Krijuesi DAO të likuidojë Fondacionin dhe gjithashtu të përfundojë duke u decentralizuar edhe një herë

Strategjitë e krijuesit DAO për të përfunduar hartën e saj drejt administratës së decentralizuar me shpërbërjen e strukturës së saj në muajt e ardhshëm.

MakerDAO të shpërndajë Fondacionin dhe të bëhet me të vërtetë e decentralizuar përsëri

Procedura pioniere e decentralizuar e parave, Maker DAO, në të vërtetë ka zbuluar se struktura e saj do të likuidohet zyrtarisht në muajt e ardhshëm, duke shënuar midis pikave të fundit në hartën e procedurës për administratën e decentralizuar.

Një postim i 20 korrikut përcakton kompaninë e vetëqeverisjes së decentralizuar të Maker, ose DAO, si aktualisht "plotësisht e vetë-mjaftueshme" - me zonën e saj të shpërndarë në të gjithë botën "tani përgjegjëse për çdo aspekt të protokollit të Krijuesit".

"Decentralizimi i plotë i Krijuesit do të thotë që zhvillimi dhe funksionimi i ardhshëm i Protokollit dhe DAO do të përcaktohet nga mijëra ose ndoshta miliona anëtarë të entuziazmuar të komunitetit, të gjithë të vendosur për të zgjeruar përfitimet e monedhës dixhitale për njerëzit në të gjithë globin."

Shkrimtari i artikullit, CEO i Fondacionit Maker, Rune Christensen thekson pikat kryesore nga udhëtimi gjashtë-vjeçar i detyrës, me Christensen që fillimisht kishte zbuluar strategjitë e tij në një artikull të Reddit duke përshkruar vizionin e tij për një shenjë të qëndrueshme të Ethereum të quajtur "eDollar" gjatë gjithë Marsit 2015.

Fondacioni Maker u zhvillua si një bamirësi e besuar me menaxhimin e avancimit të detyrës dhe gjithashtu financimin në shtator 2018, me sa duket me kërkesë të kapitalistëve të saj shumë të hershëm. Ndërsa Christensen zhvilloi Fondacionin me synimin për ta likuiduar atë brenda dy viteve, veprimi militarizoi stresin e brendshëm ndërmjet avokatëve të Fondacionit dhe gjithashtu atyre që e shihnin entitetin e ligjshëm si në krah me vlerat thelbësisht anarkike të kriptos.

Ai e përkufizon Krijuesin si "që ka bërë një rrugë të gjatë në një periudhë relativisht të shkurtër", duke kaluar nga një DAO i prezantuar së fundmi, drejt në një Fondacion, dhe gjithashtu përsëri në një DAO edhe një herë.

"Ndërsa Fondacioni luajti një rol specifik dhe të rëndësishëm në zhvillimin e mëtejshëm të Protokollit të Krijuesit dhe rritjen e një ekipi global, ai u krijua që të ekzistonte vetëm përkohësisht," theksoi Christensen

Në maj 2017, më shumë se 2 vjet pasi Christensen zbuloi Maker në Reddit, procedura kreu një lançim minimal të ProtoSai - paraardhësi i stabilcoin-it të parë të Maker, SAI ose Dai Single-Collateral

Lexo artikullin:  'Greatshtë mirë' për të blerë Bitcoin si zëvendësim të arit, deklaron ish-bashkëshorti Trump-Sekretari i Thesarit Mnuchin

SAI sigurisht që do të vlerësonte një lançim me shumicë në dhjetor të 2017 dhe gjithashtu shpërndahej për pothuajse 2 vjet, me Maker duke prezantuar Multi-Collateral Dai (DAI) përgjatë nëntorit të 2019 - duke bërë të mundur që DAI të prodhohet përkundrejt një përzgjedhje të pronave elektronike të pranuara nga administrata e Maker.

Related: Tregu Australian i parave elektronike dëshiron të identifikojë në mënyrë legjitime DAO-të

Ndërsa Maker me siguri do të bëhej një procedurë prezantuese DeFi e vendosur në krye të pozicioneve të industrisë nga vlera e përgjithshme e siguruar, 2020 nuk ishte e gjitha me vela e thjeshtë për Maker, me individë që prezantonin një veprim juridik të klasit kundrejt strukturës në pasojat e "E enjta e Zezë" ”Në Mars Ngjarja pa Maker të hidhte afërsisht 6.64 milion dollarë DAI për likuidime zhytëse pasi kostoja e Ether u shemb 50% për afërsisht 24 orë.

Marsi 2020 sigurisht që do të shihte që Fondacioni Maker të lëvizë marrëveshjen e MKR-së në administratën e zonës, duke shënuar fillimin e udhëtimit të detyrës për rinovimin e administratës së decentralizimit - me Christensen duke e identifikuar strukturën si "krejtësisht të pakuptimtë".

Procedura sigurisht që do të përfshinte gjithashtu ndihmë për Bitcoin të USDC të sistemuara të Circle atë muaj, konflikt irritues në lidhje me ndihmën e Maker për pronat e kripto qendrore si siguri për shenjën e saj të qëndrueshme të decentralizuar.

Në Mars të këtij viti, "Njësitë Thelbësore" u zhvilluan për të punuar me monitorimin në të gjithë grupet e shumta të procedurës dhe gjithashtu detyrat. Struktura sigurisht që do të kthente fondet e avancimit prej 84,000 MKR te Maker DAO në maj, me vlerë gati 500 milion dollarë në atë kohë.

Sipas DeFi Llama, Krijuesi DAO është aktualisht procedura e decentralizuar e parave në renditjen e gjashtë me një vlerë të përgjithshme të siguruar prej 5.62 miliardë dollarësh.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju