Propozimi i ri i BE synon të shtrëngojë ligjet për dërgimin e kriptovalutave

Komisioni Evropian synon të pengojë transferime të mëdha konfidenciale të kriptomonedhës në një iniciativë për të kufizuar detyrën e pastrimit të parave të gatshme.

Propozimi i ri i BE kërkon të shtrëngojë rregulloret për dërgimin e kriptovalutave

Komisioni Evropian në të vërtetë ka dërguar një propozim të ri, i cili sigurisht do të kërkonte ofruesin e aktiveve kripto për të mbledhur informacione shtesë kundër pastrimit të parave, ose AML, nga individë që përdorin kriptovalutën për transferimin e parave. Funksioni i specifikuar i këtij propozimi është të ndalojë mbarështimin shtesë të detyrës së pastrimit të parave të gatshme brenda BE-së.

Sipas këtij propozimi, ofruesi që kryen transferime duhet të ketë emrin e pionierit të transferimit, numrin e llogarisë, ku llogaria ekziston, si dhe përdoret për të përsosur blerjen. Adresa e pionierit, numri kryesor i regjistrit individual, numri i identifikimit të konsumatorit, ose dita, si dhe vendlindja sigurisht që do të kërkoheshin gjithashtu në bazë të propozimit. Transportuesit e shërbimeve gjithashtu do të kërkojnë të garantojnë emrin, si dhe shumëllojshmërinë e llogarisë së marrësit e përbëjnë transferimi, përveç informacionit lidhur me atë se ku ekziston kjo llogari. Furnizuesi i kriptës së pasurisë së marrësit sigurisht që do të kërkonte trajtime në pozitë për të identifikuar nëse informacioni për pionierin e transferimit konsiston ose po humbet.

E ngjashme: Qeveria federale franceze promovon një kompani për të kontrolluar kripton në të gjithë BE

Këto kërkesa shtesë për informacione sigurisht do të fillojnë kur një transferim tejkalon 1000 EUR ose kur një koleksion vendbanimesh duket i lidhur, si dhe shuma e përgjithshme tejkalon 1000 EUR. Pagesa e deklaruar në propozim:

"Në mënyrë që të mos dëmtohet efikasiteti i sistemeve të pagesave dhe shërbimeve të transferimit të kripto-aseteve dhe në mënyrë që të balancohet rreziku i drejtimit të transaksioneve nën tokë si rezultat i kërkesave tepër të rrepta të identifikimit kundër kërcënimit të mundshëm terrorist të paraqitur nga transferime të vogla të fondeve."

Në rastet kur ka një koleksion vendbanimesh që shkojnë përtej 1000 EUR megjithatë ato nuk duken të bashkangjitura, siguruesi i ripagimit sigurisht që nuk do të kërkojë të vërtetojë informacionin përveç nëse "ndikon në pagimin e fondeve në para ose në para elektronike anonime" ose "ka arsye të arsyeshme për të dyshuar në pastrim parash ose financim të terrorizmit".

Lexo artikullin:  Marka globale e pagesave Skrill zgjeron shërbimet e portofolit kripto

Të ngjashme: BE shikon autoritetin rregullator të pastrimit të parave të reja si dhe kërkesa më të rrepta për mbulimin e kriptos

Kërkesat e azhurnuara u përkisnin 4 propozimeve ligjore të paraqitura nga Komisioni Evropian në 20 korrik. Të gjitha propozimet kishin për qëllim rritjen e zbulimit të marrëveshjeve të dyshimta, heqjen dorë nga pastrimi i parave, si dhe financimin e detyrave terroriste. Parlamenti Evropian sigurisht do të ketë fjalën e fundit mbi propozimet, si dhe mund të zërë 2 vjet para se propozimet të vijnë në legjislacion.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju