Krijuesi do të thotë të krijosh 'Twitter në Ethereum'

Jack Dorsey prezantoi më parë sot seSquare Inc po zhvillon një sistem krejt të ri me burim të hapur për zgjidhje jo-kujdestare të Bitcoin.

Themeluesi i Aave lë të kuptohet se do të zhvillojë 'Twitter në Ethereum'

Krijuesi i Aave, Stani Kulechov informoi 90,000 adhuruesit e tij të Twitter të Shtunën se sistemi i tij duhet të zhvillonte "Twitter në Ethereum" pasi Jack Dorsey tha se po zhvillonte një platformë të re për shërbimet financiare Bitcoin (BTC) me ngjashmëri të jashtëzakonshme me Aave. 

Dorsey shkroi në Twitter të enjten se Square Inc., kompania e tij e pagesave mobile, po krijonte një biznes të ri "i përqendruar në ndërtimin e një platforme të hapur zhvilluesi me qëllimin e vetëm për ta bërë të lehtë krijimin e shërbimeve financiare jo të kujdestarisë, të palejueshme dhe të decentralizuara".

Cicërima, e cila në të vërtetë ka marrë mbi 34,000 lloje në kohën e revistës, tregoi se Bitcoin me siguri do të ishte theksi kryesor.

Në veprimin e tij, Kulechov tregoi që sugjerimi i organizatës së Dorsey-it i ngjan Aave, një burim i hapur, procedurë jo-kujdestare DeFi që bën të mundur që individët të marrin prona dhe gjithashtu të bëjnë pasion për parapagimet. Ndërsa nuk është plotësisht e qartë nëse strategjia e Kulechov në Twitter-në-Ethereum është e ashpër, ai pretendoi se themeluesi i Aave Jordan Lazaro Gustave me siguri do të drejtojë iniciativën.

Aave në fakt është bërë një nga procedurat më të preferuara DeFi në treg, me nevojën për zgjidhjet e saj duke u zgjeruar edhe në mesin e financuesve tipikë. Si KriptoPumpLajmet e raportuara, Aave ka strategji për të prezantuar një ndryshim të lejuar të sistemit të tij për financuesit institucionalë që në këtë muaj.

Lexo artikullin:  Fondacioni 1inch prezanton programin 3 milion dollarë për dizajnerët DeFi

Related: Fondet siguruan Aave qiellin e mëparshëm 20 miliard dollarë në mes të dy shtresave që pranojnë

Strategjia e Dorsey për të sjellë DeFi në Bitcoin përputhet me një lajm nga fillimi i qershorit që Square po kontrollon rritjen e një çantë të pajisjeve BTC me burim të hapur. Pronari i biznesit në të vërtetë ka deklaruar rëndësinë e vetë-kujdestarisë dhe gjithashtu kërkesën për të hipur mbi kripto individë të rinj me teknologji moderne mobile.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju