Konsultimi CryptoPumpNews: Detyra e Stablecoin bie pas kulmit të majit

Pavarësisht nga rënia në detyrën e կայուն Bitcoin, blerjet tipike të stabilcoins DAI dhe gjithashtu UST ende i tejkalojnë ato të USDT dhe gjithashtu USDC.

Konsultimi Cointelegraf: Aktiviteti i Stablecoin bie pas kulmit në maj

Përdorimi i qëndrueshëm i Bitcoin u ngadalësua në mes të recesionit aktual të tregut kripto. Nga arritja e një niveli gati 2 miliardë dollarë më 19 maj, sasia e përditshme e blerjes ka zvogëluar standardin e saj 2021 me rreth 60%. Ulja e konsiderueshme kërkon hetimin në lidhje me detyrën e qëndrueshme të Bitcoin në atmosferën ekzistuese të tregut.

Çuditërisht, të dy kriptovalutat që vazhdojnë të jenë në një garë të kufizuar për epërsinë e Bitcoin janë Tether (USDT) dhe gjithashtu monedhë USD (USDC). Sidoqoftë, tregu mban një ndryshim të madh midis të dyjave, veçanërisht me mbajtjen e librave që përputhen.

Kompania e vlerësimeve të kreditit Fitch Ratings gjithashtu paralajmëroi kohët e fundit rreth rrezikut të Tether duke shkaktuar një destabilizim në tregjet e përkohshme të rezultatit të kredisë, duke marrë parasysh që përfitimet e saj nuk bëhen me para të gatshme. Nga ana tjetër, Fitch thekson USDC si një shembull të një posedimi të sigurt të mbështetur plotësisht, duke marrë parasysh se ajo mban para të Shteteve të Bashkuara në llogaritë e një rrëmbyese një mbi një.

Vlerësimi i Stablecoin

Akoma, klientët grupohen në Tether për një sërë objektivash. Të dhënat nga Covalent zbulojnë se Tether shkoi përtej blerjeve të plota të USDC me të paktën 500,000. USDT kishte 2.9 milion blerje të plota nga janari në qershor ndërsa USDC kishte 2.4 milion. Por në lidhje me sasinë e shumës, USDC mund Tether, 21.4 miliardë dollarë në 19.3 miliardë dollarë, posaçërisht.

Për më tepër, ka disa tregues të evazionit institucional të Tether Përkundrazi, klientët institucionalë duket se favorizojnë përdorimin e DAI të MakerDAO, megjithëse USDT në të vërtetë ka tejkaluar shumëllojshmërinë e plotë të blerjeve të DAI dhe gjithashtu sasinë e plotë të tregtisë me një shans të vogël.

Të dhënat nga Covalent zbulojnë se vlera tipike e blerjes së DAI ishte 50,000 dollarë në majë të saj në maj, e cila ishte vlera më e lartë e mundshme e swap-it nga të gjithë stabilcoins. Me këtë dokument, DAI gjithashtu krahason monedha të ndryshme të qëndrueshme nga dimensioni tipik swap, duke arritur rreth 10,900 dollarë. Në krahasim, Tether duket të jetë zgjedhja kryesore e llogarive me pakicë me madhësi më të vogël, me një blerje tipike prej 6,600 $.

Lexo artikullin:  Projekt-ligji i kripto i Turqisë gati për parlamentin, thotë Zëvendës Ministri i Financave

Një shumë më e jashtme është TerraUSD (UST), një dollar tjetër i qëndrueshëm i SHBA që zbehet në kontrast me Tether dhe gjithashtu sasinë e USDC, megjithatë i tejkalon të dyja, të ngjashme me DAI, në vlerë tipike të blerjes. Standardet UST 10,660 dollarë për ndërrim, që përfaqësojnë zgjedhjen e përbërjes më të madhe të këtij Bitcoin të qëndrueshëm.

Sidoqoftë, UST thjesht vlerëson të katërtin në mes të monedhave të qëndrueshme nga shumëllojshmëria e swap-eve, duke përbërë thjesht 4% të swap-eve të ndihmuara nga udhëheqësi, USDT.

Midis të dy monedhave të qëndrueshme, Tether tejkalon USDC me afërsisht 500,000 swap. Sidoqoftë, USDC tejkalon Tether me dimension tipik swap prej rreth 33%, e cila i ofron monedhës USD një përfitim nga vlera e plotë e swap-it.

Shkarkoni të 26-tën problem e CryptoPumpNews Consulting Bi- një herë në javë Newsletter plotësisht, gjithsej me grafikë, sinjale të tregut së bashku me informacionin dhe gjithashtu përmbledhje të rasteve të mbledhjes së fondeve.

Të dhënat gjithashtu kontrollojnë se cila DEX ka një nga sasitë më të qëndrueshme të tregtimit të Bitcoin, dhe gjithashtu numrat tregojnëUniswap. Pesëdhjetë përqindja e parë e vitit pa kullën e Uniswap mbi larminë e blerjeve të qëndrueshme të Bitcoin në SushiSwap. Në janar, Uniswap rrethoi 1.4 milion shkëmbime ditore përkundrejt 200,000 të SushiSwap.

Uniswap v2 fuqizon 88% të të gjitha swap-eve të qëndrueshme të Bitcoin dhe gjithashtu mbetet ende një zonë e shkëlqyeshme për blerje, pavarësisht nga përdorimi i Uniswap v3 përsëri në maj Mund të ketë përfunduar duke u vërejtur se Uniswap është edhe më shumë një interes për likuiditetin e Bitcoin të qëndrueshëm.

Me një sasi tipike blerjeje prej një mijë mijë dollarësh, kostot e blerjes gjithnjë në rritje të Ethereum nuk duket të jenë problem. Sidoqoftë, ndërsa stabilcoins grumbullojnë nxitje konvencionale dhe gjithashtu zvogëlon sasinë tipike të blerjes stabilcoin, klientët mund të dëshirojnë të bëjnë edhe më të lira blockchains të Bitcoin

Buletini i Insajtit të Tregut të CryptoPumpNews ndan kuptimin tonë mbi parimet që zhvendosin tregun e posedimit elektronik. Me njohuri të tregut nga furnizuesit kryesorë të analitikës në treg, Covalent, buletini elektronik studion informacionin më të fundit mbi pamjen e rrjeteve sociale, metrikat në zinxhir dhe gjithashtu nënproduktet.

Lexo artikullin:  $ 31.5 K Bitcoin kushton në rrugën e duhur për më të përballueshmet një herë në javë afër 2021 

Ne gjithashtu vlerësojmë informacionin thelbësor të tregut, i përbërë nga bashkimet dhe gjithashtu prokurimet, rregullimet në peizazhin qeverisës, dhe gjithashtu ndërmarrjen e asimilimeve të blockchain. Regjistrohu aktualisht për të qenë i pari që merr këto kuptime. Të gjitha versionet e mëparshme të Market Insights ofrohen gjithashtu në CryptoPumpNews.com.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju