Pas projektit të rrjeteve sociale '7/20', Sushi ekspozon të gjitha-në-një AMM 'Trident'

AMM-ja e re sigurisht do të përfshijë 4 alternativa të personalizuara të pishinës, si dhe do të ofrojë performancë të konsiderueshme të fondeve për depozituesit.

Pas fushatës së mediave sociale '7/20', Sushi zbulon të gjitha-në-një AMM 'Trident'

Pas muajsh bluster si dhe braggadocio, sistemi i decentralizuar i financimit (DeFi) Sushi në fund të fundit po zbulon azhurnimin e shumëpritur të detyrës "7/20" - megjithatë mbetet për t'u parë nëse artikulli i ri i ri do të takojë me të vërtetë bujën.

Duke marrë fazën sot në Konferencën e Komunitetit Ethereum në Paris, CTO i Sushi Joseph Delong tërhoqi prapavijën e një prodhuesi të ri të automatizuar të kryqëzuar të tregut (AMM) të quajtur Trident

Trident me siguri do të përfshijë 4 dizajne AMM, të përbërë nga pishina me sende të vazhdueshme të krahasueshme me Sushi Swap-in e tanishëm, pishina me kryqëzime të krahasueshme me Kurbën që mundësojnë shkëmbimin efektiv të pronave të njëlloj si p.sh. përdor v3, si dhe pishina të rënda të krahasueshme me ato të ofruara meBalancer

Tregtimet në sistemin krejt të ri me siguri do të kapërcejnë Tines, një motor i ri që përputhet me porositë që me siguri do të analizojë të 4 llojet e pishinave për swap-et më efektive. Pajisjet e reja si dhe ato të pazakonta konsistojnë në urdhra kufizimi, si dhe kapacitetin për vendosësit e pishinave për të kursyer gaz duke çaktivizuar orakullin tipik me kohë të ponderuar në vend të orakullit Chainlink. Për më tepër, të 4 AMM janë përmirësuar sistemin e fraksioneve BentoBox të Sushi-it, duke nënkuptuar që likuiditeti shtesë sigurisht që do të bëjë kthim të shtuar përmes metodave të financimit.

Më në fund, pas lansimit të Trident, Sushi ka "pishina ekskluziviteti" në udhërrëfyesin - pishina të specializuara të bëra për të kënaqur Njohni Klientin / Pastrimi i Parave kërkon para për shkëmbime, si dhe individë të tjerë institucionalë, ndoshta një lavdërim për institucionet e ardhshme të Aave financimi i pishinave.

Në një takim unik me CryptoPumpNews, Delong deklaroi se ndërsa nuk ka ditë grumbullimi për lansimin e Trident, individët mund të parashikojnë që nisja të jetë "më shumë se 30 ditë pas 7/20, por më pak se 60".

Ndërsa Sushi është një pirun i mëparshëm i Uniswap, grupi nuk është i shkurtër për vetëbesimin në hapat e tij të avancimit. Në shumë herët kompozimet e dokumenteve Trident të furnizuara me CryptoPumpNews, grupi pohon se një nga artikujt më të rëndësishëm post-pirun që i ka ofruar në treg akoma "do të jetë AMM më efikas në kapital që ekziston në lansim".

"Ky është vendi për ta bërë atë"

Megjithëse kritikët e filmit mund të shpjegojnë se të gjitha modelet AMM të Tridentit në të vërtetë janë menduar, si dhe janë zhvilluar edhe më parë, Delong agjëroi për të mbajtur në mend se ekzekutimet e Trident janë rishkrime të plota të kodit bazë.

Grupi filloi me Deriswap të Andre Cronje si "një bazë për t'u ndërtuar", megjithëse e shmangu konceptin e Cronje për të përdorur likuiditet shtesë të pishinës për alternativa, duke krijuar mbështetje të qasjeve shumë më të sigurta. Po kështu, LevX solli dizajne shumë të hershme për pishinat me kryqëzime me marrëveshjen e saj me Mirin - një grup faktorësh fillestarë që rezultuan në ndërthurjen me katër modele.

Lexo artikullin:  CoinFund debuton fondin fillestar të kriptove prej $ 83 milion

Atje ku AMM-të e reja, si dhe ato ekzistuese, aktualisht ka shumë të ngjarë të tregtojnë vetëm duke furnizuar një model AMM, Delong mban në mend se zhvillimi i një sistemi që mund të përshtatet me një seri pronash është jetik për të sjellë likuiditet nga i gjithë komuniteti ekologjik.

“Dizajni i vërtetë për këtë implementim është që shenja të caktuara shkëlqejnë me lloje të caktuara AMM. Biskota me bisht të gjatë shkëlqen me pishinat me produkte konstante. Asetet e llojit të njëjtë shquhen në shkëmbimin hibrid. Patate të skuqura blu shkojnë vërtet mirë me pozicionet e përqendruara të likuiditetit. E gjitha është bukur, por gjëja që i lidh të gjitha së bashku është motori ynë i ri, Tines. "

Tines konsideron si ngarkesat e gazit, ashtu edhe likuiditetin, si dhe mund të shkojë si "horizontale" ashtu edhe "vertikale" kur transmeton - atë që Delong e quan "multi-route dhe multi-hop". Multi-shtegu i ngjan 1 inç, ku motori transmetues hapat me pishina të shumta për të zvogëluar kthimin në rënie, si dhe multi-hop përshkruan hedhjen në mes të vetive për të arritur të njëjtën gjë.

Në përmirësim të hedhjes së një rrjeti të gjerë për të sjellë investitorë, Trident sigurisht që do t'u sigurojë kompanive të likuiditetit shpërblime tërheqëse. Trident është një "aplikim vendas" për shtresën bazë të BentoBox, një pishinë e madhe, e grumbulluar, ku mbi 80% të simboleve të transferuara mund të përdoren në qasjet që sjellin rendimentin në krahasim me pushimin shtesë. Delong mban në mend se edhe likuiditeti i përdorur për porositë e kufizimeve me siguri do të ketë aftësinë për të pushuar kthimin e lindjes ndërsa investitorët presin që të shfaqen normat e tyre të mbledhjes.

Aktualisht, grupi thjesht ka një qasje të komponimit të parapagimit, megjithatë është duke kërkuar alternativa të ndryshme, si dhe Delong e bëri të qartë se firma është e hapur për të punuar me atë front të veçantë, pasi është shpejt gati të ketë 2 miliardë dollarë në vlerë të përgjithshme të siguruara që mund të përdoren.

Delong gjithashtu mbajti në mend se UI / UX i Trident për furnizimin e likuiditetit "do të duket qartë në mendje", cilësimet e ndërmarrjeve të likuiditetit me siguri do të qëndrojnë si ERC-1155 për dallim nga ERC-721, të cilat grupi shpreson të përfshijë me siguri një nivel të fungibility për cilësimet, si dhe lehtësimin e tregtimit të tyre në tregjet e dyta.

Kur u pyet se Trident sigurisht që do të ketë më shumë interes, Delong deklaroi se "kushdo me kapital boshe" sigurisht që do të përfitojë nga performanca e financimit të Trident.

“Çdo aplikacion që ka argumente që qëndrojnë në gjumë, si Sablier - nuk do të ishte mirë nëse ato argumente që qëndrojnë në Sablier mund të përdoren në strategji? Nëse doni të rrisni efikasitetin e kapitalit të çdo gjëje që po bëni, ky është vendi për ta bërë atë. ”

Lexo artikullin:  Rothschild Investment Corp në fakt ka rritur ekspozimin e saj të drejtpërdrejtë në Bitcoin me 300% duke marrë parasysh atë Prill

Pirunët si dhe parimet

Trident, si dhe Tines, si emra, nuk janë përplasje, si dhe, në fakt, mund të shihen si një përpjekje për të idealizuar etiketën "pirun" si dhe për ta shndërruar atë në diçka ekstra efektive, deklaroiDelong

"Emri Trident vjen nga Cobie, kur po flisnim për të qenë një pirun," informoi ai CryptoPumpLajme “Kështu thonë shumica e njerëzve për ne. Kindshtë një lloj emri i vështirë për tu lëkundur ... ndjehet si një ditë diplomimi në një farë mënyre. "

Ai përkujton "marrjen e mantelit" si një AMM kryesor, duke vlerësuar pengesat që grupit i kërkohet të bëjë zgjedhjet e tij vetë, duke u marrë me shkëmbime të performancës së gazit si dhe duke u përgatitur për akoma më shumë përparim në të ardhmen.

Megjithatë, kritikët mund të shpjegojnë se, për secilën prej optimizimeve, Trident qëndron një lloj piruni në shpirt; përveç një numri të vogël të funksioneve, nuk ka absolutisht asgjë me të vërtetë të re.

"Kjo më shqetëson," deklaroi ai. "Unë e di se çfarë kemi ndërtuar, dhe e di se kemi ndërtuar sistemin më të mirë që është atje. Por kjo më shqetëson ”.

Ai mbajti në mendje, megjithatë, se ndërsa zhvillimet krejtësisht të reja "ende nuk janë ndërtuar", BentoBox si dhe Trident janë mjaft të adaptueshëm për t'iu përshtatur atyre - sidoqoftë fillimisht, "ne duhet të dërgojmë", bëri shaka ai.

Për më tepër, piruni i mëparshëm mirëpret konkurrentë të krahasueshëm. Në vend që të përpiqet të sigurojë artikujt e saj me licencimin e burimeve të shërbimit të zbatueshmërisë së dyshimtë, Sushi në të vërtetë ka vendosur të hapë tërësinë e Trident si dhe Tines me anë të GPL3, të cilën Delong e përshkruan si një nga "licencat shumë të lejueshme që simbolizon arin standard në burim të hapur. ”

Leja është një ftesë për t'i provuar ato, deklaroiDelong

“Na piruni. Argëtohuni Ne nuk na intereson. Do të jetë e vështirë të nxirrni jashtë komunitetin tonë. "

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju