Docudrama Ethereum përfshirë Vitalik Buterin rritet 1.9 M $ në 3 ditë

I parashikuar për premierë në dimër 2023, filmi sigurisht do t'i afrohet Ethereum si një "kopsht i pafund", duke përcaktuar bllokimin e tij si një "ekosistem të decentralizuar me tokë, bimë dhe insekte".

Dokumentari Ethereum me Vitalik Buterin mbledh 1.9 milion dollarë në 3 ditë

Zona e kriptovalutave është jashtëzakonisht duke u përgatitur për fillimin e një dokudrama krejt të re në lidhje me zinxhirin e bllokuar Ethereum, me projektin e financimit të filmit që tejkalon supozimet.

Një raund i financimit të turmave për dokudramën me temë Ethereum, referuar si Ethereum: Kopshti i Pafund, në të vërtetë ka tejkaluar objektivin e tij prej 750 Ether (ETH), duke rritur një shumë totale prej 1,035.96 ETH me vlerë 1.9 milion $ që nga e Premtja, prezantuan dizajnerët.

Projekti i financimit filloi të Mërkurën për të mbështetur prodhimin e një dokumentari me metrazh të gjatë, të drejtuar nga karakteri, duke zbuluar "aplikacionet inovative në botën reale të bllokut të Ethereum, komunitetit të fortë të entuziastëve dhe zhvilluesve, dhe krijuesit të tij, Vitalik Buterin. ”

Duke përfunduar të Premten, projekti për mbledhjen e fondeve mblodhi një shumë totale prej 662 mbështetësish që shtuan përmes Mirror, një rrjeti i bazuar në kripto të decentralizuar. “Ne jemi shkatërruar nga mbështetja e komunitetit. Në 3 ditë ne e tejkaluam qëllimin tonë, ”pretenduan dizajnerët e punës.

Rreth 95% e fondeve të ngritura sigurisht do të drejtohen drejt planit të buxhetit të prodhimit të filmit, ndërsa 3% sigurisht do të shpërndahen në Gitcoin jep për të mbështetur detyrat me burim të hapur Ethereum, si dhe vazhdimi i 2% do të dërgohet me siguri pasi një kontribut në orgCarbonfund, një fushatë për të minimizuar shkarkimet ndërkombëtare të karbonit.

Related: Maksimalistët në filma: Bitcoiners financojnë shumë dokumentarë anti-FUD

Për më të mirën në dimër 2023, filmi sigurisht do t'i afrohet Ethereum si një "kopsht i pafund", duke vendosur bllokimin e tij si një "ekosistem të decentralizuar me tokë, bimë dhe insekte" në vend që të mendojë për të si një "makinë e kontrolluar nga një truri qendror. ” Koncepti i oborrit të pakufizuar u konceptua nga Aya Miyaguchi, mbikëqyrësi ekzekutiv i Fondacionit Ethereum.

Lexo artikullin:  Phantom mbledh 9 milion dollarë për të lançuar portofolin kripto me shumë zinxhirë

Projektuesit e punës zbritën një koleksion të kopshtit Infinite simbole jo-kërcënues (NFT) të lidhura për të zgjedhur borxhet në ekran në film. 3 mbështetësve kryesorë në fakt u janë dhënë këto 3 NFT të dallueshme të zhvilluara nga muzikantja elektronike Pplpleasr, që kuptohet për dhënien e filmave estetikë të përfitimeve si Batman v Superman, Wonder Woman si dhe Star Trek Beyond.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju