Auditorët zbulojnë mbështetjen e USDC pasi Jim Cramer duket sistem alarmi mbi paratë e çmendura të Tether

Grant Horton në të vërtetë ka kryer një auditim mbi fitimet e USDC dhe gjithashtu Jim Cramer ka ekzaminuar në të vërtetë se çfarë po ndodh me letrat e biznesit të Tether.

Auditorët zbulojnë mbështetjen e USDC ndërsa Jim Cramer tingëllon me alarm mbi paratë e çmendura të Tether

Auditorët që ndihmojnë në Circle në të vërtetë kanë zbuluar fitimet që mbështesin kompaninë USDC të qëndrueshme Bitcoin, ndërsa Jim Cramer i Mad Money ka shqyrtuar në të vërtetë mungesën e hapjes së Tether me USDT të saj.

Kompania konsultative e detyrimeve tatimore shumëkombëshe Grant Horton kreu kontrollin, dhe gjithashtu një rekord i vërtetimit të librit u lëshua në 20 korrik i cili zbuloi se 61% e fitimeve të USDC mbaheshin në para dhe gjithashtu ndeshje parash që korrespondonin me 13.4 miliardë dollarë, që nga 28 maj.

Dokumenti i plotë i biznesit i Circle përbëjnë 9% të fitimeve të tij, dhe gjithashtu numrat japin një krahasim të papërpunuar me fitimet e Tether, në të cilën letra e biznesit e pa zbuluar përbënte 49.5% të fitimeve të saj të plotë - diçka që Cramer në të vërtetë ka "alarmuar" rreth kohet e fundit

Regjistrimi i Rrethit specifikon para si paradhënie në institucionet financiare dhe gjithashtu Fondet e Tregut të Parave të Detyrimeve të Qeverisë, ndërsa ndeshjet e parave përcaktohen si siguri me një maturim fillestar shumë më pak se ose ekuivalent me 90 ditë.

Më 28 maj kishte 22,176,182,251 USDC të plotë në qarkullim, me një vlerë të plotë të arsyeshme të zotërimeve të dollarit amerikan të Circle të mbajtura në llogari të veçuara, duke mbështetur plotësisht furnizimin e USDC sipas të dhënave.

Rrethi mbajti në mend se ai zbuloi me dëshirë fitimet e tij si përbërës të objektivave të saj të hapjes, me kompaninë që zbuloi strategjitë për të dalë në publik duke përdorur një firmë unike të blerjes së objektivave (SPAC) më parë këtë muaj.

'Yankee CDs' dhe gjithashtu Thesaret e Shteteve të Bashkuara qëndronin në pjesën më të rëndësishme të pasurive që mbështesin fitimet me 13% dhe gjithashtu 12% secili, me një vlerë të plotë të konsoliduar prej 5.6 miliardë dollarësh.

CD-të e Yankee specifikohen si “Certifikata Depozite në USD të lëshuara në SH.B.A. nga degët (organizatat) e Organizatave të Bankave të Huaja”, me një maturim optimal prej 13 muajsh, ndërsa thesaret e SH.B.A.-së kanë një maturim optimal prej 3 vjetësh.

Lexo artikullin:  Qyteti i Tenesit dëshiron të miratojë vendbanimet e taksave të pasurive të patundshme në Bitcoin

Ndarja e plotë e letrave të biznesit qëndron në 9% me vlerë 2 miliard dollarë, obligacionet e ndërmarrjeve përbëjnë 5% me vlerë 1.1 miliard dollarë, dhe gjithashtu bonot lokale dhe gjithashtu kompanitë amerikane përbëjnë 0.2% me vlerë 100 milion dollarë.

Dështimi për të marrë USDC i Circle u lëshua në mes të analizave të rritura për industrinë e Bitcoin të qëndrueshme nga qeveria federale e SHBA, me konferencën e Sekretarit të Thesarit të Shteteve të Bashkuara Janet Yellen me autoritete të ndryshme rregullatore monetare sot për të folur në lidhje me një strukturë qeverisëse për stabilcoins.

CEO i Circle Jeremy Allaire theksoi në një artikull të 20 korrikut se kompania është e përkushtuar për të furnizuar hapjen e procedurave të saj dhe gjithashtu duke funksionuar brenda sistemit monetar tipik:

"Aktivitetet thelbësore ekonomike që mbështesin USDC janë ndërtuar brenda perimetrit të sistemit financiar të SHBA, dhe jo jashtë tij."

Jim Cramer beson se Tether është Money Money

Duke folur gjatë një takimi të 20 korrikut me The Street, Jim Cramer, drejtuesi i Mad Money i CNBC shqyrtoi mungesën e hapjes së Tether dhe gjithashtu po pyet pse kompania nuk ka zbuluar se cila është përqindja e madhe e letrës së biznesit që mbështet USDT.

Tether nisi një dështim të shpejtë të marrjes më 13 maj dhe gjithashtu nuk vuri në dukje asnjë lloj vlerësimi të pavarur të kryer në mbështetje të kompanisë.

Dështimi i Tether's get zbuloi se që nga 31 Marsi, tre të katërtat e fitimeve të saj mbaheshin në para, ndeshje parash, pagesa të ndryshme të tjera të përkohshme dhe gjithashtu letra biznesi. Ndër atë klasifikim, letra e biznesit përbënte 65.39%, me paratë që përfaqësonin thjesht 3.87%.

Related: Stablecoins nën analizë: USDT pres 'letër tregtare' të sigurt

Lexo artikullin:  Njeriu Shanghai: Media Crypto mbyllet, problemi thjesht përsëritet, nxjerrja e legjislacionit është e dobishme?

Kompania është ende për të zbuluar atë që përfshin pronat e saj të biznesit letër, dhe gjithashtu Cramer ka qenë në të vërtetë dukej këmbanat e sistemit të alarmit:

“Unë jam i shqetësuar për Tether dhe nuk do të ndalem së alarmuari derisa të di se çfarë ka Tether. Ata kanë rreth 60 miliardë dollarë letër tregtare. Lidhni hapjen e kimonos, çfarë letre tregtare zotëroni? "

"Pse nuk do të na thoshin ata?" ai përfshiu, ndërsa shqyrtoi nëse SEC me siguri do të veprojë për të kuptuar.

"Ekziston një besim se shumë prej letrave tregtare të bankave, janë letra bankare kineze, pse të mos e vendosni atë të pushojë dhe të na tregoni se nuk është?" pohoi ai.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju