi i Shpresës Gjallë pasi shqetësimi i shtëpisë në Dispozitat Crypto rritet

Rreth AscendEX

AscendEX (më parë BitMax) është një platformë monetare në të gjithë botën me kriptovaluta me një komplet artikujsh të plotë të përbërë nga zonë, diferencë, dhe tregtimi i të ardhmes, shërbimet e portofolit, dhe Staking ndihmë për mbi 150 punë në blockchain si bitcoin, eter dhe gurgullimë. Nisur në 2018, AscendEX shërben mbi 1 milion klientë me pakicë dhe institucionale ndërkombëtarisht me një platformë tregtare jashtëzakonisht të lëngshme dhe shërbime të mbrojtura të kujdestarisë.

AscendEX në të vërtetë është bërë një platformë udhëheqëse nga ROI në "ofertat e saj fillestare të këmbimit" duke mbështetur disa nga punët më të zgjuara të tregut nga komuniteti DeFi të tilla si Thorchain, xDai Stake dhe Serum AscendEX përdoruesit marrin qasje unike në pikat e ajrit të shenjave dhe aftësinë për të blini argumente në fazën më të hershme të mundshme. Për të mësuar më shumë rreth asaj se si AscendEX po përdor praktikat më të mira nga Wall Street dhe komuniteti i kriptovalutave për të sjellë altcoins më të mira për përdoruesit e saj, ju lutemi shkoni te www.AscendEX.com

Për më shumë informacion dhe azhurnime, ju lutemi shkoni te:
Faqja e internetit: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEXEnglish
Medium: https://medium.com/ascendex

Rreth Ternoa

Ternoa është një procedurë e bllokuar e transferimit të informacionit të decentralizuar me bazë NFT. Ternoa është përshtatur drejt ruajtjes së informacionit të mbrojtur për një kohë të gjatë dhe transferimit te palët e treta. Ai i beson përdorimit të zgjuar të NFT-ve për të siguruar, seksionuar dhe blerë informacione mbi mjediset e magazinimit të decentralizuar.

Për më shumë informacion dhe azhurnime, ju lutemi shkoni te:
Faqja e internetit: https://www.itrust.finance
Twitter: https://twitter.com/ternoa
Telegram: https://t.me/ternoa
mosmarrëveshje: https://discord.com/invite/cNZTGtGJNR

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju