Aksidentet Bitcoin të renditura më poshtë $ 30K, megjithatë informacioni në zinxhir rekomandon që ndërtimi të bëhet

Pavarësisht se tregjet Bitcoin rrëshqasin të renditura më poshtë $ 30,000, informacioni mbi-zinxhir rekomandon që ndërtimi mund të jetë duke u zhvilluar, pasi 1 miliard dollarë me vlerë të mirë të BTC lë shkëmbimet çdo muaj.

Bitcoin rrëzohet nën 30K $, por të dhënat në zinxhir sugjerojnë që akumulimi po përgatitet

Pavarësisht shembjes së Bitcoin të shënuar më poshtë $ 30,000 për herë të parë në një muaj, metrikat në zinxhir rekomandojnë që balenat mund të mbledhin vazhdimisht BTC.

Sipas rekordit të Glassnode më 19 korrik "The Week On-Chain", librat e Bitcoin të shkëmbimeve qendrore në të vërtetë kanë mbetur të avullojnë pavarësisht nga energjia bearish e ruajtur kohët e fundit, me rreth 36,000 Bitcoin (me vlerë rreth 1 miliard dollarë) që merren nga shkëmbimet çdo muaj .

Glassnode supozon se librat e Bitcoin në shkëmbime zvogëlohen pasi sugjerojnë që kapitalistët e mëdhenj të zhvendosin BTC në hapësirën e sigurt dhe të sigurt të magazinimit, në vend që të lënë monedhat e tyre në bursa për t'u përgatitur për marketing.

Glassnode gjithashtu njohu një rritje aktuale në shumëllojshmërinë e entiteteve që pengojnë Bitcoin sepse maj, duke u rritur nga rreth 250,000 në pothuajse 300,000 sot. Glassnode shpjegon "një entitet" si një koleksion i veçantë në zinxhir i adresave të lidhura.

Furnizuesi i zinxhirit të analizave mbajti në mendje se shumëllojshmëria e "njësive dërguese" - koleksione të dallueshme adresash të lidhura me marketingun - në të vërtetë ka rënë me afërsisht një të tretën nga 150,000 në 100,000, ndërsa "entitetet marrëse" - adresat e lidhura me ndërtimin ose mbajtjen - janë rritur në të vërtetë me afërsisht se 20% nga 190,000 në 250,000 gjatë së njëjtës kohëzgjatje.

Pavarësisht nga sinjalet e theksuara që rekomandojnë ndërtimin, Glassnode mbajti në mendje shumë të ndarë pamjen e tregut, duke parashikuar paqëndrueshmëri të rëndë mund të shfaqet për vendet e tregut:

"Ne kemi një treg jashtëzakonisht të ndarë, dhe një me një zgjerim të mundshëm të paqëndrueshmërisë afër qosheve."

Related: Tregtarët po marrin 2,000 BTC nga shkëmbimet qendrore çdo ditë

Ai përfshinte që minatorët aktualisht janë gjithashtu në ndërtim e sipër, pavarësisht nga shpenzimet e bëra në lëvizjen fantastike pas shtypjes së minierave të Kinës. Statistikat e rregullimit të vendosjes në internet të minatorëve tregojnë se aktualisht po mblidhet më shumë se 3,300 BTC çdo muaj.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju