Padia XRP: Ripple dosjet për një vulë tjetër

Konkursi 2LC - Fitoni $ 30,000

Rritja më e re brenda padisë XRP vuri re që Ripple paraqiste një magji edhe një herë, për vulosjen e Ekspozitave të sigurta. Këtë herë të pandehurit kanë paraqitur një lëvizje letre për të vulosur fragmente të kufizuara që përfshijnë gjithashtu dy zbulime nga Mosmarrëveshja Interrogatories, që KSHZ -ja i paraqiti nën vulë në ndihmë të letrës së saj të 8 shtatorit 2021.

Ripple argumentoi në kundërshtim me gjendjen gjyqësore të Ekspozitave në pyetje. Mbrojtja pohoi se Ekspozitat e kërkuara janë "furnizime zbulimi të paraqitura në gjykatën në lidhje me mosmarrëveshjet e lidhura me zbulimin". Prandaj, këto zbulime kanë fituar përcaktimin "Konfidencial" në përputhje me "Urdhrin Mbrojtës" i cili në rrokullisje dëshmon se këto nuk janë shkresa gjyqësore dhe tani e tutje, nuk kanë të drejtë për një prezumim të hyrjes publike.

Ripple argumenton se ekspozitat janë "të parëndësishme"

Ripple theksoi parëndësishmërinë e atyre Ekspozitave. Të pandehurit argumentuan se vulosja e atyre dokumenteve nuk do të ndikojë në përgjigjet e SEC brenda Mosmarrëveshjes Interrogatories, sepse SEC nuk i ka referuar të dhënat e veçanta që Ripple po kërkon të vulosë, megjithatë ka referuar vetëm të gjithë ato ekspozita.

Për më tepër, Ripple argumentoi në kundërshtim me vështirësinë e kuriozitetit publik, duke pretenduar se nuk ka hyrje publike të supozuar, dhe madje edhe kur lejohej, kurioziteti mund të ishte "minimal". Së bashku me këtë, Ripple thekson vendimin "Lugosch kundër Piramidës së Onondaga" që thekson se të dhëna të tilla janë të parëndësishme për "efikasitetin e kryerjes gjyqësore" ose të dobishme brenda rrjedhës gjyqësore të, dhe gjykatat në mënyrë rutinore e pranojnë atë si "saktë i mbyllshëm ”.

“Asnjëra prej atyre dokumenteve nuk është e lidhur, aq më pak materiale, me meritën e përgjigjes së letrës së KSHZ -së, e cila merr parasysh përgjigjet e KSHZ -së ndaj pyetjeve të të pandehurve. Në përputhje me rrethanat, nuk ekziston një gjë e tillë si një hyrje publike e supozuar në ato shkresa dhe, edhe kur ka pasur, kurioziteti i publikut të gjerë në to mund të jetë minimal… Nuk ka lidhje me Letrën e KSHZ -së. Në të vërtetë, për aq sa SEC i referohet këtyre zbulimeve, SEC nuk i referon të dhënat që Ripple kërkon të vulosë "

Ripple përmend "të dhëna konkurruese delikate të ndërmarrjeve"

Ripple paraqet përparësinë e "të dhënave delikate konkurruese" të arritshme brenda Ekspozitave të folura. Ripple pohon se është e rëndësishme të kujdeset për konfidencialitetin si të dhëna të ndërmarrjeve të autorizuara nga palët e treta, së bashku me dokumentin e paditësit për drejtimin e zhdukur të sendeve dixhitale ka të ngjarë të theksohen nëse informacioni bëhet i arritshëm për supozimet publike.

"Mund të ketë një kuriozitet të fortë në ruajtjen e konfidencialitetit të fragmenteve të bëra ngushtë që Ripple Propozon të vulosë. Këto fragmente përfshijnë të dhëna konkurruese delikate të ndërmarrjes në lidhje me kontratat dhe urdhrat e punës së Ripple me perspektivat e palëve të treta, përveç memorandumeve private në lidhje me mungesën e drejtimit dixhital të aseteve të SEC. "

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju