Këshilla të reja informacioni pse aktiviteti i kostos Bitcoin në të vërtetë ka investuar 2 muaj me $ 30K

Aspekte të shumëfishta tregojnë pse 30K $ është kaq thelbësore për BTC / USD brenda një "superçiklete" me kosto të vazhdueshme.

Të dhënat e reja sugjerojnë pse veprimi i çmimit Bitcoin ka kaluar dy muaj me $ 30K

Bitcoin (BTC) në të vërtetë ka parë pothuajse 2 muaj hapa me kosto të kufizuar pasi ka arritur $ 30,000– dhe gjithashtu këshilla të reja për informacionin pse.

Në një koleksion të cicërimave më 15 korrik, analistja e preferuar e Twitter Nunya Bizniz ofroi debate të shumta duke mbështetur rëndësinë prej $ 30,000 për BTC / USD.

Të gjitha rrugët shkaktojnë 30,000 dollarë?

Pavarësisht nga bazat e ngjitjes dhe gjithashtu historitë e përsëritura të nxitjes, aktiviteti i kostos së BTC në të vërtetë ka rënë për të rivendosur një modë të favorshme.

Akoma 50% të shënuara më poshtë arritjet aktuale në të gjitha kohërat, Bitcoin nuk ka udhëzime, diçka që çon pikëpamjet të preferojnë një rezultat përfundimtar bearish të asaj që ka qenë në të vërtetë 8 javë lëvizje anash.

Për Nunyaz Bizniz, ekzistojnë një larmi e aspekteve teknologjike të cilat po bashkohen për të mbajtur $ 30,000 si një shkallë fokale.

Këto konsistojnë në 30,000 dollarë duke qenë "afërsisht" shkalla e zgjerimit 1.618 Fibonacci në grafikun nga muaji në muaj kundrejt niveleve të ulëta prej 3,100 $ në fund të vitit 2018, së bashku me koston vjetore të hapjes 2021.

Rëndësia e tij mendore përkeqësohet ngaqë është një numër i rrumbullakosur, dhe gjithashtu siç e kanë mbajtur parasysh të tjerët në të vërtetë, i përshtatet një linje trendi më afatgjatë e cila vendos 64,500 dollarë si diçka e një mini-drejtimi në një majë të goditjes.

“Approximatelyshtë përafërsisht 1.618 Fib Ext. E cila në dy ciklet e mëparshme u testua si mbështetje, por nuk u mbyll kurrë më poshtë në tabelën mujore, "duke shkuar së bashku me vërejtjet shikoni ndjesinë e Fibonacit.

"Kësaj radhe?"

Hulumtimi mbron "super biçikletën Bitcoin"

Rëndësia për Bitcoin që të mos dëmtojë renditet më poshtë $ 30,000 dhe gjithashtu të ndalojë punën për të shpenguar substancat e shqetësimit ekzistues në lidhje me prishjen e kostos së plotë të BTC.

Lidhur: Statistikat e Bitcoin shohin 'dreqin e një kërcimi' në hap i cili tradicionalisht reklamon bazën e kostove BTC

Mes shqetësimit, disa zëra paralajmërojnë se është thjesht një nevojë për të përkthyer raste për të shtypur historinë e dikujt, të favorshme ose të dobët, e cila shkon për të luajtur.

Vetë Bitcoin, në të njëjtën kohë, nuk është aq e dobët sa rekomandon kostoja, siç vlejnë bazat.

Lexo artikullin:  Shitet lajmi? Çmimi ADA bie 10% pas fillimit të kontratave të zgjuara të shumëpritura të Cardano

"Pavarësisht nga oreksi juaj i rrezikut, strategjia tani është thelbësore, në mënyrë që të mos humbasë vala tjetër në këtë superçikletë aktuale Bitcoin", - Stack Funds përfundoi me rekordin e tij më aktual të lëshuar të Enjten.

Nunya Bizniz në të njëjtën kohë përbëhej nga largimi i Tesla-s për BTC-në si një faktor i ardhshëm. Nën 30,000 dollarë, i përcaktuar nga individi, kompania me siguri do të fillonte të ishte nën det, gjë që mund të shkaktonte nevoja ekzekutive për të ofruar shtesë në mënyrë që të ulte humbjet.

Si KriptoPumpLajmet e raportuara, financuesit aktualisht janë kthyer në fazën e krijimit të rreth $ 30,000.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju