Crypto siguron edhe më shumë fleksibilitet, CEO i Coinbase reagon ndaj projektuesit DOGE

Crypto është një "frymë shumë e nevojshme e ajrit të pastër" për ata që mendojnë se opsionet shtetërore janë zakonisht "joefikase, me shumë premtime ose më pak të dorëzuara", pohoi Brian Armstrong.

Crypto ofron më shumë liri, CEO i Coinbase i përgjigjet krijuesit të DOGE

Brian Armstrong, themelues si dhe CEO i Nasdaq - shkëmbimi i hollësishëm i monedhave kripto Coinbase, i kërkohet Twitter-it për t'iu përgjigjur një sulmi aktual ndaj kriptos nga bashkë-krijuesi i Dogecoin (DOGE) Jackson Palmer.

Në një varg Twitter të Enjten, Armstrong shpjegoi disa nga avantazhet më të mëdha të kriptomonedhave si Bitcoin (BTC), duke theksuar se kriptoja është "thjesht duke siguruar një alternativë për njerëzit që duan më shumë liri".

CEO theksoi se pozicioni në tregun e kripto mbështetet në një këndvështrim, duke specifikuar që individët që dëshirojnë edhe më shumë kontroll nga autoritetet rregullatore monetare janë falas për të vlerësuar sistemin standard fiat. Por kriptoja është një "frymë e ajrit të freskët" për ata që mendojnë se opsionet e qeverisë federale janë zakonisht "joefikase, me shumë premtime ose më pak të dorëzuara", mbajti mendjen Armstrong.

Armstrong u zhvillua për të deklaruar se pajisjet standarde të investimeve financiare zakonisht janë të lidhura me mungesën e mundësive për financues me madhësi më të vogël, duke përshkruar kufizime të tilla si legjislacionet e çertifikuara kapitaliste:

“Ligjet e akredituara për investitorët janë një shembull i mirë. Ata u krijuan me qëllimet më të mira, për të mbrojtur njerëzit e rregullt nga mashtrimet - një ide fisnike. Por cili ka qenë rezultati aktual? Ata shpesh e kanë bërë të paligjshme të pasurohesh përmes investimeve nëse nuk je tashmë i pasur. ”

Në krahasim me disa mjete standarde të investimeve financiare, kriptovalutat si Bitcoin nuk kishin nevojë për financues që të njiheshin nga çdo lloj autoriteti monetar në krijimin shumë të hershëm, kështu që qëndronte për një mundësi tërheqëse për financuesit me pakicë, Armstrong pretendoi:

“Kjo është pjesë e pse Bitcoin ka bërë që shumë njerëz të pasurohen. Nuk ishte një siguri, kështu që njerëzit e rregullt mund të investonin herët. "

Si i tillë, Armstrong përfundoi që kriptoja prodhon "lëvizshmëri pasurie dhe më shumë barazi mundësish për të gjithë", duke theksuar se të gjithë mund të zgjedhin sistemin që funksionon më së miri për ta. "Crypto nuk do të zgjidhë pabarazinë në pasuri - nuk po përpiqet të krijojë të njëjtin rezultat për të gjithë", përfshiu ai. Me një objektiv për të "krijuar një sistem të hapur financiar për botën", Coinbase kuptohet për pozicionin e saj "jo-politik" të zhytur zyrtarisht në fund të vitit 2020.

Lexo artikullin:  'DeFi verë' sheh detyrë të hapë mundësinë e hyrjes në fermat më të njohura

Të ngjashme: Michael Saylor nuk supozon se Bitcoin do të jetë 'monedhë në SHBA ndonjëherë'

Palmer, që zhvilloi Dogecoin si një shaka në vitin 2013, i kërkohej Twitter më parë sot për të hedhur në erë të gjithë tregun e kriptove, duke thënë se kriptoja është një "teknologji thelbësisht e djathtë, hiper-kapitaliste" e zhvilluar për një përzierje të "shmangies së taksave, zvogëluar mbikëqyrjen rregullatore dhe mungesë të zbatuar artificialisht. ” Në vitin 2018, Palmer parashikoi që tregu "po garon me shpejtësi drejt një mbingopjeje të kriptovalutave" me faktorin që vlera e tyre si dhe energjia "afrohet në mënyrë të kundërt me zero".

Siç ishte raportuar më parë, Dogecoin është bërë në të vërtetë një nga kriptomonedhat më të preferuara këtë vit, që do të jetë prona elektronike me fitimin më të lartë në Q2 2021 me një rritje prej 392%.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju