Shtetet e Kryetarit të Fed-it kërkojnë një ligj më të rreptë, bisedime mbi CBDC

Ai specifikoi se monedhat e qëndrueshme kërkojnë ligje më të rrepta nëse ato do të jenë përbërëse e kozmosit të zgjidhjes.

Kryetari i Fed thotë se monedhat e qëndrueshme kanë nevojë për rregullim më të rreptë, flet në CBDC

Kryetari i Fed, Jerome Powell informoi Dhomën e Përfaqësuesve sot se stabilcoins duhet të hasin ligje më të rrepta të krahasueshme me fondet e tregut të parave të gatshme ose paradhëniet e institucioneve financiare.

Powell u pyet veçanërisht në lidhje me Tether, aktualisht një nga qëndrimet më të rëndësishme të Bitcoin, nga Rep Anthony Gonzalez (R-OH). Tether pohoi se secila monedhë mbështetej nga një dollar, megjithatë kjo në të vërtetë është verifikuar e pasaktë; përkundrazi, ajo mbështetet kryesisht nga letra industriale ose borxhe financiare. Powell pretendoi se shumica e momenteve që këto prona janë vërtet të rrjedhshme, megjithatë gjatë gjithë situatës aktuale monetare nuk kishte qenë situata. Ai përshkroi:

“Tregu thjesht zhduket. Dhe kjo është kur individët me siguri do të dëshirojnë paratë e tyre. Reallyshtë vërtet themelore: këto janë detyra financiare vërtet të krahasueshme me paradhëniet e institucioneve financiare, si dhe fondet e tregut të parave të gatshme, si dhe ato kërkojnë të kontrollohen në metoda ekuivalente, "

Powell u zhvillua për të pohuar se nëse Stablecoins ka shumë të ngjarë t'i përkasin kozmosit të zgjidhjes, pasi që ligjet kërkojnë të vendosen, pasi një strukturë qeverisëse aktualisht "nuk ekziston, me të vërtetë, për stabilcoins".

Ai gjithashtu përfshiu që ai nuk i sheh vetitë e paqëndrueshme të kriptos si pjesë e kozmosit të vendbanimeve në të ardhmen. Karakteristikat e kriptos u deklaruan në faqen e internetit 75 Raporti i Politikës Monetare i nisur të Premten. Ata thërrasin ishte vetëm një fjali e vetmuar, e deklaruar në kontekstin e "pasurive të rrezikshme", duke pretenduar:

"Rritja e çmimeve të një shumëllojshmërie kripto-pasurish gjithashtu reflekton pjesërisht rritjen e oreksit të rrezikut."

Rep Stephen Lynch (D-MA) pretendoi se një Valutë Dixhitale e Bankës Qendrore, ose CBDC, sigurisht që do të zvogëlonte shumëllojshmërinë e kriptovalutave që lëshohen:

“Ju nuk do të kishit nevojë për monedha të qëndrueshme, nuk do të kishit nevojë për kriptovaluta nëse do të kishit një monedhë dixhitale amerikane. Unë mendoj se ky është një nga argumentet e forta në favor të tij, ”

Lexo artikullin:  Fitimet me numër të trefishtë e bëjnë Dogecoin si dhe Ethereum Classic argëtuesit kryesorë të Q2

Powell pretendoi se një letër që përqendrohet në avantazhet si dhe kërcënimet që lidhen me një CBDC në Shtetet e Bashkuara do të dalë me siguri në një moment në Shtator

Ai gjithashtu reagoi ndaj një shqetësimi në lidhje me dokumentin në rritje të kostos së jetesës që Shtetet e Bashkuara po përjetojnë, duke pretenduar se ato "janë rritur dukshëm dhe ka të ngjarë të qëndrojnë të ngritura në muajt e ardhshëm para se të moderohen".

E ngjashme: Bitcoin tërhiqet nga ndihma $ 33K ndërsa Shtetet e Bashkuara paguajnë koston në rritje të jetesës kthehen drejt në theks

Powell priti deklaratat e tij të mëparshme se rritja është momentale, e cila sa më shpejt që tregjet specifike, si përdorimi i automjeteve, të kthehen në probleme para-pandemike, ka të ngjarë të kthehet në tipike.

Powell sigurisht do të flasë para Komisionit për Bankat, Strehimin, si dhe Çështjet Urbane të Senatit nesër.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju