2 metrikë kryesorë të çmimit Ethereum mbështesin besimin e tregtarëve në 3,800 dollarë ETH

Primi vjetor 90-ditor i ETH dhe çmimi i financimit në të ardhmen e përjetshme nënkuptojnë se tregtarët janë të siguruar se altcoin do të rimarrë shkallën prej 3,800 dollarë.

(* 2 *)2 metrikë kryesorë të çmimit Ethereum mbështesin besimin e tregtarëve në 3,800 dollarë ETH

Sipas tregjeve të derivateve, tregtarët e Ether (ETH) megjithatë janë të siguruar se ekziston mundësia edhe më shumë, megjithëse korrigjimi prej 23% në 7 Shtator pati sukses në kostot. 

Mbingarkesa e komunitetit Ethereum arriti kulmin më 7 shtator kur pagesa tipike e transaksionit arriti në 60 dollarë, dhe që atëherë ajo ka mbetur mbi 17 dollarë. Si rezultat i sfidave të vazhdueshme të afta nga komuniteti, blerësit janë zhvendosur në kundërshtarë Ethereum me aftësi urë dhe shtresë dy. Për shembull, DOT i Polkadot u rrit me 29% gjatë javës së kaluar dhe ALGOrand i Algorand u rrit me 67%.

Padyshim, ekziston një kërkim për ndërveprimin dhe opsionet e shkallëzimit të shtresës dy, që synojnë të përmbushin së shpejti kërkesën shpërthyese për funksionet e shenjave jo të rrezikshme (NFT) dhe funksionet e decentralizuara të financave (DeFi).

Nëse komuniteti Ethereum do të ruajë vendin e tij të menaxhimit absolut duket i parëndësishëm tani, sepse vlera e internetit e tregtisë e mbyllur (e rregulluar me vlerë të plotë të mbyllur) në kontrata të mira është rritur nga 13.6 miliardë dollarë në dhjetor 2020 në 82 miliardë dollarët e saj aktualë.

Shqetësimet rregullatore që vijnë nga Shtetet e Bashkuara ndoshta do të frenojnë optimizmin e blerësve në kriptovaluta. Sipas një dokumenti të nisur nga një komitet i Dhomës më 13 shtator, ligjvënësit synonin të mbyllnin një boshllëk që më parë i lejonte blerësit të thoshin zbritje të pronave përfituese të kapitalit. Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme aktualisht i konsideron kriptovalutat si pronë në "shitjet bruto të larjes", dhe për shkak të kësaj, ata përjashtohen nga udhëzimet 30-ditore të riblerjes.

4,000 dollarët e përkohshëm i hedhin një vështrim më 3 shtator nxitën momentalisht tregjet e derivateve të hyjnë në mbingarkesë. Tubimi i vazhdueshëm 45-ditor i gjatë e kishte rritur çmimin e Eterit nga 1,735 dollarë më 20 korrik, një rritje prej 130%. Ndërkohë, ndihma prej $ 3,200 mbajti fort dhe rriti besimin e demave edhe pse altcoin ra me 16% në tetë ditë.

Informacioni i së ardhmes ETH ekspozon demat megjithatë janë "bullish"

E ardhmja tremujore e Eterit janë pajisjet e njohura të balenave dhe tavolinave të arbitrazhit. Për shkak të datës së tyre të shlyerjes dhe dallimit të çmimit nga tregjet vendore, ato mund të duken të vështira për tregtarët me pakicë. Sidoqoftë, përfitimi i tyre më i dukshëm është mungesa e një çmimi të luhatshëm të financimit.

Lexo artikullin:  Axe zbulon drejtimin minimal të sprejit të trupit me temë Dogecoin

Këto kontrata me muaj fiks tregtojnë normalisht me një çmim të lehtë për të identifikuar tregjet, duke treguar se shitësit kërkojnë më shumë para për të mbajtur më gjatë shlyerjen. Si pasojë, e ardhmja duhet të tregtojë me një prim vjetor prej 5% deri në pesëmbëdhjetë% në tregjet e shëndetshme. Kjo gjendje quhet "contango" dhe nuk është unike për tregjet e kriptove.

Siç u shfaq më lart, kontratat e së ardhmes së Eterit kanë mbajtur një premium të mirë prej 8% që nga 9 Gushti. Përveç rritjes së përkohshme mbi 15% në 7 Shtator, tregtarët e derivateve kanë mbetur optimistë me kujdes.

Për të kuptuar nëse kjo lëvizje ishte unike për këto pajisje, duhet gjithashtu të analizoni informacionin e ardhshëm të kontratave të përjetshme. Edhe pse mallrat e gjatë (klientët) dhe pantallonat e shkurtra (shitësit) përputhen gjithmonë në çdo kontratë të së ardhmes, ndikimi i tyre ndryshon.

Rrjedhimisht, shkëmbimet do të kushtojnë një çmim financimi për cilindo aspekt që përdor leva shtesë për të stabilizuar rrezikun e tyre, dhe kjo pagesë paguhet për aspektin kundërshtues.

Të dhënat zbulojnë se kënaqësia modeste filloi të rritet më 2 shtator, duke zgjatur më pak se 5 ditë. Çmimi konstruktiv i çmimit të financimit tregon se ata që paguanin akuzat ishin të gjatë (klientët), megjithatë lëvizja duket reaktive ndaj rritjes së çmimit dhe u bë e lehtë pasi Ether u rrëzua më 7 shtator.

Në të dytën, nuk ka ndonjë tregues të pikave të dobëta nga tregjet e derivateve të Eterit, dhe ky mund të interpretohet fare mirë si një tregues bullish. Konsiderata e investitorëve mbetet në shënjestër të zhvillimeve në rregullim dhe Ethereum 2.0, të cilat të gjithë supozojnë se duhet të rregullojë dobësinë e shkallëzimit për mirë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju