Demat Bitcoin mbrojnë hapjen vjetore pasi norma BTC tërhiqet 5.5% nga 29K $

Bitcoin kërcen pasi shkon në cikël në 2021 për të praktikisht - megjithatë jo më tepër - të godasë normën e hapjes së tij Jan 1.

Demat Bitcoin mbrojnë çdo vit të hapur pasi çmimi i BTC tërhiqet 5.5% nga 29K $

Demat e Bitcoin (BTC) mund të përkujtojnë një triumf të vogël më 21 korrik pasi citimet e dokumenteve mbajnë BTC / USD normën e saj të hapjes në 2021.

$ 31,000 përsëri në lojë për BTC

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro si dhe TradingView zbuluan kriptovalutën më të madhe duke qëndruar larg një udhëtimi më pak se 29,000 dollarë gjatë 24 orëve të mëparshme.

Pas shfaqjes së ndihmës prej $ 30,000, çështjet e vendosura menjëherë se Bitcoin me siguri do të shkonte përtej niveleve të ulëta të majit, si dhe do të vazhdonte në drejtim të $ 24,000 ose të reduktuara.

Këto përfundimisht nuk ndodhën, falë shumë, si Crypto PumpLajmet e raportuara, "oferta më e madhe ndonjëherë" që mban funksionimin e arinjve.

Me këtë, BTC / USD u kthye mbi 30,000 dollarë në kohën e krijimit të Mërkurën, megjithatë nëse mbetet niveli i ulët i të gjitha kohërave ishte një temë e rëndësishme e bisedës.

Për Crypto PumpEksperti i lajmeve Micha ël van de Poppe, realiteti që Bitcoin në fakt nuk kishte përputhur gradat e tij të majit e la derën hapur për një pushim. Në përgjithësi, veprimet si pas kësaj ashtu edhe aktualisht plotësuan një model tregtie i cili në fakt nuk ishte dëmtuar ende.

"Bitcoin është ende duke vepruar brenda këtij vargu fitilësh", përmblodhi ai para reagimit.

“Nuk e mora likuiditetin plotësisht pasi ka akoma disa fitile nga të cilat mund të marrë likuiditetin. Sidoqoftë, qiri i përditshëm në Ethereum është interesant, pasi ai është në mbështetje. Le të shohim nëse e humbasim këtë dhe a do të arrijmë 26K $ më pas. "

Ai përfshiu që Bitcoin ishte “çmendurisht i lirë” me gradë nën 30,000 dollarë.

Bashkë investitori Crypto Ed ndau ndjenjën e tij të parandjenjës, duke thënë se nuk ishte ende koha për një shërim të vërtetë.

Informacioni i mbështetjes zbuloi strukturën e rezistencës në 21 dollarë në ditë, duke vënë një vështirësi në metodën e demave që në të vërtetë kishin shtyrë tregun 2021% më të madh në një rajon rajonal prej $ 31,000.

Lexo artikullin:  CEO i Fondeve të Osprey pretendon se Shtetet e Bashkuara me siguri do të pranojnë Bitcoin ETF në 2022 'më shpejt "

Altcoins me 29,000 $ si dhe nën, megjithë provimin e saj të mëparshëm, qëndruan në pozitë.

Fitimi i kthimit solid të fazës AltcoinsBitcoin ftoi tubimin e lehtësimit në Van, interesi i Popher-it de Ether mbaroi

Related (ETH) filloi mirë pasi fitoi gati 6% në orë. Fed: Bitcoin merret me monedha të qëndrueshme: 5 pikë për tu parë

Më parë sot

Fitimet, altcoin-i më i madh në të vërtetë kishte hedhur një modë më të ulta, të cilat e kishin identifikuar atë në të gjithë 2021. Bitcoin me sa 20% në të njëjtën kohë përfshihet në pesëdhjetë kriptomonedhat kryesore nga kapaku i tregut, duke theksuar nivelin ekzistues të ndjeshmërisë së

Aktivitetet.

kufiri i plotë i tregut të kriptomonedhave u kthye mbi 1.25 trilionë dollarë. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju