Autoritetet amerikane po punojnë për të eleminuar këtë boshllëk të taksave të kriptos

By Palak Malhotra Botuar 2 orë më parë Përditësuar para 2 orësh Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Sportsbook

1xbit

Portofol

libër i llogarive By Palak Malhotra Botuar 2 orë më parë Përditësuar para 2 orësh

Bordi kryesor i shkrimit të taksave të Dhomës së Përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara, Komiteti i Mënyrave dhe Mjeteve në të vërtetë ka rekomanduar që të përbëhet nga rregullimi i profesionit të pastër në përcaktimin e diskutueshëm të kriptove në shpenzimet e Infrastrukturës Amerikane. Muajin e kaluar, Komiteti për Mënyrat dhe Mjetet lëshoi ​​një rekord të përmbledhur, duke përfshirë kriptomonedhën në listën e subjekteve që hyjnë nën udhëzimin e shitjes së pastër. Ndërsa tregtimi i pastër është një nga boshllëqet më të spikatura për investitorët që të shmangin pagimin e detyrimeve të mëdha tatimore mbi të ardhurat e tyre, megjithatë mund të eliminohet shpejt prej tyre nëse propozimi i Komitetit të Mënyrave dhe Mjeteve miratohet. për bordin e shkrimit të taksave mbani në mend se topi i decentralizuar nuk ekzistonte kur udhëzuesi i pastër i shitjes u zbatua për herë të parë, kështu që rregullorja nuk '& rsquo; t përdorni (*) sektorin e kriptove. Sidoqoftë, autoritetet sugjeruan që procedurat e kriptomonedhës ngjajnë me furnizimet dhe sigurinë dhe letrat me vlerë dhe gjithashtu për atë arsye, rregullorja e pastër e profesionit që përdor për furnizimet dhe sigurinë dhe letrat me vlerë duhet të jetë gjithashtu një nevojë e ligjshme për investitorët e kriptove. Për më tepër, heqja e zbrazëtirës së taksave kripto sigurisht që do të përfshinte një rrjedhë të dukshme të ardhurash për gjenerimin e taksave, të cilat gjithashtu mund të shfrytëzohen për të financuar shpenzimet kuadër. Nëse rekomandimet e Rrugëve & & (*) rregullohen, profesionet e kriptomonedhës që zhvillohen pas Komitetit të Mjeteve 31, 2021, sigurisht që do t'i nënshtrohen udhëzimit të shitjes së pastër në dhjetor. Për “& ldquo;

zona (Ky 138153) përbëhet nga asete, para, si dhe prona elektronike në udhëzimin e shitjes së pastër, një udhëzues kundër abuzimit, furnizimi i mëparshëm i Sekuentit, si dhe siguri dhe letra me vlerë të ndryshme. për të pastruar udhëzuesin e shitjes në zonën 1091 ndalon tatimpaguesit të pohojnë humbje tatimore duke ruajtur një pasion në posedimin e humbjeve ", thekson 138153 e rekordit të përmbledhjes të Sec & & (*). Mënyrat se si NFT -të gjithashtu përdorin mjetet këtë muaj,

të raportuara në Boshllëkun e Tregtisë Wash

Më herët nga Coingape, Themeluesi '& rsquo; rishikim mbi sektorin NFT në trend, në kontrast me qasjen e treguar të treguar Kynikos Associates “& ldquo; tregtia e pastër. James Steven Chanos këmbënguli që investitorët mund të krijojnë me lehtësi një vlerë të pasaktë, të mbushur me tregun e ajrit, vetëm pas këtij shqetësimi një koleksion shtesë të NFT -ve më vonë, me një ulje të dukshme të çmimit, Ai shkaktoi blerje të mëdha. për të sugjeruar që topi NFT në të vërtetë është tejmbushur me “& ldquo; detyrë e keqe ”& rdquo; dhe gjithashtu mosmarrëveshjet mbi normën e interesit.në DeFi: “Chanos aktualisht u ka ofruar pronarëve të parë 700% thjesht

Lexo artikullin:  Bitcoins më të vjetër që shpenzohen kur çmimi rritet, shfaqen të dhëna në zinxhir - Glassnode

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • Muaji Botëror i Corsair ”Ne: One in
  • Thyerja ($ BTC) Kryebashkiaku i Miamit zbulon planin për të paguar punonjësit e qytetit: BTC Bitcoin ATH
  • Autoritetet amerikane po punojnë për të eleminuar këtë boshllëk të taksave të kriptos
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin 65,000 dollarë afrohet më shumë me: BTC afër 60,000 dollarë në mes të kërkesës së mundshme nga vendet në zhvillim
  • Parashikimi i Çmimit të Bitcoin A Vazhdon Shpërthimi në: Mes zbavitjes së blerjes së 292 balenave
  • Crypto Crackdown & & Bitmain për të ndaluar dërgimin e Antminers në Kinë këtë Tetor

Palak Malhotra '21 grad, Artikuj Gazetaria është një reporter i GenZ me histori në gazetarinë Mass Comm & LIDHJE PUBLIKE. Palak CoinGape, Lifestyle është një reporter i ri i kriptove që po përgatitet për At 3.0 Palak of Web (CNY) I mëparshëm

Binance njofton fshirjen: juan kinez në tregtimin në mes të goditjes rregullatore

Tjetër

Thyerja ($ BTC) Kryebashkiaku i Miamit zbulon planin për të paguar punonjësit e qytetit

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju