Banka e tretë investon në bllokimet e zjarrit duke e bërë atë njëbrirësh të dyfishtë

Banka e tretë investon në bllokime zjarri duke e bërë atë njëbrirësh të dyfishtë 101

Platforma e sigurimit të posedimit dixhital dhe transferimit të posedimit Bllokime zjarri deklaroi se ka "ngurtësuar" statusin e tij njëbrirësh pasi mblodhi 310 milion USD në financimin e Serisë D, duke përmirësuar vlerësimin e tij në 2 miliardë dollarë.

Raundi u drejtua nga Sequoia Capital, Stripes, Shkëndija kapitale, Pallto, DRC QVdhe SCB 10X, krahu i përpjekjes së Banka Tregtare siam, midis bankave më të mëdha industriale të Tajlandës.

Ky investim financiar gjithashtu "shënon bankën e tretë globale që investon në Fireblocks" së bashku me të Banka e New York Mellon (BNY Mellon) dhe SVB Capital.

Raundi ndjek 133 milion USD të mbledhura në Mars në financimin e Serisë C të udhëhequr nga Coatue, Ribbitdhe Stripes, me investime taktike financiare nga BNY Mellon dhe SVB.

Strategjitë e biznesit konsistojnë në rritje të vazhdueshme taktike së bashku me zhvillimin e tregut të posedimit dixhital, përveç shkallëzimit të të gjitha linjave të shërbimit, duke përfshirë më shumë konsumatorë dhe partnerë.

Dhe duke folur për zhvillimin e kripto, Ravi Gupta, Partner në Sequoia Capital vlerësohet të ketë deklaruar se, meqë kripto përfundon të jetë më jetike, ruajtja e mbrojtur dhe transferimi i pronave dixhitale do të jetë thelbësore për të gjithë biznesin që menaxhon pronat dixhitale, të përbërë nga kripto- biznes vendas, biznes fintech, neobanks, përveç bankave konvencionale.

Fireblocks shprehet se promovon rritjen e rasteve të përdorimit të posedimit dixhital përtej bitcoin (BTC) dhe në pagesa, lojëra video, shenja jo-fungible (NFT) dhe letra me vlerë dixhitale. Kjo bën të mundur që kompanitë të përfundojnë të jenë kompani posedimi dixhital, ndërsa inovacioni i saj mund të jetë i etiketuar me të bardha për shërbimet e ruajtjes së kriptos, duke lejuar bankat të ekzekutojnë kujdestari të drejtpërdrejtë pa u varur nga palët e treta.

Sipas Mukaya (Tai) Panich, Shefi i Sipërmarrjeve dhe Investimeve, SCB 10X, Fireblocks lejon organizata të mëdha dhe të vogla të përdorin "zgjidhjet e zakonshme të kujdestarisë së klientëve të tyre në vend të kontraktimit të aftësive kritike", duke përfshirë atë "si banka më e madhe e Tajlandës, ne jemi duke kërkuar përpara për të sjellë zgjidhjet e Fireblocks për përdoruesit e ardhshëm në Azinë Juglindore. "

Lexo artikullin:  Miliarderi Evan Luthra bashkohet me Soldex si Investitor dhe Këshilltar Kryesor

Biznesi deklaron që lehtësitë e tij në të vërtetë janë përqafuar nga mbi 500 organizata dhe ai mbështet një larmi bankash të mëdha dhe shkëmbime kripto-vendase, duke siguruar tryeza, fonde mbrojtëse, mbi tavolina dhe prodhues të tregut. Këto përbëhen nga Revolut, BlockFi, Celsius, PrimeTrust, Galaxy Digital, Genesis Trading,Crypto com, eToro, etj

Ai thotë se po mbron më shumë se 1 dollar USD në pronat dixhitale.

Që nga fillimi i tij në 2019, Fireblocks në fakt ka ngritur një total të akumuluar prej 489 milion USD nga një shumëllojshmëri e QV-ve ndërkombëtare në zonën e sigurimit kibernetik, blockchain dhe të sigurisë kibernetike të përbërë nga Fillimet kibernetike, Tetë Rrugë, Kapitali Tenaya, Swisscom, paradigmë, Ribbit Capital dhe Coatue.

Në shkurt, ata dhe i parë zbuloi një portofol dhe lehtësira që bankat të lidheshin me rrjetin Diem për të ndihmuar në marrëveshjet.

Ndërkohë, në qershor, biznesi i financimit të decentralizuar (DeFi) dhe pishina e konsiderueshme e ethereum (ETH) StakeHound implikoi këtë kujdestar kripto të mbështetur rëndë për të humbur ETH 38,178 (aktualisht 84.9 USD), gjë që Fireblocks e refuzoi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju