'DeFi verë' sheh detyrë të hapë mundësinë e hyrjes në fermat më të njohura

Një komunitet ekologjik DeFi në të vërtetë ka prezantuar një projekt për të marrë fanatikë kripto gjatë verës - duke siguruar mundësi për të gjitha fermat më të njohura.

'DeFi verë' sheh hapjen e projekteve në fermat më të nxehta

Kjo verë ka shumë të ngjarë të jetë më domethënëse, si dhe më e mirë, sipas një detyre.

KardiaChain pretendon se në të vërtetë ka prezantuar një vendndodhje të re për fanatikët e kriptos - duke siguruar mundësinë e hyrjes në fermat më të njohura.

Grupi po dëshiron të përmirësojë suksesin e verës së vitit 2020, i cili kontribuoi në ndihmën e financimit të decentralizuar të bëhet një treg i mirënjohur brenda lagjes së kriptos. Parimet inovative të tilla si prodhuesit automatik të tregut përfshinin përmbushjen, procedurat e plota me vlerë të sigurt u rritën, si dhe ne filluam të shohim saktësisht se si fuqia monetare buron vërtet nga individët.

Këtë vit, KardiaChain dëshiron të sigurojë që sfondi përsëritet duke siguruar një sërë përvojash të veçanta - të gjitha ndërsa paraqet artikuj të sofistikuar DeFi.

Një faqe në internet e zhvilluar posaçërisht vepron si vendndodhja më e mirë për informacion në secilën prej vendeve të punës që mbështeten nga KardiaChain, duke pajisur fermerët me çfarëdo që ata kërkojnë të njohin. Udhëzimet për thellësi bëjnë që individë të caktuar të pajisen me pajisjet që ata kërkojnë për të kontaktuar me fermat e tyre të zgjedhura.

KardiaChain pretendon se në të vërtetë ka pozicionuar një fokus në vlerësim, si dhe kombinim - duke u siguruar që komuniteti i tij ekologjik është i hapur për çdo person.

Një tjetër gur shkulës

Detyra pretendon se projekti i tij DeFi Summer në të vërtetë është ofruar një rritje shumë falë përfitimeve teknologjike të ofruara nga KAIDEX. Pothuajse asnjë akuzë nuk tregon që ky komunitet kriptologjik ekologjik ofron blerje shumë më të përballueshme sesa zinxhirët konkurrues - si dhe përparësi të ndryshme të tjera konsistojnë në rrëshqitje të zvogëluar. Ndërkohë, normat e negociatave prej pesë sekondash u japin individëve një avantazh të rëndësishëm.

Përditësimet po ndodhin shpesh, gjithashtu. Një pirun i butë i afërt ka shumë të ngjarë të rrisë sigurinë e sistemit, të gjitha ndërsa rrit sigurinë dhe procedurat e sigurisë për të bërë që fonde të caktuara individuale të mos jenë të rrezikuara.

Lexo artikullin:  Bitcoin rrëzohet nën 30K $, por të dhënat në zinxhir sugjerojnë që akumulimi po përgatitet

KardiaChain pretendon se është shtëpi për punë të audituara që ulin rrezikun e tërheqjeve të qilimave si dhe mashtrime - gjë që bën të gjitha përpjekjet për të qenë me kosto efektive duke siguruar tarifa pagese të reduktuara. Në përgjithësi, blockchain mund të merret me më shumë se 5,000 blerje për 2-të, duke hedhur ngjashmërinë Ethereum nga uji.

Çfarë është në dispozicion

Përmes faqes në internet të KAIDEX për projektin e verës, individët mund të kenë menjëherë qasje në pishinat e disponueshme, secila prej të cilave lidh KAI me kriptovaluta të ndryshme. Për më tepër, është e mundur të krahasohen, si dhe të kontrastohen kthimet që lidhen me fermat e ndryshme.

Për ata që dëshirojnë të kenë pak më shumë kënaqësi gjatë gjithë verës, ofrohen gjithashtu lojëra video të përqendruara në DeFi të tilla si FishCoin - si dhe shumë më tepër tituj marrin këtë metodë.

Duke pasur parasysh saktësisht sesi globi po lëviz gradualisht në lëvizje fillimisht, ofrohet një aplikacion i përkushtuar për të siguruar që individët mund të tregtojnë në KAIDEX ndërsa janë në hap.

Disa nga arritjet më domethënëse të KardiaChain gjatë 12 muajve të mëparshëm kanë konsistuar në prezantimin e lojës video NFT My DeFi Pet, e cila u mundëson lojtarëve të shënojnë individualitetin e tyre në antikatet e kripto.

Dhe duke parë përpara, grupi nuk ka strategji për të pushuar akoma - me variacionin e 2-të të KAIDEX për shkak të fillimit brenda 12 muajve në vijim.

Kjo verë ka shumë të ngjarë të jetë më domethënëse, si dhe më e mirë, sipas një detyre.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju