Shkëmbimet më të mira të Bitcoin në 2021

Teksti më poshtë është një artikull reklamues që nuk është shkruar nga gazetarët e Cryptopumpnews.com.

Bitcoin

Për fat të mirë, ka shumë shkëmbime ku mund të tregtoni Bitcoin dhe monedha të tjera. Sidoqoftë, numri i madh i opsioneve mund të jetë një problem. Cilin shkëmbim për të zgjedhur? Cilat jane me te mirat Shkëmbimet Bitcoin? Në këtë artikull ne përmendim disa gjëra që duhen mbajtur parasysh.

Gjërat ndërlikohen kur duhet të zgjedhim platformën më të mirë të shkëmbimit. Shumë nga faqet më të mira janë relativisht të reja.

Bitcoin ka qenë prej vitesh, por vetëm kohët e fundit popullariteti i tij është rritur në nivele që ishin të paimagjinueshme, pesë vjet më parë. Parashikimet afatgjata, përtej rënieve të herëpashershme, janë se monedha kryesore virtuale do të vazhdojë të thyejë rekorde. Onlyshtë e natyrshme, pra, që vendet e shkëmbimit duhet të përhapen.

Dhe cili është problemi me numrin e shkëmbimeve që ekzistojnë? Epo, jo të gjitha këto shkëmbime janë në gjendje të ofrojnë shërbimin që klientët presin. Shërbimi dhe besueshmëria janë çelësi këtu, dhe ka gjithçka në tregun e sotëm!

Cili është qëllimi i një shkëmbimi?

Le të përmbledhim. Një shkëmbim është tregu ku blihen dhe shiten Bitcoins dhe kriptovaluta të tjera. Ne po flasim për një hapësirë ​​përgjithësisht virtuale ku pranohen mjete të ndryshme pagese, përfshirë aksionet ose letrat me vlerë të tjera financiare që pranohen nga komuniteti që përbën shkëmbimin.

Qëllimi i shkëmbimeve, siç mund ta merrni me mend, është tregtia. Çfarë është tregtimi? Shtë blerja dhe shitja e kriptovalutave me qëllim rritjen e fitimeve nga luhatjet e çmimeve të monedhave virtuale.

Ekzistojnë dy lloje kryesore të shkëmbimeve, me karakteristika të ndryshme: tregje të centralizuara dhe të decentralizuara.

Shkëmbimet e centralizuara përdoren nga shumica e investitorëve. Ato janë platforma tregtare online dhe dallohen nga përdorimi i një ndërmjetësi - një pale të tretë - që ndihmon në ekzekutimin e transaksioneve.

Lexo artikullin:  Tanket COMP 8% Pasi u përballën me shfrytëzimin e dytë në më pak se një javë, kullon 21 milion dollarë

Ashtu si një bankë tradicionale, ky ndërmjetës është një "figurë e besuar" si për blerësit ashtu edhe për shitësit. Shkëmbimet e centralizuara ofrojnë një imazh të sigurisë.

Pra, cili do të ishte një shkëmbim i decentralizuar?

Ne po flasim për një shkëmbim të karakterizuar nga shkëmbime P2P (peer-to-peer). Faqja ku shitësit dhe blerësit e kriptomonedhës lidhen drejtpërdrejt.

Mungesa e autoritetit qendror ose ndërmjetësit dhe mungesa e kujdestarisë është ajo që karakterizon shkëmbimet e decentralizuara. Për të vërtetuar transaksionet, këto platforma përdorin të ashtuquajturat kontrata të zgjuara që ekzekutohen automatikisht dhe regjistrojnë transaksione në blockchains.

Shkëmbimet e centralizuara mbështeten nga një kompani. Përdoruesit duhet të regjistrohen për të bërë tregti. Gjithashtu i nënshtrohet rregulloreve të LPP, KYC, etj.

Në shkëmbimet e decentralizuara të kriptomonedhës, përdoruesit nuk duhet domosdoshmërisht të krijojnë një llogari dhe mund të bëjnë tregti direkt nga portofoli i tyre privat.

Nënndarje të tjera gjenden gjithashtu brenda shkëmbimeve. Shkëmbimet e menjëhershme, për shembull, lejojnë blerje të menjëhershme. Ndërkohë, shkëmbimet e derivateve japin qasje në tregun e derivateve të kriptove.

Ne gjithashtu mund të gjejmë opsione që lejojnë operacione me monedha fiat dhe shkëmbime të tjera që lejojnë operacione vetëm me shkëmbime të pastra të kriptomonedhës.

A janë operacionet në një shkëmbim të sigurta? Ky është dyshimi i shumë njerëzve. Dhe po, blerja dhe shitja e Bitcoin përmes njërës prej këtyre platformave është e shpejtë dhe e sigurt.

Faqja e blerjes dhe shitjes bashkon një numër të konsiderueshëm aktorësh (blerës dhe shitës; ofertë dhe kërkesë) e cila përshpejton shpejtësinë e marrëveshjeve dhe, prandaj, të transaksioneve. Disa shkëmbime, ato më të besueshmet, madje ofrojnë mbrojtje sigurimi për përdoruesit e tyre.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju