Fidelity lobon në SEC për të miratuar Bitcoin ETF në një takim privat

Fidelity argumenton se tregjet e Bitcoin tashmë kanë arritur pjekurinë nën kërkesat personale të SEC.

Fidelity lobon në SEC për të miratuar Bitcoin ETF në një takim privat

Agjencia e ofruesve monetarë shumëkombëshe Fidelity Investments i ka bërë presion Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit të SHBA për të miratuar fondin e saj të tregtuar me Bitcoin (EFT).

Një takim privat u mbajt më 8 shtator midis Presidentit të Fidelity Digital Assets Tom Jessop, gjashtë prej drejtuesve të agjencisë dhe disa oficerëve të tjerë të SEC. Drejtuesit e financave paraqitën shumë arsye pse rregullatori duhet të miratojë produktin e financimit. Këto përqafojnë kërkesën e rritur për sendet dixhitale dhe mallrat e lidhura, përhapjen e fondeve të krahasueshme në kombe të ndryshme dhe rritjen e adoptimit të Bitcoin.

Një prezantim i Fidelity nga takimi që përshkruan përparësitë e një produkti Bitcoin tha se rregullatorët e tregut të zhvilluar në botë kanë pranuar mallra të tregtuar me Bitcoin (ETP) në Kanada, Gjermani, Zvicër dhe Suedi.

Në përgjigje të reagimit të kryetarit të SEC Gary Gensler muajin e fundit mbi mundësinë e rishikimit të mallrave të së ardhmes BTC, Fidelity argumentoi se respektimi i rreptë i një rregulloreje të vitit 1933 që lejonte shkëmbimet e inventarit të regjistronin mallrat, ose lejimin e mallrave të së ardhmes vetëm, nuk ishte thelbësore si rezultat e tregut është pjekur.

Akti i Letrave me Vlerë i vitit 1933 u dha pas rrëzimit të tregut të inventarit të vitit 1929 për të mbrojtur blerësit duke krijuar udhëzime ligjore në kundërshtim me keqinterpretimin dhe veprimet mashtruese. Fidelity beson se këto udhëzime ligjore janë shumë të rrepta dhe tregjet për momentin janë shumë të qarta dhe të krijuara.

"Ne konsiderojmë që mallrat e bazuara në të ardhmen e Bitcoin zakonisht nuk janë një hap thelbësor i ndërmjetëm më herët se një Bitcoin ETP; korporatat duhet t'ju japin mundësinë për të përmbushur kërkesën e investitorëve për publicitet të drejtpërdrejtë në Bitcoin […] nëpërmjet ETP -ve, pasi tregu i Bitcoin është pjekur dhe mund t'i ndihmojë ata. "

Ai argumentoi gjithashtu se tregu tashmë ka arritur "dimensionin jetësor" dhe ka likuiditet të thellë siç përshkruhet nga kërkesat personale të SEC.

Besnikëria u regjistrua për një produkt të tregtuar me këmbim Bitcoin i referuar si Trust Bitcoin i Origjinës në Mars 2021, dhe më shumë se 20 qëllime të krahasueshme nga korporata të ndryshme janë bërë që atëherë, por rregullatori vazhdon të shtyjë.

Lexo artikullin:  Autoriteti rregullator italian i parave ka të bëjë me paralajmërimin për shkëmbimin e kriptave Binance

Strategjia Bitwise Bitcoin ETF është më e reja që është paraqitur në radhën e softuerit të SEC -it për zgjatjen pas një paraqitjeje më 14 shtator.

Related: Ambiciet kripto të Fidelity janë më të mëdha se sa parashikohej

Fidelity Digital Assets vazhdon të rrisë operacionet e saj pavarësisht nga shiriti rozë rregullator. Agjencia planifikon të përmirësojë numrin e punonjësve të saj të kriptove deri në 70% në krye të 12 muajve në përputhje me Bloomberg.

KSHZ -ja po bën çështje me ritmin e saj të vrullshëm personal, pasi ka shtyrë për herë të tretë propozuar nga VanEck Bitcoin Trust ETF për 12 muaj në të njëjtën ditë, sepse takimi me Fidelity, duke vonuar datën e zgjedhjes deri më 14 nëntor.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju