Mbikëqyrësi Mbikëqyrës i Mbretërisë së Bashkuar FCA njofton fushatën e marketingut prej 11 M M për të paralajmëruar përdoruesit e rreziqeve të kriptos

Regjistrohuni në Altcoin më të mirë të vitit 2021!

Qeni roje në Mbretërinë e Bashkuar, Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA) në të vërtetë ka prezantuar fillimin e projektit të tij të ardhshëm të reklamimit dhe marketingut me vlerë 11 milion ₤ për të informuar kapitalistët më të rinj në lagjen kripto për kërcënimet në tregun e kriptove.

Nikhil Rathi, drejtori i ri bisedoi në 'Webinar për Rolin tonë të FCA dhe gjithashtu Planin e Biznesit' Ai ndau problemet e FCA për shqetësimin e një larmie të rritur të kapitalistëve më të rinj në tregun e paparashikueshëm të kriptovalutave. Rathi specifikoi që me inovacionin e përdorimit të ngritur për të reklamuar investimet financiare, një koleksion i rritur i udhëzimeve dhe gjithashtu masat e sigurisë do të krijohen gjithashtu.

“Kur teknologjia përdoret për të promovuar investime të reja tek konsumatorët, është thelbësore që të ekzistojnë kontrollet e duhura. Ne kemi parë një shpërthim mes të rinjve që spekulojnë kriptovaluta ose investime të tjera me rrezik të lartë. Në vitin e kaluar, ne botuam një hulumtim që zbuloi se gati 2.5 milion njerëz në Mbretërinë e Bashkuar kishin blerë pasuri të kripto. ", Pretendoi Rathi sipas Projekt-fjalimit.

Kapitalistët e rinj kripto nuk supozojnë 'në mënyrë racionale' para shpenzimeve

Kapitalistët më të rinj janë kritikuar për konsiderimin e investimeve financiare elektronike me rrezik të lartë si zhvillim të lagjes dhe gjithashtu dëfrim. Rathi në të njëjtën mënyrë i është referuar episodit të GameStop për të verifikuar faktorin e tij që kapitalistët më të rinj preken nga reklamimi dhe marketingu i famshëm në rrjetet sociale dhe gjithashtu nuk supozojnë 'në mënyrë racionale' para se të bëjnë një investim financiar.

Në mënyrë të veçantë, për të arritur këtë ekip kapitalistësh, FCA është duke prezantuar një projekt reklamimi dhe marketingu elektronik prej 11 milion ₤, që sigurisht do të synojë paralajmërimin e investitorëve të rinj me natyrën e rrezikshme të kriptos. Shtypja e FCA-së mbi kripton në të vërtetë është shfaqur, ata në të vërtetë kanë njoftuar vazhdimisht kapitalistët e kripto për humbjet e mundshme.

“Analiza e këtij viti zbuloi se ata që kishin një veprim të tillë për të investuar ishin më të rinj dhe, proporcionalisht, më shumë të ngjarë nga një pakicë etnike. Ka edhe prova që, ashtu si me episodin GameStop, më shumë njerëz i shohin investimet si argëtim - duke u sjellë më pak racionale dhe më emocionale, të nxitura nga ndikuesit anonimë dhe të papërgjegjshëm të mediave sociale.

Kjo është një kategori e konsumatorëve me të cilën nuk jemi mësuar të angazhohemi - 18 deri në 30 vjeç më shumë të ngjarë të tërhiqen nga mediat sociale. Kjo është arsyeja pse ne po krijojmë një fushatë të marketingut dixhital prej 11 milion £ për t'i paralajmëruar ata për rreziqet. ", Përfshiu Rathi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju