Banka e Koresë zgjedh krahun e bllokut të Kakao për provimet e fituara elektronike

ConsenSys, një firmë e rëndësishme e programeve kompjuterikë Ethereum, sigurisht do të shtojë risinë e saj në simulimet e Koresë së Jugut CBDC të udhëhequr nga Ground X.

Banka e Koresë zgjedh krahun blockchain të Kakao për testet dixhitale të fituara

Banka rezervë e Koresë së Jugut në të vërtetë ka zgjedhur një degë blockchain të titanit rajonal të internetit Kakao si një kompani inovacioni për pilotët e saj të parave elektronike.

Ground X i Kakao kishte fituar në të vërtetë tenderin e bankës rezervë të Bankës së Koresë së parave elektronike (CBDC), që do të jetë distributori kryesor i inovacionit për simulimet elektronike të bazuara në blockchain, njoftoi të martën kompania rajonale e informacionit Korea JoongAng Daily.

Banka rezervë zbuloi se Ground X me siguri do të marrë pjesë në punën e Koresë së Jugut CBDC së bashku me firmën e bllokuar me bazë në Shtetet e Bashkuara ConsenSys së bashku me bashkëpunëtorë të tjerë të Kakao si KakaoBank dhe gjithashtu Kakao Pay.

Përqendruar në lehtësirat dhe gjithashtu aplikacionet e decentralizuara për blockchain Ethereum, ConsenSys sigurisht do të shtojë në punën e CBDC duke përdorur shërbime të brendshme si ConsorSys Quorum dhe gjithashtu ConsenSys Codefi, kompania zbuloi në Twitter.

BoK hapi një procedurë oferte për kompanitë kurioze për kryerjen e një pune simuluese CBDC të mundësuar nga blockchain. Sipas Korea JoongAng Daily, provimet fillestare ka shumë të ngjarë të fillojnë muajin tjetër.

Nisur nga Kakao në 2018, Ground X kuptohet për drejtimin e sistemit të tij të bllokimit të quajtur Klaytn ConsenSys aktualisht ka punuar së bashku me Ground X për krijimin e një sistemi ekskluziv për lëshimin e një CBDC të Koresë së Jugut.

Related: Koreja e Jugut Shinhan Bank regjistrohet me këshillin e administrimit të bllokut të Klaytn

Përpjekja synon të vlerësojë CBDC në një mjedis simulimi online bazuar në inovacionin e shpërndarë të ditarit, duke kontrolluar raste të mundshme të përdorimit të lidhura me lëshimin e CBDC, shpengimit, zgjidhjeve dixhitale dhe gjithashtu negociatave, së bashku me asimilimet e mundshme të lidhura me blerjet e veprës elektronike të artit dhe gjithashtu të drejtat e autorit . Banka rezervë në fillim zbuloi strategjitë e vendit për të vlerësuar qarkullimin e një elektronike të fituar në shkurt 2021.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju