Bitcoin është deri në 6-të për fitime të përditshme, me thjesht 12% të tarifave të Ethereum

Ethereum, Uniswap, Binance Smart Chain, si dhe Aave po mposhtin Bitcoin nga fitimet e përditshme të tarifave.

Bitcoin bie në të gjashtin për të ardhurat ditore, me vetëm 12% të tarifave të Ethereum

Ethereum duket se e zgjat rëndësinë e tij të ngarkuar mbi Bitcoin me afërsisht 10 herë, me Bitcoin aktualisht duke vendosur thjesht 6-të me një herë në javë gjenerimin e ngarkuar.

Sipas informacionit të CryptoFees për 18 korrik, rrjeti Bitcoin në të vërtetë kishte krijuar 725.7 milion dollarë në akuza të përditshme në përgjithësi gjatë 7 ditëve të mëparshme, si dhe shumë më pak se 400,000 dollarë akuza të vlefshme për ditën.

Ethereum mbulon pozicionet pa dyshim, duke krijuar më shumë se 6.1 milion dollarë në pagesa ditore përgjithësisht për javën, si dhe më shumë se 5 milion dollarë për ditën. Si e tillë, akuzat e përditshme të Ethereum mposhtin Bitcoin me 8.4 herë për javën e kaluar, si dhe me më shumë se 15 herë për 18 korrik.

Uniswap V3 vlerësoi të dytin me afro 2 milion dollarë akuza ditore, në përputhje me Binance Smart Chain me 1.5 milion dollarë, Uniswap V1.2 me 2 dollarë, Aave me 732,000 dollarë dhe pas kësaj Bitcoin.

Një individ i Twitter "odin free" cicërimoi kërkimet për të, duke krahasuar rezistencën e rrjetit të Ethereum rreth Bitcoin me rritjen e Facebook-ut për t'u shquar mbi Myspace përgjatë fundit të viteve 2000.

Rrëshqitja e Bitcoin poshtë pozicioneve të ngarkimit vjen ndërsa azhurnimet e sinqerta të Ethereum në Londër shkaktojnë hamendësime të rikthyera nëse posedimi kryesor i kriptos nga kapaku i tregut me siguri do të kthehet mes përhapjes së Eth2.

Related: Eter aktualisht 'po flippening' Bitcoin, deklaron CEO i Celsius

Më 14 korrik, eksperti i kriptos, Lark Davis, shkroi në Twitter një informacion që sugjeronte se vlera e përditshme e negociatave e Ethereum po zhvillohet në tre drejtime nga ajo e Bitcoin Davis mbajtur në mendje tërheqja tërheqëse e opsioneve të shkallëzimit të dy shtresave për Ethereum ka shumë të ngjarë të rrit ndryshimin.

Lexo artikullin:  Qyteti i Tenesit dëshiron të miratojë vendbanimet e taksave të pasurive të patundshme në Bitcoin

"Unë dyshoj shumë se ky hendek do të rritet tani që kemi shtresa të dy si Optimizmi që vijnë në internet," pretendoi ai.

Po ashtu Ethereum po mposht Bitcoin-in nga çështja e përgjithshme e marrëveshjes me afërsisht 500%, si dhe ka vlerësuar në të vërtetë punët e shkurtra që udhëheqin monedhën BIt nga sasia e marrëveshjes, sasia e tregtimit, si dhe çështja e nyjeve gjatë muajve aktualë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju