Parashikimi i çmimit XLM 2022: Kryqi i vdekjes në tabelën yjore?

By Tabasum 10 minuta më herët Përditësuar 10 minuta më parë Ndiqni ne në Twitter Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape

Rrjeti Stellar Lumens dhe gjithashtu tokeni i tij indigjen XLM janë ndër detyrat shumë të hershme të kriptomonedhës që financuesit në fakt i kanë gjetur tërheqës duke menduar se ata në fakt i kanë qëndruar provimit të kohës në tregun/industrinë e kriptove. Shenja XLM është një pronë kripto deflacioniste, që ka një furnizim optimal prej 500,001,806,812 XLM me një furnizim ekzistues rrjedhës prej 24,797,752,627 XLM dhe gjithashtu një kapital tregu prej 4,241,828,266.00 dollarë.

A jeni mes djallit dhe detit blu të thellë në lidhje me zhvillimin e një vendosjeje të gjatë në simbolin Yjor, apo ndoshta ju'& rsquo; po mendoni për blerjen e tokenit XLM por nuk jeni të sigurt Yjor'& rsquo; Parashikimi i çmimit 2022?

Lexoni teksa zhytemi thellë drejt parimeve, vlerësimit teknologjik dhe gjithashtu kornizave të tregut që aktualisht po drejtojnë Çmimi XLM dhe gjithashtu nxitja e çmimit. Deri në fund të kësaj faqeje blogu, dikush me siguri do të kishte aftësinë për të zgjedhur nëse Stellar është një investim i madh financiar për vitin 2025 ose ndryshe? 

Lumen yjor (XLM): Historia e fillimit

E themeluar në vitin 2014, Fondacioni i Zhvillimit Stellar SDF, një kompani bamirëse ka qenë në fakt përgjegjëse për ruajtjen e Rrjetit Stellar, një blockchain me burim të hapur, me qëllim që të prodhojë akses të barabartë në sistemin ekonomik ndërkombëtar.

Me një objektiv për të reduktuar kursimet dhe gjithashtu aktivitetin e llojeve tipike të parave të gatshme dhe gjithashtu për të prodhuar akses në tregje krejt të reja, rrjeti yjor promovon përshkrimin elektronik të parave ndërkombëtare (FX) në një ditar të vetmuar.Lumen XLM është yjor& rsquo; s shenjë indigjene që & rsquo; Është përdorur për të rrezikuar rrjetin, për të përmendur disa zgjidhje në rrjet dhe gjithashtu tregton në shkëmbimet e preferuara të kriptove me tik-takuesin XLM.

Tregime Trendi

Just-In: Votat BAYC për "Ape Drops" NFT Marketplace; Ç'pritet më tej?Parashikimet e çmimit të kriptomonedhës Investitorët paralajmërojnë për rënien e Bitcoin, ja çfarë thonë ataParashikimet e çmimit të kriptomonedhës Një tjetër Hack Fantom? FTM bie 15% pas sulmit DEXParashikimet e çmimit të kriptomonedhës VanEck dhe gjithashtu 21Shares pezullojnë ETP-të e tyre Terra pas kolapsit të funditParashikimet e çmimit të kriptomonedhës Themeluesi i Terra, Do Kwon thotë se rezervat e Bitcoin janë vendosur për planin e shpëtimitParashikimet e çmimit të kriptomonedhës

Madhësia e tregut, Vlefshmëria e idesë, e punës Stellar Lumens

Sipas Steller'& rsquo; Në planin e vitit 2022, SDF-ja është e përqendruar në kryerjen e 3 bazave kritike, që përfshin një rritje të shkallëzueshmërisë së rrjetit, zhvillimin dhe gjithashtu zhvillimin e minimizuar nga besimi. Së dyti, struktura kërkon të nxisë përfshirje edhe më interesante në rrjet, reklamim dhe marketing, bashkëpunime, avancim të teknologjisë moderne, investime financiare, si dhe detyra të zonës.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Së treti, duke pasur një theks në shumëllojshmërinë e reklamave, dhe gjithashtu duke kryer studimin e nevojshëm kërkimor mbi vendndodhjet që sigurisht do ta shtynin komunitetin ekologjik në drejtim të realizimit të një sistemi ekonomik ekstra të drejtë dhe gjithashtu Stellar'& rsquo; ndikimi i rrjetit. Për të përmbledhur gjithçka,Stellar & rsquo; udhërrëfyesi s synohet në & ldquo; krijimi (* )rrjeti për shtim dhe gjithashtu ndërveprueshmëria ndërmjet binarëve ekonomikë tipikë dhe gjithashtu bashkëkohorë”& rdquo;. Puna e Stellar aktualisht është në bashkëpunim me njëzet firma të shquara, shumë prej të cilave kanë përjetuar në fakt bllokime trafiku nga pengesat e blerjeve përreth kompensimet ndërkufitare në

Lexo artikullin:  LBank rekruton elitat globale për të ndarë dividentët e rritjes kripto

Analiza Themelore

E kaluara e Lumenit Yjor. leveraging By'& rsquo; Atributet e integruara të konformitetit për të përmendur disa, rrjeti Stellar përdor një akses gjithëpërfshirës për një objekt ekonomik ndërkombëtar. Stellar kjo lidhje në internet e renditur më poshtë për informacionin e firmave në bashkëpunim ose në funksionim

Ndiqni network.on the Stellar(

https://www.stellar.org/ecosystem/projects

Stellar) XLM 2022 Përmbledhje e Parashikimit të Çmimeve të

Një grafik çmimesh XLMUSDT nga një ekspert i rëndësishëm i kriptomonedhës, Tradingon, rekomandon një pritshmëri të reduktuar për simbolin View, ku çmimi i XLM përafrohet me rrëshqitje të renditur nën shkallën prej 0.24 dollarësh dhe gjithashtu me një qëllim çmimi të përafërt prej 0.10 dollarësh në një model të valës së impulsit bearish. 

Çmimet yjore 2023 Parashikimi i kornizës historike të tregut të

Nga muaji në muaj, kundrejt USDT, kuptohet se prona e kriptove XLM zakonisht rikuperohet drejt e në një eksplorim të favorshëm çmimi pasi hyn dhe gjithashtu largohet nga niveli 25 i oshilatorit RSI, i cili mund ta kthejë çmimin në 0.25 dollarë. pas një uljeje të mundshme në shenjën XLM 0.12 dollarë

Çmimi Yjor 5 Vitet e ardhshme Tregu i kriptomonedhave zhvendos ciklet, në përputhje me

Që nga shkurtimi i BTC-së përgjysmë, çmimi i Bitcoin parashikohet të ketë zhvilluar në të vërtetë një nivel të ri të lartë të të gjitha kohërave (ATH) me afërsisht 100% nga ATH-ja e tanishme XLM me rreth 1.50 dollarë. 

Analiza e ekspertëve të Coingape në Stellar Profesionet e grafikut të çmimeve XLMUSDT të listuara më poshtë

Standardet 10 dhe gjithashtu 20 të zhvendosjes nga muaji në muaj, që tregojnë një sinjal MA të kryqëzuar vdekjeje, një shenjë se tregu mbetet në një model në rënie. vlerësimi i periudhës mujore, kjo mund të jetë një kohë e mirë për të shitur shkurt

Duke ndjekur XLMUSDT për një objektiv çmimi në 0.1106 në 2022. mund të kërkojë të krijojë vendosje për blerje afatgjatë pas Tregtarët e dashur indeksi i qëndrueshmërisë (RSI 4) futet në nivelin e mbishitjes-25. rrjeti përfundon në tregje të krahasueshme me kripto/blockchain kryesorë si p.sh. The Stellar, Ethereum, dhe gjithashtu Solana.Ripple 

për

Parashikimet e tregjeve'& rsquo; Përditësimet e procedurës sStellarXLM, një komunitet ekologjik në zgjerim dhe gjithashtu bashkëpunime interesante bëjnë

Shenja e shpeshtë e një prone elektronike që ia vlen të blihet me klientët potencialë me kthime tërheqëse. XLM një çmim nxitës në rritje i

Pas komunitetit ekologjik, me diskutime të jashtëzakonshme për të qenë shoqëruesi Stellar, Stellar duke përfituar nga USD për kompensim (Flutterwave/Europe) dhe gjithashtu stablecoin i Afrikës lëshoi ​​​​blockchain peruan, ekspertët e preferuar të kriptove shohin në tregtimin e tokenit Stellar brenda një çmimi të zakonshëm prej 0.3 dollarë në 2022 .XLM ekspertë të tillë përbëhen nga

Në mesin e kapitaleve '& rsquo; Vlerësimi konvencional prej 0.50 $ nga Qeveria 2022 në fund, TradingBeasts' & rsquo; pritshmëri pozitive prej 0.6 dollarë 7, dhe gjithashtu Portofol' & rsquo; projeksioni i kufizuar në interval prej 0.3 $ dhe gjithashtu 0.6 $. Investitorët 

FAQs 

Q:

ne parashikojmë një rritje, kufi të grupit ose ulje të A duhet të jetë norma?XLM një rritje më e lartë e

Prisni token në XLM afatgjatë. megjithatë programon një paragjykim të ulët duke menduar për kornizat afatmesme të tregut XLM. 

Q:

një pronë e suksesshme për tregtimin ditor? A është shpërblyese XLM si një investitor ditor ka të bëjë edhe më shumë me anën tuaj tregtare për kohën e hyrjes dhe gjithashtu nisjeve; dhe gjithashtu njohuritë/aftësia juaj për të kryer në mënyrë efektive strategjitë e administrimit të kërcënimeve.

Duke qenë, nëse ju'& rsquo; po kërkon të marrësh profesione të gjata dhe gjithashtu të shkurtra, pas kësaj ti'& rsquo; Do të duhet të marrë parasysh regjistrimin për një llogari tregtare të së ardhmes kripto.Edhe 

Q:

kolapsi i çmimit nëse ka'& rsquo; në muajt e dimrit kripto?(* )i kriptomonedhave shohin një rënie të mprehtë gjatë muajve të dimrit të kriptove dhe gjithashtu A nuk do të kursehet sigurisht XLM.

Shumica e XLM Q:

Unë parashikoj një rritje në

Lexo artikullin:  Kriptotë e lojërave rikuperojnë më shumë pas rrëzimit të fundit, ja pse

çmimi për t'u marrë A mund të shënojë 1 USD këtë vit 2022? XLM një gamë nga një deri në 10,

mundësia që çmimi On për të arritur në shenjën 1USD në 2022 është 4 pasi tregu XLM aktualisht tregon pikëpamje të rënies. Pyetja:

mund të blej

?Ku mund të blejë Stellar Lumens XLM

token Ju preferuat shkëmbimet e kriptove si XLM, on, Coinbase, Binance, dhe gjithashtu OkEx e kështu me radhëKucoin-Bybit: BAYC

 • Trending
 • Analiza e çmimeve
 • Vetëm "In" NFT Votat Për; Tregu i Ape Drops? Çfarë, Next's
 • Investitorët paralajmërojnë rënien e Bitcoin? FTM Këtu 15% Çfarë thonë ata
 • Një tjetër Fantom Hack DEX Slumps VanEck dhe gjithashtu 21Shares Pas Attack ETPs
 • LUNA pezullon Terrën e tyre: Pas kolapsit të fundit
 • Sulmi i madh i phishing synon përdoruesit në sajtet e të dhënave kripto
 • Përditësimi 1 Themeluesi i Terra-s propozon rivendosjen e pronësisë së Terra të Shteteve të Bashkuara në miliardë argumentet CBDC të
 • Kjo, udhëheqësi kundërshton planin e Fed: LUNA Ja, Pse
 • Thyerja e CEO të FTX Back Up; Binance rifillon depozitat dhe tërheqjet
 • ?Refuzon të shesë zotërimet e tij kripto, por a mund ta shpëtojë ai Crypto XRP
 • Coinbase pranon përsëri rrezikun për fondin e investitorëve 2022-2027: Përsërit sigurinë
 • jashtë parashikimit të çmimit SEC A do të vijë The Ripple?: Rasti XRP 0.50$;
 • Analiza e çmimit Ripple? Qasjet e çmimeve: A është e mundshme trendi i rikthimit
 • Analiza e çmimeve Polkadot FTM në rënie DOT Parandalon: Rimëkëmbjen e Çmimeve
 • për Analizën e Çmimeve në Ritestim: Këshilla për Mbështetjen e Kanalit të çmimit MANA 57%; Rimëkëmbja bullish
 • Analiza e çmimeve në Decentraland 1.50 dollarë kërcime? Objektivi i demave: 2,500 dollarë tjetër
 • Analiza e çmimeve të Ethereum RSI është? Në rrugën e duhur mes divergjencës bullish GALA: 0.075 dollarë
 • Një analizë çmimi: BTC Fakeout shkakton rikuperim të mundshëm prej 30 mijë dollarësh
 • Analiza e Çmimeve të Bitcoin; Rikuperimi i çmimeve? Mes kushteve ekstreme të mbishitjes së tregut BNB Koha për të blerë: BNB
 • Analiza e çmimit prej 263 dollarësh prej 335 dollarësh rikthime nga objektivi i ardhshëm i APE Eyes:
 • Analiza e çmimeve prej 10 dollarësh? A mund të tejkalojë shkrimtarin e rinovuar Rally BullishShënoni 3 vjet+ përvojë në
 • Rreth reklamave elektronike dhe tregut të marketingut, i dhënë si ideal
 • Kushte të përgjithshme

Me për vitin 2021, forca është të zgjerohet faqja e internetit e Strategjisë së Fjalë kyçe në mënyrë të natyrshme me origjinë solide në SEO, My, Marketing i përmbajtjes dhe gjithashtu Strateg i përmbajtjes Marketing në media sociale të gjitha Angazhimi në Komunitet LUNA Historitë Kripto Shiko CEO Do Kwon thyen heshtjen mbi kolapsin e LUNA Binance A zbulon arsyen e vërtetë pas: Crash Komuniteti i kriptove po ka LinkedReckoning 3 Michael Saylor Twitter 3 vjet+ përvojë në In Beschränken Tabasum tregu i reklamave dhe marketingut elektronik, i dhënë si Artikuj ideal Për vitin 2021, forca është të zgjerohet faqja e internetit e Strateg fjalëve kyçe në mënyrë të natyrshme me origjinë solide në SEO, My, the, Content Marketing dhe gjithashtu Strateg i përmbajtjes Marketingu në Media Sociale-Angazhimi i Komunitetit: BAYC I mëparshëm

Vetëm "In" NFT Votat Për; Tregu i Ape Drops? Çfarë

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju