Shumica e kapitalistëve institucionalë të gjithë janë të vendosur të marrin prona elektronike, thonë hulumtimet

Një hulumtim krejt i ri i vendosur që dëshira e kapitalistëve institucionalë për pronat elektronike, i përbërë nga kriptovaluta, po zgjerohet.

Shumica e investitorëve institucionalë të gatshëm për të blerë pasuri dixhitale, thotë studimi

Informacioni i ri zbulon se pasioni i kapitalistëve institucionalë në kriptovaluta, si dhe organizata të lidhura me kripto, mbetet të zgjerohet.

Fidelity Digital Assets, krahu i kriptos i titullit ndërkombëtar të monitorimit të pronave Fidelity Investments Inc, ngarkoi Koalicionin Greenwich të kontrollojë 1,100 kapitalistë institucionalë për të njohur supozimet e tyre në lidhje me investimet financiare elektronike të pronave.

Pjesa më e madhe e kapitalistëve të kontrolluar parashikuan të blinin prona elektronike në të ardhmen.

Studimi u krye në mes të dhjetorit 2020 si dhe prillit 2021 me përfshirjen e kapitalistëve me vlerë të lartë në internet, vendet e punës në shtëpi, fonde elektronike si dhe mbrojtje tipike, konsulentë monetarë si dhe vakëfe, raportoi Reuters

Interpretimi i investimeve financiare elektronike të pronave të specifikuara nga grupi i studimit konsistonte në blerjen e kriptovalutave, blerjen e furnizimeve të firmave të lidhura me kripto ose ekspozimin e drejtpërdrejtë përmes artikujve të ndryshëm të investimeve të tjera financiare.

Rreth 70% e individëve parashikojnë të blejnë prona elektronike brenda 5 viteve në vijim. Nëntë në 10 nga ata që mendojnë për shpenzime vizualizojnë profilet e firmës së tyre ose të klientëve të tyre për të përfshirë pronat elektronike në të njëjtën kohë në dritaren e shtëpisë.

E ngjashme: Besnikëria për të punësuar edhe më shumë duar të kriptuara në mes të zgjerimit të pasionit institucional

Fidelity Digital po funksionon për të qëndruar në krye të pasionit institucional në pronat elektronike. Kohët e fundit, firma u deklarua për të rritur dimensionin e ekipit të saj me rreth 70% për t'u kujdesur për dëshirat në rritje nga kapitalistët institucionalë.

Grayscale është një lojtar më shumë në lojën video të investimeve financiare institucionale. Përveç kriptovalutave si Bitcoin (BTC) ose Ether (ETH), kompania elektronike e monitorimit të pasurisë synon gjithashtu të marrë pjesë në globin e parave të decentralizuara (DeFi).

Dje, Grayscale zbuloi një makinë të re për investime financiare të synuara në pronat e DeFi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju