Bitcoin rrëzohet nën 30K $, por të dhënat në zinxhir sugjerojnë që akumulimi po përgatitet

Pavarësisht se tregjet Bitcoin rrëshqasin nën 30,000 dollarë, të dhënat në zinxhir sugjerojnë se akumulimi mund të jetë duke u zhvilluar, pasi BTC me vlerë 1 miliard dollarë lë shkëmbimet çdo muaj.

Bitcoin rrëzohet nën 30K $, por të dhënat në zinxhir sugjerojnë që akumulimi po përgatitet

Pavarësisht se Bitcoin u përplas nën 30,000 dollarë për herë të parë në një muaj, metrikat në zinxhir sugjerojnë që balenat mund të grumbullojnë në mënyrë të vazhdueshme BTC.

Sipas raportit të Glassnode "The Week On-Chain" më 19 korrik, rezervat e Bitcoin të shkëmbimeve të centralizuara kanë vazhduar të avullojnë pavarësisht vrullit të mbijetuar së fundmi, me një mesatare prej 36,000 Bitcoin (me vlerë afro 1 miliard dollarë) që tërhiqen nga shkëmbimet çdo muaj.

Glassnode nxjerr në pah rezervat e tkurrjes së Bitcoin në bursa si tregues të investitorëve të mëdhenj që lëvizin BTC në ruajtje të sigurt, në vend se të lënë monedhat e tyre në bursa në përgatitje për shitje.

Glassnode gjithashtu identifikoi një rritje të fundit në numrin e subjekteve që pengojnë Bitcoin që nga maji, duke u rritur nga afërsisht 250,000 në gati 300,000 sot. Glassnode përshkruan "një entitet" si një grup unik zinxhir të adresave të lidhura.

Ofruesi i analizave në zinxhir vuri në dukje se numri i "njësive dërguese" - grupe unike adresash të lidhura me shitjen - ka rënë me afërsisht një të tretën nga 150,000 në 100,000, ndërsa "entitetet marrëse" - adresat e lidhura me akumulimin ose mbajtjen - janë rritur me afërsisht se 20% nga 190,000 në 250,000 për të njëjtën periudhë.

Pavarësisht nga theksimi i sinjaleve që sugjerojnë akumulimin, Glassnode vuri në dukje ndjeshmërinë e tregut shumë të ndarë, duke parashikuar paqëndrueshmëri ekstreme mund të jetë e afërt për tregjet:

"Ne kemi një treg jashtëzakonisht të ndarë, dhe një me një zgjerim të mundshëm të paqëndrueshmërisë afër qosheve."

Related: Tregtarët po tërheqin 2,000 BTC nga shkëmbimet e centralizuara çdo ditë

Ai shtoi se minatorët tani janë gjithashtu në modalitetin e akumulimit, pavarësisht nga shpenzimet e bëra në migracionin e madh, pas goditjes së minierave të Kinës. Metrika e ndryshimit të pozicionit neto të minatorit tregon se më shumë se 3,300 BTC në muaj po grumbullohet.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju