Propozimet e qeverisjes dhe nisjet e shtresës dy ofrojnë një nxitje të altcoins

RGT, CRV dhe SNX vunë re tubime dyshifrore pas propozimeve të reja të qeverisjes dhe migrimeve në platformat e shtresës 2.

Propozimet e qeverisjes dhe nisjet e shtresës dy ofrojnë një nxitje të altcoins

Ndjenja bullish është në rritje më 14 shtator pasi vlera e Bitcoin (BTC) u rrit më shumë gjatë gjithë mëngjesit dhe tani merr objektivin në skenën prej $ 47,000. 

Vrulli i ndërtimit gjithashtu kishte një ndikim optimist në altcoins dhe një pjesë të vogël të shenjave të postuara me aspekte pozitive dyshifrore.

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro dhe TradingView zbulojnë se fituesit më të mëdhenj gjatë 24 orëve të mëparshme kanë qenë Rari Governance Token (RGT), Curve (CRV) dhe Synthetix Network (SNX).

Mbajtësit e RGT votojnë për propozimin e parë DAO të sipërmarrjes

Shenja e Qeverisjes Rari është shenja amtare e Rari Capital, një protokoll financash të decentralizuara jo të ruajtura (DeFi) që u jep klientëve një qasje për të tregtuar në mënyrë autonome pronat kripto dhe për të fituar një rendiment.

Sipas njohurive nga CryptoPumpNews Markets Pro, situatat e tregut për RGT kanë qenë të favorshme për një kohë.

Rezultati VORTECS unique, unik për CryptoPumpLajmet, janë një krahasueshmëri algoritmike e situatave historike dhe aktuale të tregut që rrjedhin nga një përzierje e faktorëve të informacionit së bashku me ndjenjat e tregut, sasinë e blerjes dhe shitjes, veprimet e vlerës aktuale dhe ushtrimet në Twitter.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, Rezultati VORTECS for për RGT filloi të zgjidhej më 9 shtator dhe u ngjit në një shumë prej 85 më 10 shtator, vetëm një orë më parë sesa vlera e tij filloi të përmirësohej me 57% mbi tre në vijim ditë

Rritja paraprake e vrullit për RGT erdhi këtu pas një përcaktimi të artikujve në Coinbase dhe vala e dytë e aspekteve pozitive të vlerës së parë më 13 shtator ndodhi pasi protokolli filloi votimin për propozimin e tij të parë në zinxhir DAO.

Curve nis në Arbitrum

Shenja Curve DAO është shenja amtare e protokollit Curve, një ndryshim i decentralizuar për monedhat e qëndrueshme që fokusohet në ofrimin e likuiditetit në zinxhir duke përdorur kthesa superiore lidhëse.

Lexo artikullin:  Firma e sigurisë Blockchain CertiK mbledh 37 milion dollarë për të luftuar rreziqet e DeFi dhe kriptos

VORTECS ™ njohuri nga CryptoPumpNews Markets Pro filloi të zbulojë një pikëpamje bullish për CRV më 9 shtator, para rritjes së vlerës aktuale.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, Rezultati VORTECS for për CRV hyri në zonën e papërvojë më 9 shtator dhe regjistroi një tepricë prej 75 një orë më parë sesa vlera e rritur me 42% gjatë 4 ditëve në vijim.

Rritja e vrullit për CRV të parë më 13 shtator erdhi këtu si rezultat i njoftimit se protokolli Curve kishte nisur në përgjigjen e shkallëzimit të shtresës Ethereum-2 Arbitrum.

Related: Vrapimi i demit Bitcoin parashikohet se arinjtë e "rraskapitur" promovojnë me humbje

Propozimi i përmirësimit të Synthetix ofron një nxitje

Synthetix është një protokoll DeFi që siguron likuiditet në komunitetin Ethereum (ETH) që i jep publicitet një përzgjedhje të gjerë të secilës prej kriptove dhe jo-kriptove.

Sipas njohurive nga CryptoPumpNews Markets Pro, situatat e tregut për SNX kanë qenë të favorshme për një kohë.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, Rezultati VORTECS për SNX ishte brenda papërvojë për javën e mëparshme dhe arriti një tejkalim prej 77 në 11 Shtator, rreth 41 orë më parë sesa vlera e tij u rrit me 37% gjatë ditës tjetër.

Rritja brenda vlerës për SNX vjen pas shkarkimit të Synthetix Improvement Proposal (SIP) 181 i cili adreson likuiditetin e simuluar për shkëmbimet Synthetix.

Kapaku total i tregut të kriptomonedhës tani qëndron në 2.11 trilion dollarë dhe ngarkesa e dominimit të Bitcoin është 41.7%.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju