Dapp për shokët e bllokimit të Diem me furnizuesin e pajisjeve Polkadot

Krijuesi i Pontem, Boris Povod, pretendoi se bashkëpunimi kishte për qëllim rritjen e pajisjeve ekzistuese të nyjeve të Polkadot, me Pinknode që ofron "pika të sigurta dhe të sigurta të API".

Dapp për partnerët e blockchain Diem me ofruesin e infrastrukturës Polkadot

Aplikacioni i decentralizuar që synon të lidhë bllokimin e Diem të Facebook me rrjetet publike është partneritet me furnizuesin e pajisjeve të nyjeve Pinknode.

Në një lajm të premten, Rrjeti Pontem pohoi se sigurisht që do të bashkëpunonte me Pinknode për të ofruar lehtësi nyje me mjedisin Polkadot. Rrjeti synon të lejojë programuesit të përdorin një parachain Polkadot si një dhomë testimi për sugjerimet e tyre para se t'i dërgojnë ato në bllokun e Diem.

Sipas krijuesit të Pontem, Boris Povod, bashkëpunimi me siguri do të ndihmojë në rritjen e pajisjeve ekzistuese të Polkadot pasi Pinknode ofron "pika të sigurta dhe të sigurta të API". Rrjeti përfshinte që kodi i Pinknode sigurisht do të lejonte programuesit e Polkadot të lidhnin dApp-et e tyre me Kusama, ndërsa grupet Pontem si dhe Pinknodes mund të ofrojnë "infrastrukturë kritike për qëllime Web 3.0".

Related: Polkadot prezanton partneritetin e DeFi me Chainlink dhe sigurisht do të lejojë lulëzimin e 1000 nyjeve

Muajin e kaluar, Pontem rriti 4.5 milion dollarë në investime financiare për këtë punë për të lejuar që tiparet ndërvepruese të krijuara në mjedisin e saj të jenë lehtësisht të arritshme me blockchain Diem. Puna po ashtu punësoi së fundmi personel të ri, të përbërë nga punëtori i mëparshëm i BlockFi Alejo Pinto për funksionin e policit primar të zhvillimit.

Shumë rekorde në të vërtetë kanë specifikuar që puna e mbështetur nga Facebook synon të prezantojë programin e saj pilot Diem të qëndrueshëm në një farë kohe në 2021. Puna u prezantua fillimisht nga Facebook në 2019 si Libra, megjithatë reagoi shpejt nga autoritetet rregullatore globale. Wasshtë ri-markuar në Diem në listën më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju