Fabrika e Miratuar e Bitcoin e Miratuar e detyruar të mbyllë dyqanin

Fabrika e Miratuar e Bitcoin e Miratuar e detyruar të mbyllë Dyqanin 101

Ankesat e zhurmës nga vendasit e një lagjeje të pasurive të pasura në distriktin kanadez të Alberta çojnë në një ekzaminim disa mujor i cili gjeti një procedurë të minierave të Bitcoin (BTC) që në fakt ishte krijuar pa autorizim-dhe gjithashtu aktualisht duhet të mbyllet.

Me bazë në Vancouver Link Global është emri i biznesit që ka zhvilluar procedurën, raportoi CBC. Actuallyshtë blerë në të vërtetë nga pagesa e energjisë e Albertës për të mbyllur 2 uzina deri sa të sigurojë prova se ato janë të aktivizuara, domethënë derisa të kenë vërtetuar se ata kanë marrë miratimin sipas aktit të menaxhimit të mjedisit të Albertës ose miratimin e verifikimit nuk nevojitet

Sidoqoftë, Link Global sugjeroi që kjo me siguri do t’ju ​​kthente qytetarëve në detyrat e tyre, së bashku me aktivizimin e naftës dhe gazit në të cilat ai do të pushojë edhe një herë.

Ekzaminimi që çoi në eksplorimin e fermës minerare filloi me ankesat e banorëve të privuar nga gjumi të një komuniteti të vogël të vendosur shumë më pak se një kilometër larg. Këta individë specifikuan se nuk ishin kërkuar këshilla para se të krijohej qendra.

Përveç fqinjëve të derës tjetër, zona ose Komisioni i Shërbimeve të Albertës As (AUC) nuk u alarmuan - kështu që i fundit nuk mund të kishte ofruar autorizim, as të sigurohej që biznesi të përmbushte problemet përkatëse, të tilla si thjesht krijimi i fuqisë për përdorimin e vetë biznesit të biznesit dhe gjithashtu duke treguar se uzina nuk ka ndikime dëmtuese tek individët ose vendosjen.

Në atë kohë, uzina funksiononte plotësisht, me punën që kishte filluar në të në gusht 2020. Link Global në të vërtetë kishte krijuar 4 gjeneratorë gazi 1.25 MW në uebfaqe, sipas shkrimit, duke marrë energji nga një gaz joaktiv mirë nga biznesi me bazë në Calgary MAGA Energji.

Në qershor të këtij viti, biznesi rrëfeu së fundmi se me të vërtetë nuk ka informuar apo kërkuar këshilla nga palët e interesuara rajonale, duke specifikuar se nuk ishte "" në dijeni të nevojave ligjore dhe gjithashtu rregullative ".

Lexo artikullin:  Solana SOL Analiza e Çmimeve: SOLUSDT Tregton brenda një kanali çmimesh në rritje brenda ditës dhe gati për të vendosur ATH të ri

Alberta ka pothuajse 200,000 puse nafte ose gazi joaktive ose të braktisura, zakonisht për shkak të faktit se ato nuk janë më të realizueshme financiarisht, dhe gjithashtu pavarësisht nga çështjet ekologjike të rritura gjatë minierave të Bitcoin, Stephen Jenkins, CEO i Link Global, deklaroi se procedura mund të sigurojë një avantazh ekologjik pasi është "" duke shfrytëzuar energji të papërdorur ose shtesë "" dhe gjithashtu "" ristrukturim dhe gjithashtu ritaskim të objekteve ekzistuese ".

Biznesi deklaroi se për çdo 10 MW energji, mund të prodhojë në lidhje me BTC 1.2 në ditë. Por nëse nuk mund të ushtrojë një opsion me AUC, Jenkins deklaroi se do ta zhvendosë procedurën në një faqe tjetër në Alberta, Saskatchewan, ose BC

Porosia për mbylljen erdhi, sidoqoftë, dhe gjithashtu biznesi me siguri gjithashtu do të duhet të paguajë një gjobë prej 50,000-75,000 CAD (39,600-59,500 USD), ulur deri në 50% për shkak të faktit se Link Global pranoi se i kishte dëmtuar rregullat Me

Biznesi synon të dërgojë dokumente për të konfirmuar se fabrika e tyre në Kirkwall të Albertës i plotëson nevojat e shkarkimeve rurale për ta mbajtur atë në punë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju