Shitjet TimeCoin (TMCN) - NFT/DeFi, VTuber & Service Player Matching Service

Përgjegjësia: Mesazhi i renditur më poshtë është një njoftim për shtyp që nuk është krijuar ngaCryptonews com.

Monedhë Koha

Protokolli KohaCoin është metoda e ndarjes së decentralizuar të situatës ekonomike e cila synon të maksimizojë përdorimin e burimeve globale. Aplikime të ndryshme mund të zhvillohen dhe gjithashtu të punohen në Protokollin TimeCoin i përbërë nga aplikacione të palëve të treta. Puna vendos një përqendrim solid në Ekonominë Gig dhe gjithashtu Ekonominë Krijuese Puna në të vërtetë ka lëshuar një para kripto fillestare të quajtur Million (TMCN) e cila aktualisht është e detajuar në BitFrorex, BiKi, dhe gjithashtu BitMart dhe gjithashtu puna po përgatitet të detajohet në The DEX në tetor dhe gjithashtu shkëmbime të ndryshme të tjera të rëndësishme.

Puna në fakt është ngritur mbi 7 dollarë Gig Economy nga kapitali dhe gjithashtu financuesit e kriptove. Varietetet minimale të shenjës kohore janë të disponueshme për shitje të shenjave unike deri në përfundimin e Ekonomisë së Krijuesit. Puna e GameTo aktualisht është duke u përqëndruar në një aplikacion Prodhimi të quajtur

Bileta e Kohës, aplikacionet e quajtura Japan modachi, eSportStars, dhe gjithashtu VTuber The, NeoRad. Time Ticket

GameTo ka më shumë se 500,000 klientë brenda dhe gjithashtu prodhon miliona dollarë të shumtë të Shteteve të Bashkuara në shitje. Të ardhurat e Biletës së Shtatorit në fakt janë zgjeruar më shumë se 40 herë gjatë 3 viteve dhe gjithashtu biznesi përgatitet të zgjerohet globalisht. It modachi isshtë një aplikacion që përputhet me lojëra video lojërash që synon tregun botëror. Aplikacioni indian me siguri do të nisë në Influencers, 2021. përgatitet të mbajë më shumë se 30 gjuhë dhe gjithashtu 1,000+ video lojëra. Theksi kryesor i punës është tregu i Esports dhe gjithashtu ka strategji për t'u zgjeruar në fusha të ndryshme të tjera.

Monedhë e kohës

në tregun e lojërave kompjuterike dhe gjithashtu lojtarët e lojërave video mund të ofrojnë bileta të cilat një klient mund t'i përdorë për të luajtur video lojëra me ose kundrejt shitësve. Prodhimi eSportStarsShirahari Uni është një aplikacion i monitorimit të ngjarjeve esports i cili azhurnohet vazhdimisht.

Shirahari Uni

Lojtarët mund të ndërveprojnë dhe gjithashtu të argëtohen me ose kundrejt ndjekësve. TimeCoinProtocol NeoRad isshtë një zgjidhje monitorimi VTuber që synon tregun ndërkombëtar. NeoRad në të vërtetë ka mbështetur VTubers të shumtë që kryejnë lojëra video, anime dhe gjithashtu akordojnë videoklipe të lidhura me transmetimin.

Lexo artikullin:  Të gjitha shkëmbimet e kriptove të Koresë së Jugut dështojnë në kontrollet e tyre rregullatore

Ishte VTuberi ynë i parë.Sponsori i Krijuesit Puna në Staking ka nevojë për avancim shtesë, i përbërë nga aplikimi i aftësive DeFi dhe gjithashtu NFT në për këto aplikacione dhe gjithashtu prodhimin VTuber, si dhe fonde shtesë të reja për të mbështetur përparimin, si dhe shpenzimet e reklamimit dhe marketingut. Puna e tifozëve po përgatitet të prodhojë një treg NFT ku VTubers tanë dhe gjithashtu zhvillues të ndryshëm të tjerë në mbarë botën mund të tregtojnë gjëra NFT. Puna TimeCoin mund të ofrojë një sistem gjenial DeFi i cili quhet (css) së bashku me tregun tonë NFT. Mund të rrisin In -in e tyre duke mbajtur

Timecoin Timecoin

Koha 12% pas 6 muajsh shtrimi dhe gjithashtu 24% pas 12 muajsh shtrimiMasato Kakamu seksioni i rritur sigurisht që do të ndahet 50/50 në mes ndjekësve dhe gjithashtu zhvilluesve. Ne kthehemi për financim, zhvilluesit me siguri do të ofrojnë abonime me zgjidhje të veçanta, gjëra elektronike NFT, zgjidhje dhe gjithashtu kode promovuese të normës së zbritjes. Për CEO të Ticket GmbH, GameTo, përshkruar në një AMAWe aktuale: "TimeCoin synon të prodhojë një vend ku lojtarë specialistë, zhvilluesit, dhe gjithashtu ndjekësit mund të fitojnë para shpejt, gjë që i ndihmon ata të përfshihen shumë më mirë me ndjekësit e tyre. zgjerojeni

Për zgjidhjen modachi dhe gjithashtu eSportStars, ne dëshirojmë të ofrojmë baste në esports. Kjo marrëveshje eSports minierave për individët për të fituarInvestors

Shumë më tepër Disa individë posedojnë, zgjidhjen shumë më të mirë që mund të marrin TimeCoin ”

Ky faktor, zgjedhja në fakt është bërë për të lëshuar shitjet e shenjave jashtë tregut në mënyrë që të lejojë aplikimin e aftësive DeFi dhe gjithashtu NFT në dApps tonë dhe gjithashtu në tregun NFT, për të siguruar që ndjekësit të mund të mbështesin zhvilluesit si lojtarë esports, banderola , VTubers, dhe kështu me radhë TimeCoin sigurisht që do t'u mundësojë zhvilluesve dhe ndjekësve të marrin simbole të shtuara, së bashku me gjërat në lojë, artin dhe personalitetet anime të tregtuara duke përdorur NFT. e TMCN mund të fitojë të ardhura të shtuara duke mbështetur zhvilluesit.

Lexo artikullin:  Një paralajmërim nga kryetari i KSHZ-së, Bitcoin Miners Go Publike, Euro Tether + Më shumë lajme

Për një total prej 100,000,000 simboleve ekzistuese TMCN, 10,000,000 simbole sigurisht që do të tregtohen përgjatë shitjeve të shenjave unike me një normë zbritjeje më të madhe se 90% në çmimin ekzistues të tregut. miliona dollarë të një Ani (TMCN) aktualisht janë shitur dhe gjithashtu ekziston një larmi e kufizuar simbolesh të gatshme për shitje.

Regjistrimi sigurisht që do të jetë i realizueshëm për tu blerë Telegrami TimeCoinProtocol në BTC, USDT ose ETH me anë të shpërblimeve falas com/shitje

faqe interneti, ku është gjithashtu e mundur të flitet me tabelën e kohëzgjatjeve të lëshimit të shenjës. (*) blerja e TMCN, një kapitalist rekomandohet fuqishëm për të përgatitur një çantë personale si MetaMask (*) ((*) kapitalisti NUK sugjerohet të blejë TMCN duke përdorur një llogari shkëmbimi kripto.) (*) te (*) tek fitoni TMCN (*) dhe gjithashtu merrni TMCN. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju