5 fondet kryesore të kriptos sot

Teksti i renditur më poshtë është një post reklamues që nuk është kompozuar nga reporterët e comCryptonews.

cryptocurrency

Një Fond Crypto është një Fond që përqendrohet në Investimet Crypto.

Një Fond Crypto ka njohuri të veçanta që i ofrojnë asaj një avantazh të qartë kur ka të bëjë me largimin e paqëndrueshmërisë në lidhje me pronat e Kriptos të tilla si Fondet e Kriptimit të Bitcoin dhe Ethereum diferencohen nga efikasiteti i tyre mbresëlënës. Indeksi i përbërë i ponderuar i Fondit HFRI (një Indeks ndërkombëtar i Fondeve me prona minimale nën menaxhim prej 500 milion dollarë) tregon se ndërsa Fondet standarde Hedge ofruan kthime prej 11.6% për klientët e tyre këtë vit, Crypto Funds prodhoi kthime prej 192.91%.

Fondet Crypto përdorin një larmi të gjerë të teknikave themelore dhe sasiore për të zvogëluar ndikimin e paqëndrueshmërisë në portofolet e klientit të tyre.

Strategjia Themelore: teknikat themelore ruhen nga fonde vetëm për një kohë të gjatë, me një investim të gjatë financiar dhe kohëzgjatje bllokimi. Këto fonde priren të blejnë detyra në një fazë vërtet të hershme. Ata blejnë dhe mbajnë kriptovaluta me likuiditet të thellë.

Teknikë diskrecionale: një teknikë diskrecionale bazohet në përvojën dhe mirëkuptimin e mbikëqyrësit të fondit. Një teknikë diskrecionale është një bashkim i nën teknikave të ndryshme, të tilla si shkimi i gjatë / i shkurtër, tregtimi i bazuar në lajme, analiza teknike dhe më shumë. Një fond diskrecional gjithashtu mund të blejë ICO dhe Pre-ICO.

Strategjia sasiore: Përafërsisht gjysma e fondeve Crypto përreth janë fonde sasiore. Këto fonde raportuan zakonisht 58% ROI, e cila është Roi më i madh për të gjitha teknikat e përqafuara nga Crypto Funds Investimet financiare drejtuese ose neutrale të tregut janë zgjedhur këtu. Disa nga qasjet që përdoren nga Fondet Crypto që përqafojnë teknikat sasiore janë: tregu i arbitrazhit dhe tregtia me vonesë të ulët. Tregtohen vetëm kriptovalutat më likuide - kjo u ofron fondeve sasiore aftësinë për të hyrë dhe dalë nga pozicionet shpejt. Tregtimi bëhet ose me dorë ose duke përdorur mjete novatore të tregtimit algoritmik.

Vetëm diskrecionale: Këto fonde janë vetëm për një kohë të gjatë dhe shkojnë për një horizont më të gjatë kohor sesa fondet e tjera.

Përveç këtyre teknikave, një larmi në rritje e Fondeve Crypto janë marrë pjesë aktive në Financën e Decentralizuar (DeFi) megjithatë më veçanërisht në Staking (drejtimi i një nyje POS), kreditimi huamarrje Pjesa e Fondeve Crypto që aktualisht marrin pjesë në Staking është 42%; 38% e fondeve janë marrë pjesë në huadhënie dhe 27% e tyre në hua.

Lexo artikullin:  Bitcoin merr pauzë ndërsa Ethereum, XRP fitojnë vrull bullish

Sipas Hulumtimi i Fondit Crypto, aktualisht ka më shumë se 800 fonde të përqendruara në Crypto në të gjithë botën. Sot, 5 Fondet kryesore Crypto janë: 1. Kapitali Polychain, 2. Galaxy Digital, 3. BlockTower Capital, 4. Pantera Capital, 5. Fondi MHC.

  1. Kryeqyteti Polychain, një Fond i Crypto i bazuar në Shtetet e Bashkuara i themeluar nga Olaf Carlson-Wee (një punonjës i mëparshëm i Coinbase), është përqendruar në Protokollet dhe biznesin që shtojnë për të rritur miratimin e kriptovalutave.
  2. Galaxy Digital, me seli në NYC, është një fond me shumë strategji i themeluar nga Michael Novogratz, një fytyrë e kuptuar në mënyrë efektive në tregun e pronave dixhitale. Galaxy Digital ka një kredibilitet të jashtëzakonshëm dhe është ndër fondet më të mbështetura në treg. Galaxy Digital në të vërtetë ka parë hyrje prej mbi 700 milion dollarësh.
  3. Kapitali BlockTower, me vendet e punës në Nju Jork, u krijua në 2017 nga Ari Paul Ky ​​Fond në të vërtetë ka parë hyrje prej 140 milion dollarësh. Shtë e kuptueshme që të rregullojmë konkurrentët e BlockTower Investment Analyst, një konkurrent i krijuar për të sjellë aftësi drejtuese në të gjithë Shtetet e Bashkuara.
  4. Pantera Capital: Në këtë minutë, Pantera Capital po trajton mbi 700 milion dollarë prona të shpërndara në 5 kriptovaluta. Ky fond përputhet më së miri për financuesit me vlerë të lartë neto pasi është një kërkesë që të keni të paktën 100 000 dollarë për të investuar. Pantera Capital u zhvillua në 2013.
  5. MHC Digital Finance Pty Limited është në bashkëpronësi të Mark Carnegie, një financues i shquar dhe Venture Capitalist, dhe Sergei Sergienko, CEO i Chrono.Tech, një kompani Australiane me aspirata ndërkombëtare e cila po ndërpret botën e Burimeve Njerëzore në një metodë të madhe. Fondi MHC blen prona dixhitale të tilla si Bitcoin dhe Ethereum, dhe kuptohet se merr bast të mençura, të llogaritura në biznesin e blloqeve në fazën e hershme. Fondi MHC identifikohet me teknikën e tij të investimeve financiare me shumë pasuri, i cili siguron financuesit nga paqëndrueshmëria e disavantazheve me afërsisht 40%, ndërsa regjistron lëvizje të ngritur.

PWC raporton se afërsisht 80% e fondeve përdorin kujdestarë të palëve të treta ose shkëmbejnë, shumica e tyre të kontrolluar, për të trajtuar pronat e klientëve të tyre Faktori që kjo pjesë është aq i lartë është se juridiksionet specifike ndalojnë përfundimisht Crypto Funds për të mbajtur pronat e klientit dhe i kanë bërë kujdestarët të detyrueshëm.

Lexo artikullin:  Andreessen Horowitz investon në monedhën indiane Switch Kuber duke e bërë atë njëbrirëshin e dytë kripto të vendit

Fondet Crypto normalisht i ngarkojnë klientët e tyre një tarifë menaxhimi prej 2%dhe një pagesë efikasiteti prej 20%. Pagesat e menaxhimit kreditohen për të mbuluar shpenzimet funksionale.

Bitcoin është jashtëzakonisht i popullarizuar në mesin e Fondeve Crypto Pothuajse të gjitha Fondet Crypto raportojnë mbajtjen ose tregtimi i Bitcoin, megjithatë vetëm 5% e Fondeve kripto janë të përqendruara vetëm në BTC. Ethereum është altcoin më i tregtuar, me 67% të Crypto Funds që tregtojnë ose mbajnë atë.

Një vështrim i afërt në përdorimin e përfitimit nga rekomandimet që Fondet Crypto duket se po bëhen më agresive me kalimin e kohës. Në vitin 2019, rreth 36% e fondeve të përdorura përfitojnë nga. Në vitin 2020, kjo shifër u rrit në 56%.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju