Padia XRP: Ripple apelon Gjykatën për të zbuluar dokumentet e rishikimit të KSHZ-së në kamera

By Palak Malhotra Botuar 2 orë më parë Përditësuar 2 orë më parë Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive By Palak Malhotra Botuar 2 orë më parë Përditësuar 2 orë më parë

Përditësimi më i fundit në pretendimin XRP pa Ripple të reagonte ndaj SEC '& rsquo; Letra me përshkrimin për pohimet e saj të përfitimit, përveç një ndryshimi të redaktuar të 3 dokumenteve të shtuara të kërkuara nga shkelësit për rishikimin në kamera, Ripple në fakt ka kërkuar që gjykata t'i zbulojë këto dokumente në mbrojtje dhe gjithashtu ka bërë akoma më shumë për të hedhur poshtë ankuesin '& rsquo; s e përsëritur & ldquo; bekuar & rdquo; pozicioni.

Artikulli i valëzimit në SEC & rsquo; s privilegj për të fshehur nën DPP

Ripple në fakt ka konkurruar SEC '& rsquo; s & ldquo; para-vendimtare & rdquo; ose & ldquo; diskutues & rdquo; mosmarrëveshje për 3 dokumentet e shtuar, duke pasur parasysh se kompensimi në fakt ka rënë akoma edhe një herë për të përcaktuar çdo lloj procedure të planit të detajeve që lidhet me këto ose dokumente të ndryshme të ndryshme, ashtu siç është e nevojshme kur kërkoni siguri sipas DPP. Ripple sugjeroi që rastet e SEC kundrejt zbulimit të bisedave janë të dobëta dhe gjithashtu nuk kanë asnjë lloj rëndësie të ligjshme.

SEC këmbëngul se “& ldquo; saktësisht se si të formohet një forum diskutimi që SEC do të thotë të përdoret për të bashkëvepruar me individët e sektorit ”& rdquo; është diskutues ose sigurisht që do të ekspozonte “& ldquo; përcaktimi i krijimit ose përpunimit të gjykimit që implikon politikë, ”& rdquo;. Megjithatë, sendet e mbrojtjes për ankuesin & rsquo; s pohimet '& rsquo; mungesa për të krijuar DPP dhe gjithashtu deklaron se nëse kjo mosmarrëveshje merret parasysh si e ligjshme në gjykatë, atëherë kjo sigurisht që do të zgjeronte përfitimin e pavlefshëm në thelb në çdo dosje ose ndërveprim në një firmë qeveritare.

"& Ldquo; Problemi themelor me SEC '& rsquo; Teknika është se firma padyshim mendon se është e kualifikuar për të vrapuar në mashtrim, dhe gjithashtu për t'u mbrojtur nga paditësit e vërtetë, të dhënat e të cilëve dhe burimi i të ardhurave rrezikohen për shkak të opsioneve të saj të padive pozitive (në krahasim me publikun në përputhje me FOIA), çdo lloj dokumenti të brendshëm që lidhet me qëllimin e tij, të specifikuar në përgjithësi. Kjo teknikë nuk zbulon asnjë bazë në legjislacion pasi kalon në krye të Kongresit & rsquo; supozimi i përcaktuar ligjërisht i dukshmërisë në dokumentet e qeverisë federale, duke iu nënshtruar përjashtimeve të përcaktuara, të pakta. ”& rdquo;

Ndërsa Gjykata miratoi (*) & rsquo; s Ripple 24 joshës, duke kërkuar shtim të shtatorit 3 nga dokumentet SEC për, ai ende nuk ka lejuar zbulimin e informacionit të deklaruar në shkelësit e rishikimit të kamerës. të përbëhet nga Këto dokumente 2 dokumentet përkatëse SEC '& rsquo; Konferencat me praktikën e ligjit, së bashku me rrugën e e-mail-it, bisedat shqetësuese me një palë të tretë që mori këshilla nga SEC, vlerësoni posedimin e saj elektronik sipas gjendjes së strukturës në '& rsquo; sHinman 3, 14, fjalim. Qershor NFT

Lexo artikullin:  Monero i reziston shitjes së presionit pas tubimit dhe nisjes së shkëmbimeve të fundit atomike

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • Objektivat e Kinës në treg pas ndalimit të batanijeve, Crypto's Këtu gjithçka që duhet të dini
  • Platforma e Kreditimit Adayield vendos në DeFi Guri i Ri Themelor: Tregu i Kreditimit
  • Padia XRP, Ripple apelon në Gjykatë që të zbulojë dokumentet e rishikimit të KSHZ-së në kamera
  • Solana: Analiza e Çmimeve të Ortekut 22 Tetor & 10 %
  • Çmimi i Bitcoin është vetëm 70,000 dollarë Për 4 - Si tërheqjet e këmbimit goditi: BTC Month High
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin 62,000 dollarë Kthehuni në 68,000 dollarë Zgjat brezin fitues që synon 318

Palak Malhotra & Artikuj Gazetaria '21 gradë, Mass Comm është një reporter i GenZ me histori në gazetarinë Palak dhe Marrëdhëniet Publike. (*) CoinGape, Lifestyle është një reporter i ri kripto që planifikon për At 3.0 Palak të Play2Earn Web– A I mëparshëm

Epoka e Re a Lojërat në DeFi Modeli i Ri Ekonomik

Tjetër

Platforma e Huadhënies Vendos Adayield.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju