Padia XRP: Ripple pohon, kërkesa e SEC "vlim-oqeani" është plotësisht e papajtueshme me Rregullat Federale

By Palak Malhotra Botuar 2 orë më parë Përditësuar 2 orë më parë Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Sportsbook

1xbit

Portofol

libër i llogarive By Palak Malhotra Botuar 2 orë më parë Përditësuar 2 orë më parë

Përparimi më i ri në kostumin XRP pa Ripple që i bëri rezistencë SEC '& rsquo; sLetter Motion Eksplorim bindës i regjistrimeve të shkelësve & rsquo; konferenca të brendshme, ku Garlinghouse, Larsen dhe anëtarë të tjerë të ndryshëm të stafit jetësor folën për tema të përshtatshme për mosmarrëveshjet në padi. Ripple në fakt ka sugjeruar që SEC '& rsquo; Kërkesa e valë-oqeanit është plotësisht e papajtueshme me Rregullat Federale. Për më tepër, mbrojtja pohoi se ankuesi & rsquo; Kërkesat joproporcionale, ofrojnë sasinë e madhe të produktit të gjeneruar aktualisht në eksplorim.

“& Ldquo; SEC & rsquo; sdemand thatRipple dëshmi çdo regjistrim i vetëm në BlueJeans, si dhe burimet e të dhënave të Zoom për reagim, si dhe mundësi është qartësisht jashtë proporcionit sipas Rregullit 26 (b) (1), si dhe zbërthen ndryshimin midis një "& ldquo; kërko & rdquo; për materialin pranues, si dhe një dëshmi me shumicë të çdo regjistrimi. ”& rdquo;

Ripple'restoresSEC & rsquo; s e varfër & ldquo; vështirë & rdquo; mosmarrëveshje

Ripple sugjeroi që shqetësimi i SEC & rsquo; Kërkesat më të reja të eksplorimit tejkalojnë çdo lloj avantazhi të mundshëm. SEC & rsquo; Kërkesa për eksplorim (*) e krahasueshme (*) është e angazhuar për të shqyrtuar mbi 4,000 regjistrime në BlueJeans si dhe me burimet e të dhënave, në total deri në qindra orë të investuara për të vlerësuar informacionin. Shkelësit e Ripple në fakt e kanë përdorur ankuesin '& rsquo; s & ldquo; vështirë & rdquo; mosmarrëveshje kundrejt tyre, duke deklaruar se gjykatat në fakt kanë hedhur poshtë lëvizjet për të detyruar, duke kërkuar dëshmi të shumë më pak regjistrimeve. Zoom, Pohon se duke marrë parasysh sasinë e madhe, regjistrimet janë “& ldquo; nuk është lehtësisht i arritshëm si rezultat i shqetësimit ose çmimit të panevojshëm. ”& rdquo; Për më tepër shënon Ripple deklaron si“ & ldquo; duke avancuar në mënyrë të paarsyeshme ose kopjuese & rdquo;

Lexo artikullin:  Thyerja: Brazili prezanton projektligjin për rregullimin e Bitcoin ($ BTC), qytetarët e quajnë atë të metë

Shkelësit e Ripple në fakt kanë këmbëngulur gjithashtu që SEC '& rsquo; Kërkesa e përsëritur e sigurimit për shënimin e çdo lloj informacioni të paprodhuar si provë e drejtpërdrejtë në “& ldquo; nëse

The & rsquo; Marrëveshjet, si dhe shitjet e SEC janë marrëveshje investimi financiar, si dhe për këtë arsye siguri nën Ripple ”& rdquo; XRP spekulative, si dhe nuk mban asistencë të vlefshme. Howey, është që gjithashtu nëse hipotetikisht, çdo lloj regjistrimi i paprodhuar lidhet me atë shqetësim, Përveç kësaj '& rsquo; s “kërkesa vazhdon të jetë & ldquo; duke avancuar në mënyrë të paarsyeshme ose kopjuese ”& rdquo; e eksplorimit të mëparshëm që shqetëson atë subjekt. Riple thotë SEC 26

Shkelësit e Ripple vazhduan mosmarrëveshjen e tyre duke përdorur Rregullën 26.

Të përmendurit që ata aktualisht kryen një vështrim të detajuar për regjistrimet ndoshta të pranueshme përgjatë Rregullit duke miratuar Ripple '& rsquo; s nevojat shtesë për regjistrime shtesë. me, SEC '& rsquo; nismat e eksplorimit ishin praktike dhe shumë të besueshme në njohjen e regjistrimeve ndoshta të përshtatshme, të cilat më pas nuk kërkojnë edhe më shumë eksplorime. Prandaj “& ldquo; Ripple & rsquo; është shumë jashtë proporcionit

se SEC aktualisht - më shumë se një muaj pas përfundimit të eksplorimit të së vërtetës - dëshmia e secilit regjistrim të vetëm të transformuar më parë në 8 vitet e fundit duhet të kundërshtohet. "& rdquo; kërkesa për Ripple,

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • Administrata e Bidenit Planifikon DeFi të Urdhrit Ekzekutiv të Tregut Crypto: “Këtu ofrohen aktualisht pronarët fillestarë 700% në gjithçka që duhet të dini
  • Muaji Botëror Corsair ”Ne: Njëri pohon,
  • Padia XRP "valë-oqeani" Ripple: Kërkesa e BTC SEC $ 60,000 është plotësisht e papajtueshme me Rregullat Federale
  • Parashikimi i Çmimit të Bitcoin $ 55,000 Drejtuar Për: BTC Por Demat Duhet të Mbajnë Zonë Furnizimi 50,000 $
  • Parashikimi i Çmimit të Bitcoin 55,000 dollarë mbyllet? Por a është tendenca për: BTC e zbatueshme 48,000 dollarë
  • Parashikimi i Çmimit të Bitcoin-it Zbehet në 52,000 dollarë Si Bulls të Rigrupohen Për Kandidaturën Tjetër 281 Për & &

Palak Malhotra '21 grad, Artikuj Gazetaria një reporter i GenZ Historia e Mass Comm në Palak është gazetari & & LIDHJE PUBLIKE. me CoinGape, Lifestyle një reporter i ri kripto që planifikon për At 3.0 Palak është në Web për BTC & & ETH I mëparshëm

Powercrypto Zgjedh Hong Kong DeFi: "Nisja e Flotave të Minierave Crypto aktualisht u ofrojnë pronarëve fillestarë 700% thjesht në Kërcimin e Kinës

Lexo artikullin:  Litecoin (LTC) Rrokulliset Ethereum (ETH) Për sa i përket aktivitetit të adresave për herë të tretë në 2021

Tjetër

Muaji Botëror Corsair ”Ne

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju